28 Mart , 2024, 14:32:15

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Yumurta Çatlatma İğnesi Yaptıran Arkadaşlar

Başlatan Elmalı_kurabiyem, 18 Aralık , 2007, 21:08:27

« önceki - sonraki »

elaa

Alıntı yapılan: gülay t. - 12 Şubat , 2009, 00:29:08
Kızlar bugün aklıma geldi yazmadan duramadım. Biz o kadar uğraşıyoruz hamile kalmak için belki biliyorsunuzdur ama yapmamız gereken önemli birşey daha var. İlişkiden sonra en az yarım saat poponun altına yüksek bir yastık koyup yatmak gerekiyor. Spermlerin en yavaş olanı bile ortalama 40 dakikada tüplere ulaşıyormuş. Bu yüzden hemen kalkmadan yatıp spermlerin tüplere ulaşmasını kolaylaştırmak lazım. Bildiğiniz birşeyse dikkate almayın :suclu:
gülaycım ben bu yötemi deniyorum yastık koyup 1saat yatııyorum bakalım hayırlısı artık

elaa

aysun canım ben bu yöntemi ilk kez duydum bilgi aldığında benide haberdar edersen sevinirim tatlım

destina

aysuncum valla iyi bir fikir ama ben onu kullanmaya korkarım ne bilim zaten herşeyi takıyom ondan sonra onu da takarım ne bilim bende böyle biriyim.
anne olmak istiyorum

gülay t.

Nazlımcım senin yaşın da küçükmüş bu hakikaten avantaj. Ben 25 yaşımda evlendim anca buldum eşimi :k06:  Hemen de olmayınca çocuk bu yaşa kadar geldik. İnşallah güzel haberlerimizi paylaşırız tüm arkadaşlar.

>>nazlım<<

ALLAHIM KOLAYLAŞTIR
ZORLAŞTIRMA YA RABBİM
HAYIRLA SONUÇLANDIR

melıssa27

merhaba sevgicim,bende yeni üyeyim.gülay arkadaşımın dediği gibi bende senin gibi ovitrelle yaptırdım 4şubatta, igneden 36 saat sonra ilişki dendi bize.ondan sonrada bir hafta günaşırı ilişki önerildi.hayırlısı bakalım bu ay bekliyorum bende ilk defa yaptırdım.umarım sonucu güzel olur.

melıssa27

merhaba arkadaşlar bende ovitrelle çatlatma ignesi yaptırdım bir hafta oldu.umarım işe yarar,ilk defa yaptırdım ilk defada hamile kalan varmı diye merak ediyordum.ama arkadaşlar olumlu sonuç verenler var dediler,sagolsunlar biraz umutlandım.benimde göbekten yapıldı ama doktor bana koldan yaparlar dedi.oda öyle biliyor demekki arkadaşım ignen boşuna gitmez bence.

gülay t.

İnşallah hayırlısıyla bekliyoruz sonuçları Melissacım. Bu ay bu tedaviyi birkaç arkadaş uyguladı hakkımızdan hayırlısı olsun.

2009

merhaba kızlar,
ben de glucophage kullanıyorum doktorum bu iğneden bahsetti bir daha ki ay için. ama ben pkoluyum aynı zamanda. aranızda hem pkolu olup hem de bu iğneyle sonuç alan oldu mu?

delikız

bu ay klomen tedavisi gördüm.doktorum  ilacın bitince 3 gün içinde gel dedi.dün gitti.4-5 yumurta oluşmuş 3 tanesi gelişme şu anda dedi.4 gün sonra yine gel çatlatma iğnesi yapıcaz dedi.
sizce ilk tedavide 3 gelişmekte olan yumurtanın oluşması iyi bişi mi?

oozge

hosgeldn cnm

buna doktorlar bıle ıyı yada kotu bı cevap vermezler cnm.
cunku bellı olmaz. bazı kısılerın 35-40 yumurta cogalıo fakat hıcbırı gelısmemıs cıkıo
gelısenlerdende bı sonuc alınamayabılıyo. bazılarındada tek yumurta bırakıolar onunla cocugu oluo. böyle bırsey yani.
ama sen gonlunu ferah tut sakın ümitsizliğe kapılmaaa. hayırlısı neyse o olsun inşallah

delikız

merhaba özgecim

ozaman 10-15 gün daha beklemem lazım.peki çatlatma iğnesi vurduktan sonra ilişki öneriyolar yaa ne kadar zaman sonra hamile kalıp kalmadığımı anlayabilirim.
bu arada resimdeki tatlı şey senin mi?

oozge

yok ben bekarım o yıgenım cnm :icon_thumright:

kişiye gore degırı oda bazılarında hemen anlaşılabılır bazılarında bı sure sonra kendını bellı eder.
bırde yumurtlama dönemın oluo ya o dönemde oldugunda ztn tahmın yurutebılırsın olup olmadıgını  :icon_thumright:
ama ddgm gbı kısıye gore degısırr bu durum.

melıssa27

merhaba arkadasım hoşgeldin bende yeni üye oldum.bende önce ilaç kullanıp çatlatma ignesi yaptırdım,benimde ilk denemem .günümü bekliyorum.benimde önce 3 yumurta vardı gelişmiş,daha sonra ikiye düştü.tam 22 mm olunca doktor tam zamanı dedi.ve çatlatma ignesini yaptırdık.yumurtan 2yada daha çoksa çogul gebelik meydana gelebiliyormuş.benimde 2 taneydi dr.ikiz olabilir dedi bende inş.dedim.Allah hayırlısını versin arkadaşım inş.en kısa zamanda hamile kalırız.

destina

CANIM HOŞGELDİNİZ YA KIZLAR BENDE KLOMEN KULLANDIM BU PAZARTESİ GÜNÜ DOKTORA GİTCEM KONTROLE ÇATLATMA İĞNESİNİ NE ZAMAN YAPIYORLAR CANIM YANİ KLOMENDEN NE KADAR SORA.
anne olmak istiyorum