28 Mart , 2024, 17:37:36

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Yumurta Çatlatma İğnesi Yaptıran Arkadaşlar

Başlatan Elmalı_kurabiyem, 18 Aralık , 2007, 21:08:27

« önceki - sonraki »

gülay t.

Alıntı yapılan: melıssa27 - 10 Şubat , 2009, 19:26:40
merhaba ben yeni üye oldum sayfaya tesadüfen girdim.bende geçen çarsamba çatlatma ignesi yaptırdım.dediginiz igneyi bende bulamadım.onun yerine ovitrelle yaptırdım.dün tekrar dr.a gittim.çatlamış dedi bakalım sonuç ne olacak.ben ilk defa yaptırdım benim merak etigim konu şu;acaba ilk seferde hamile kalabilirmiyim,arkadaşlar bilginiz varsa merak ediyorum,söyleyebilirmisiniz.


Melissacım  hoşgeldin aramıza.Ben ilk denememizde hamile kalmıştım ama O zamanlar Pregnyl vardı üretiliyordu. Yani olumlu sonuç alınabiliyor için rahat olsun.İnşallah bu iğne onun yerini tutar ve yumurtan çatlar bakarsın seni de bu ay hamile arkadaşların arasına yazarız. :amin:

melıssa27

merhaba arkadaşlar teşekkür ederim.inşallah hamileyimdir,tabii hakkımda hayırlıysa.Allahım hepimizin gönlüne göre versin.hayırlı saglıklı bebişler

destina

ya kızlar doktorum bana aralık ayında  klomen verdi mertta başla dedi sonra iğne yapıcaz dedi ya ben ne yapayım şimdi klomeni kullanayımmı yoksa kullanmayayımmı bana bir cevap lütfen
anne olmak istiyorum

elaa

bence kullan nekadar erken okadar iyi hemen başla bende bua ay kullandım bekliyorum kullan kız morarırız inşallah :opucuk:

gülay t.

Destinacım doktorun martta başla dediyse bir bildiği vardır, acaba neden illa mart dedi biliyor musun? Ama şöyle de bir durum var Klomen kullanmaya başlamadan önce doktor bir muayene yapıyor. Bu muayene genelde alttan yapılıyor. Maksat rahimin durumuna bakmak bir de bazen yumurta kistleri oluyor rahimde biz fark etmeden. Eğer o kist varken Klomen kullanmaya başlanırsa kistin büyüme ihtimali var. Yani yumurtayı büyüttüğü gibi kistleri de büyütüyor.

Bence doktora gidip yeniden muayene ol ve ona sor bu ay başlayıp başlayamayacağını. Bana da muayene edip öyle verdi ilacı. Çatlatma iğnesi inşallah üretilir senin yumurtan büyüyene kadar :k06:

sevgi_

slm bende buraya yeni katıldım ovitrelle catlatma iğnesini kullanan varmı kullandıktan sonra ne kadar zaman sonra ilişkiye girmek gerekiyor. ve nereden yapılıyor mail adresim sevgi,[email protected] yardımcı olursanız sevinirim

sibel28

çatlatma ignesi kullanmazsan kendi kendine zor çatlıyor çok sancı yapıyor .beni hastanelik etmişdi...akıllı doktor verdi klomeni nasıl kullancagımı anlattı .ne igne verdi nede bir daha gel dedi..ben nerden bileyim ignesi oldugunu..çok sancı çektim o ay adetimde geçikti..

destina

ya gülaycım ben aralıkta gitmiştim bana verdi ama marta kadar bekle dedi Allaha şükür birşeyim yok ama  bekle dedi 3 ay daha .sonra olmazsa kullan dedi hesapta hiç birşeyim yok ama stresli bir insanım ve doktor ondan olmuyordur dedi.
anne olmak istiyorum

elaa

Alıntı yapılan: aysun25 - 11 Şubat , 2009, 10:46:04
çatlatma ignesi kullanmazsan kendi kendine zor çatlıyor çok sancı yapıyor .beni hastanelik etmişdi...akıllı doktor verdi klomeni nasıl kullancagımı anlattı .ne igne verdi nede bir daha gel dedi..ben nerden bileyim ignesi oldugunu..çok sancı çektim o ay adetimde geçikti..
aysuncum bende bu ay kullandım klomen çatlatma iğnesi yapmadı zaten piyasada da yok bena yumurtan çatlamış dedi ama ben hiç sancı çekmiyorum arada bi batıyo kasıklarım hepsi bu acaba kişiden kişiye değiyormuki yada ben çatlamadımmıki kıs :dontknow:

gülay t.

Sevgicim öncelikle hoşgeldin aramıza . Melissa arkadaşımız yaptırmış o iğneden ve çatlamış yumurtası. Genelde iğneden 36 saat sonra çatlıyor yumurta. 36 saat dolduktan sonraki ilk saatler çok daha elverişliymiş bebek için.ve o günden  itibaren de gün aşırı olacak şekilde  1 hafta boyunca ilişki öneriyor doktorlar. İşi garantiye almak için ;)  İğne kalçadan yapılıyor.

gülay t.

Destinacım muhtemelen doktorun birkaç ay daha bekleyip kendiliğinden olmasını istemiştir. Çünkü sonuçta bunların hepsi ilaç ve doğal değil. Hormonları etkiliyorlar. Ama için rahat etmiyorsa adetin 5. günü başlayabilirsin.

Yalnız bazı arkadaşlara doktor günde 2 tane içmesini söylemiş, bana 1 tane içebilirsin demişti. Bunu doktor neye göre ayarlıyor acaba en azından telefonla da olsa sor bunu.Çünkü ben bir kez kafama göre kullanmıştım hiç muayeneye gitmeden o ay yumurta kisti varmış bende onu büyüttü bayağı ;) Gerçi bir sonraki ay kendiliğinden yok oluyor bu kistler ama bayağı ağrı yapıyor. Kısaca doktorunla bir görüş derim ben canım daha sonra olumsuz birşeyle karşılaşmaman için

gülay t.

Korkma Elifcim çatlamışsındır. Ben normalde yumurtanın çatladığını pek hissetmem ama pregnyl iğnesini vurulduğum zaman hakikatende doktorun dediği saatlerde acayip bir ağrım olmuştu. Kişiden kişiye göre değişiyor bir de yumurtanın büyüklüğü etkiliyor tabi ağrının şiddetini

>>nazlım<<

arkadaşlar gerçekten hissediliyomu yumurtanın çatladığı ben neden hissedemiyorum bende çatlama olmuyomu yoksaaaaa.
ALLAHIM KOLAYLAŞTIR
ZORLAŞTIRMA YA RABBİM
HAYIRLA SONUÇLANDIR

gülay t.

Nazlımcım yumurta büyütme ilaçları kullanılmadığı zaman bu belirtiler daha az hissedilir. Ama yinede akıntı artar ve kasıklarda ağrı yapar bazı insanlarda. Yumurtalar genellikle kendiliğinden çatlar, zaten büyüyüp çatlamadığı zaman kist oluyor onu da hissedersin zaten bel ağrısı ve acayip kasık ağrısı yapıyor ve geçmeyen bir ağrı.Günlerce ağrır ta ki doktora gidip anlayana kadar. Doktora gittin mi hiç yakında??

sabr

PREGNYL 5000 YUMURTA ÇATLATMA İĞNESİ doktorum bugun bana da verdi bir sürü eczane dolaştık bir tanesi ben bulurum dedi ama 600 yakın tutarmış 4 tane ilaç hepsini de kurum karşılamıyormuş