28 Mart , 2024, 17:34:54

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Denizli'den paylaşım bekliyorum

Başlatan dora, 01 Aralık , 2009, 00:05:54

« önceki - sonraki »

dora

arkadaşlar sizlerden bilgi bekliyorum neler yapıyorsunuz hangi uzmanlara görünüyorsunuz hamilelikle ilgili herşey

dora

denizlili hiç kimse yok mu bu sitede beraberce konuşalım bir birimize yardımcı olalım hergün haberlerinizi bekliyorum

dora


DENİZLİ

 :flowers: HAYIRLI GÜNLER HEMŞERİM.BENDE AYLARDIR BİR HEMŞERİ HASRETİ CEKİYORDUM.ASLEN DENİZLİLİMİSİN.SENİNLE PAYLAŞIMA HAZIRIM KARDEŞİM.BEBEBK HASRETİ CEKENLER ANLAR HALİMİZİ.BEN 8 YILLIK EVLİYİM YA SEN. :k06: :binkybaby: :binkybaby:

dora

evet canım aslen denizliliyim seninle bu köşede bilgi alışverişinde bulunursak iyi olur. denizlide hangi doktorlara gittin

dora

evliliğimde 3 yıl bitti 28 yaşındayım. mayıstan beri istiyorum ama olmuyor

DENİZLİ

 :flowers: SELAM KARDEŞ.HAYIRLI CUMALAR .DENİZLİDEKİ DOKTORLA GENELDE GÖRÜŞTÜM.TÜP BEBEK 4 SENE ÖNCE RIDVAN BEYDE YAPILDI.SONUÇ - .ZATEN TAVSİYE ETMEM KİMSEYE RIDVAN BEYİ.ADAM HASTASINI PARA MAKİNESİ OLARAK GÖRÜYOR. HA BU ARADA ŞENGÜL HANIM VAR ODA AYNIDIR.
   İSMAİL URYAN BEY TAVSİYE EDERİM.
   BABÜR KALELİ BEY TAVSİYE EDERİM
   MURAT KARAYEL  BEY TAV. EDERİM.
   TEKDEN HASTANESİNDE TÜRBANLI BİR DOKTOR VAR.GÖRÜNCEM HAMİLE ONA GİDİYOR MEMNUN.

DENİZLİ

 3.TÜP BEBEK DENİYCEZ. İSTANBUL TÜPBEBEK MERKEZİ VARMİŞ.ORAYA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ.ARET KAMER DOK. ADI.AMA BURADAKİ TAKİBİ BABÜR BEY YAPACAK.CATLATMA İYNESİ VURULUNCA YUMURTA TOPLAMA VE TRANSVER İST.OLACAK.NASİP OLUR.

seval sena

slm arkadaşım bende denizlideyim ben hamileyken adile gümüşe gittim çokda memnun kaldım çok iyi bi doktor çokda ilgileniyo tavsiye ederim  ;)

dora

arkadaşlar ben pamukkale üni prof. mehmet emin soysalla gitmeyi düşünüyorum. bu konuda bilgisi olan varsa sevinirim . ismini verdiğiniz doktorlardan bir kaçına gitmiştim. uzmanlar para tuzağı gibi memnun kalmadım ilk gittiğimde çok ilgilendi ama sonrası yok ama ismini bilmediğim bir kaç kişiyi araştıracağım

dora

ARAŞTIRMAARIMA GÖRE BABÜR KALELİ DENİZLİ DE EN İYİSİYMİŞ. İNTERNETTEKİ YORUMLARDAN ÇOĞU KİŞİ MEMNUN

seval sena

babür kaleliyi çok duydum ama memnuniyet pek duymadım. yanlız mehmet emin soysalıda tavsiye ederim. yanlız adile gümüş benm için her zaman bir numara  :icon_thumright: araştırmayı ihmal etme derim ben  :occasion5:

seval sena

ha bu arada benm arkadaşım mehmet emin soysalın eşi seyyide soysala gitti oda çok memnun kaldı doğumuda onda yaptı. hatta o kadar çok sevmiş ki doktoru kızının adını bile seyyide bera koydu o derece yani   :k06: onada gidebilirsin tedavi için  :binkybaby:

dora

adile gümüşe gitmiştim. beğenmedim. arkadaşımda onagitti oda pek beyenmedi. ona gidenler var memnunlar ama benim istediğim doktor değil
denizlide en iyisi kimse ona gitmek istiyorum . adetlerim düzenli ama bende yumurlama problemi var. aslında bende bilmiyorum tam olarak ne olduğunu nihal özgene gittim yaklaşık 6 ay yumurtalık tembelliği var dedi. klomen verdi tamam sorun çözüldü ama hamilelik oluşmadı. ben de başka bir sorun var bence. Bu nedenle en iyisine gitmek istiyorum

seval sena

ne diyelim hakkında hayırlısı olsun... umarım çaresi bulunur  :amin: