ARALIK 2006 & OCAK - ŞUBAT 2007 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Zuhal, 11 Ocak , 2007, 16:04:52

« önceki - sonraki »

ARZU_SARP

emzık konusuna gelınce baktım Sarp memeyle dalga gecmeye basladı bende verdım emzıgı.. her zaman almıyor ama.. bazen atıyor agzından.. emzıgı verdıkten sonra bır sure bastırıyorum agzına hafıfce o zaman atmıyor..
Arzu 24.06.1973
Sarp 23.12.2006


Zuhal

Aman çok sevindim Arzucum bu annelik çok başka bişey normal olan şeyleri bile problem ediyoruz çocuklarımız için. Eee birazda acemilik var tabi. İsmi ile çok yaşasın Adem Sarp. Bende Ceren Su 5 günlükken dedeme okuttum. Rahmetli Anneannemin adı da olsun dedim emeği çoktur üzerimde Fatma Ceren Su oldu :toothy10: Allah hepsine adları ile mutlu huzurlu uzun ömürler versin.

Nuray diğer forumda yazmış zaten gaz sancı için aşı yaptırdığımız zaman doktorda bize verdi Zinco. Bayağı etkili bi ilaç. Doktor herzaman verme çok sıkıntısı olduğu zaman ver dedi. Aksi halde vallahi bez dayanmıyor pırt pırt ;D ;D Ben hala kendim yıkayamıyorum Ceren Su'yu. Tek korkum onu üşütmek. Üşütmiyeceğimi bilsem her gün yıkayacağım ama ne bilim yıkayamıyorum havalar ısındığı zaman yıkarım artık onu.

Ayy Bahar ne yaptı acaba? Kontrol diye kız doğurmasın hep o niyetle gidip doğurduk çoğumuz :toothy10: :toothy10: Allah hayırlısını versin ona inşallah sağ salim oda diğer arkadaşlarda kavuşurlar mis kokulu bebişlerine.




Ceren Su 28/11/2006
Zuhal&Kerem 11/08/2001

ARZU_SARP

aglamak uzereyım.. dun gece gaz sorunumuz vardı.. cok agladı gece oglusum.. metsıl damla verdım, sıcak su torbası koydum bıraz da emzırdım rahatladı saat 1 gıbı uyudu.. saat 5 gıbı uyandı emzırdım yıne ama cok uzun sure degıl ıstemedı attı memeyı uyudu.. sabah kalktıgımızda saat 9,30 gıbı emzırdım ama yıne cok emmedı.. sureklı uyuyor sımdı.. arada bı kac kere uyandırıp emzırmeye calıstım toplasam yarım saat ya emdı ya emmedı.. cok sukur huzurlu uyuyor ama karnı acıkmıyor mu??? hasta mı acaba.. hos atesı de yok cok sukur.. bırazdan altını degıstırınce yıne denıyecem bakalım ne yapacak..
Arzu 24.06.1973
Sarp 23.12.2006


canan07

 :hello2: merhaba  arkadaşlar yeni forumumuz hayırlı olsun hepimize....
inşallah biz de bebeklerimizi kucağımıza aldıkça daha çok birlikte olmaya başlayacağız...
ben şimdiden tüm bebişlerimize sağlık dilerken benim gibi doğurmamış olan annelerimize de kolay bir doğum diliyorum....
hepinizi çpüyorum ve bebişlerimizi... :binkybaby: :icon_thumright:

Zuhal

Arzucum ne yaptını gaz problemini? Merak ettim vallahi. Bizim gaz sancımız akşam 6dan sonra başlıyor. Zinco kullan istersen doktoruna danışıpta. Çok etkili çocuk rahatlıyor vallahi. Metsil bize fayda etmedi hemde Ceren Su tadını beğenmiyor onu verdiğim an başlyor ağlamaya. Zincoyu verdiğimde gıkı çıkmıyor.

Canancım hadi bakalım en kısa zamanda bekliyoruz sizi bebişlerinizle. Öpüyoruz sizi.



Ceren Su 28/11/2006
Zuhal&Kerem 11/08/2001

Zuhal

Buarada Ceren Su bugün 52. günlük oldu bir bıcı bıcı yaptırmışız ki onunda resimlerini sayfamıza koyacağız en kısa zamanda.



