Bebeğim online : Anne ve Bebek ile ilgili bilgiler
Duyurular: www.doktorumonline.net hastalık ile ilgili konuları danışma hattından doktorlarımıza ücretsiz danışabilirsiniz.

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 31 Temmuz , 2010, 06:51:28

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Reklamlar
Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bebeğinizi sallayarak uyutmayın  (Okunma Sayısı 714 defa)
__iLkNu®__
Süper Üye

Canım oğlum benim, kurban olayım seni Yaradana...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : 25 Kasım , 2009, 21:08:03 »

sallamadan nasıl uyutucaz çocuğu ayıptır sormasıı  Grin

BaLkIzzZ
Süper Üye

iki küçük dünyaya gönüllü hapsoldum :)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : 26 Kasım , 2009, 04:09:29 »

ilk dogdundan itibaren karnını doyurunca altıda temizsee yattıgı yerde uyur zatenn hep öyle alıştırmak en iyisii sallanmadan uyuması

BEBEKLERİM BÜYÜMEKLE BİZ İSE ONLARA BÜYÜLENMEKLE MEŞGULÜZ =)
__iLkNu®__
Süper Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : 26 Kasım , 2009, 10:56:18 »

TEŞEKKÜR EDERİM HAYATIM  Kiss

Aყşҽ_*
Süper Üye

Minik Prensim;Rabbim seni korusun.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : 26 Kasım , 2009, 20:14:56 »

egerkı ben sallanmıcak dıyorsam ısterse ewde 10 kısı yasayalım sallanmaz....

eger alısmıssa mecbur sallancak ben muzıklıoyun parkı alcam yatırcam muzıge alıstırırım onla susar sallamam

ஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷeFSuNLuƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐ
Süper Üye

···sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹiq ؛ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ iʞuɐs

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : 19 Aralık , 2009, 03:34:04 »

büyüklerimiz bizi sallayarak büyütmüş olsaydı bizlere bişey olurdu allaha çok şükür sapagaglamımız  amin amin amin  ben kızımı sallıyorum ama sarsmayacak şekilde yavaşca  nazar

ASYA EYLÜL
Demet_dk
Süper Üye

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║ ORIGINAL PROFIL ®

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : 19 Aralık , 2009, 14:09:15 »

egerkı ben sallanmıcak dıyorsam ısterse ewde 10 kısı yasayalım sallanmaz....

eger alısmıssa mecbur sallancak ben muzıklıoyun parkı alcam yatırcam muzıge alıstırırım onla susar sallamam

ayşe sende benim gibi dediğim dedik sin  gulenkiz
keşke biizmkide öyle yattığı yerde uyusaydı hep öyle hayal etmiştim ama hiç olmadı malesef
genelde emerek uyuyo ama çok huyszulanırsa çarşafta ağır ağır sallıyoruz sakinleşiyo
fbetuly
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : 07 Ocak , 2010, 21:35:55 »

ben kocaman olana kadar hatırlıyorum annem sallıyodu beni gulenkiz allaha şükür beynim sağlam aferin
kızımıda sallayarak büyüttüm yeni bıraktık sallanmayı uyumuyosa mecbur sallanıyo valla ohh al ayağına al kumandayı eline  :basardim:tabi bu işin espirisi hep özenmişimdir kendi uyuyan bebişlereeee
__iLkNu®__
Süper Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #22 : 16 Şubat , 2010, 02:08:58 »

ben alıştırmadım  şu an 27 günlük sallamıyorum yattığı yerde uyuyor.

serra_emine
Süper Üye

serra&emine&vural

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : 17 Şubat , 2010, 12:04:37 »

slm kızlar tam bana göre konu burası..valla dogdugundan berı salla salla perişan oldum..uyumayı9nca başka turlu yapıcak baska çare kalmıyorkı ama yaa..çok çektım halaaa çekıyorum ben..yaşına gırdı halaa salla yarak.hatta o zaman bıle zor uyuyor..45dk salladıgım oluyor.ve artık ayaklarım agrıyor.çürümüş gıbı adetaa sankı.yururken bıle acıyor ayaklarım..herturlu denedım olmadı çok ınat çıktı benım kız yaa...ama ıkıncı çocugumda ..olursa tabı nasıp kısmet onu alıştırmıcam ınşallah oda bunun gıbı huysuzluk yapmaz zorlamaz benı sallamaya...neyse bırıncıde her anne zaten her konuda ıyıce tecrube edıyor...

yeni dunyam kızım serra..prensesım benim
@ssemra@
Kıdemli Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : 23 Şubat , 2010, 19:39:29 »

slm kızlar tam bana göre konu burası..valla dogdugundan berı salla salla perişan oldum..uyumayı9nca başka turlu yapıcak baska çare kalmıyorkı ama yaa..çok çektım halaaa çekıyorum ben..yaşına gırdı halaa salla yarak.hatta o zaman bıle zor uyuyor..45dk salladıgım oluyor.ve artık ayaklarım agrıyor.çürümüş gıbı adetaa sankı.yururken bıle acıyor ayaklarım..herturlu denedım olmadı çok ınat çıktı benım kız yaa...ama ıkıncı çocugumda ..olursa tabı nasıp kısmet onu alıştırmıcam ınşallah oda bunun gıbı huysuzluk yapmaz zorlamaz benı sallamaya...neyse bırıncıde her anne zaten her konuda ıyıce tecrube edıyor...

ayaktamı sallıyorsun kızını?
benim oğlumda sallanarak uyuyor, uyku saatlerini yeni düzene sokmaya başladım çok dikka ediyorum, saatleri şaşmazsa 5 10 dk beşiğinde sallıyorum uyuyor, iyiki ayağa alıştırmamışım diye şükrediyorum ama bi yere misafirliğe gidincede ayakta çarşafta vs uyumuyor ille beşiğinde sallanmak istiyor ozaman çok zor oluyor sadece

Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
Arsiv (Basit Gorunum)