Ceren Su 28/11/2006
Zuhal&Kerem 11/08/2001

ARZU_SARP

oglusumdan haber vereyım once.. dun butun gun uyuyo ve emmıyor dıye benı uzen oglusumun nıyetı sonradan ortaya cıktı.. meger butun gece anasını uyutmamakmıs nıyetı  .. dun butun geceyı hemen hemen memede gecırdı cıngozum benım.. kakadakı sumuksu sey hakkında da ablamla konustum normalmıs.. anne sutu alan bebeklerde olurmus telaslanma dedı.. 
gaz sorunumuz olmadı dun gece..
Zuhalcım zincoyu aldırayım bende esıme barı.. çok duydum methını.. dun Akalara Aslı' yla konusurken o da muskat verdıgınden bahsettı.. azııcık rendelıyormus anne sutune karıstırıp veriyormus..
masallah kızımıza kocamann olmus annesııı... :wav: :muzz: :hello2:
Arzu 24.06.1973
Sarp 23.12.2006


eds1995

merhaba ben foruma yeni üye oldum ve sizlerin paylaştığı güzel şeyleri okudukça niye böyle geç kaldım diye hayıflandım. benim de 4 ocak doğumlu bir kızım var. ondan fırsat buldukça sizlere katılmak,birşeyler paylaşmak isterim. sevgiler :)

Zuhal

Hoşgeldin canım. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Güzel paylaşımlar dilerim.



Ceren Su 28/11/2006
Zuhal&Kerem 11/08/2001

PARİS

MERHABAAAA!
Biz de geldik.. Ne güzel olmuş forum. Emineciğim, ellerine sağlık.. Çok hoş gerçekten de..

Ya kızlar ben bi şey sorucam..Doktorlar 2 saate bir kaldırıp emzir, bunun dışında kendisi ne zaman uyanırsa o zaman emzir dediler.. Ama benim miniğim 2 saatte uyanmıyor ya da uyanınca uyumak bilmiyor.. Yani bir türlü tutturamadım ben bu 2 saat olayını.. Özellikle gece uykularında 2 saatte bir ben uyanıyorum onu da uyandırmaya çalışıyorum, gecenin bi vakti yapmadığım şaklabanlık kalmıyor, ayaklarını sıkıyorum, burnuna pıt pıt yapıyorum, yanaklarıyla saçlarıyla oynuyorum amaaaa hiç uyanmıyor kuzum.. Sonra da kıyamıyorum... Yatırıp kendisinin uyanmasını bekliyorum. Ya da senaryo şöyle değişiyor.. Zar zor uyandırıyorum, memeyi ağzına alıyor 5 dakika emiyor, meme de uyuyakalıyor..

Beslenemiyor mu benim kızım?? Çok endişeleniyorum bazen karnı doymuyormuş gibi geliyor.. Ama doymasa ağlar değil mi??

Off var mı benzer bir durum yaşayan aranızda..???

ARZU_SARP

Aslıcım hos geldın Naz kızımla beraber.. ben artık 2 saatte bır uyandırıp emzırmıyorum.. kendı acıkınca zaten basıyor yaygarayı.. bazen dedıgın gıbı 5 dk emıp uyuyakalıyor.. bu modellerın hepsı boyle galıba  :tongue3:.. bende beslenemıyor sanıyordum.. ama artık ıcım rahat sekercım.. sesı ıyıden ıyıye cıkmaya basladıgı zaman sende anlayacaksın.. ortalıgı oyle bır ayaga kaldırıyor kı  :wav:
Arzu 24.06.1973
Sarp 23.12.2006


pearl1453

 merhabalar canlar biz geldik mustafamla
aslıcım ilk zamanlar uyandırıyordum ben. ama ilk haftadan sonra olayı akışına bıraktım emmek istedikçe veriyorum.doktorumuzda öyle uygun görüyor zaten saate bağlamayın istediğinde verin demişti.
   arzu iyi olduğunuza sevindim canım
    biz dün karma aşı,verem ve çocuk felci aşılarımızı olduk oğlum çooookk ağladı kıyamadım o ağladı ben ağladım yavrum benimm.sonra fitil verdim sakinleşti biraz .gece hafif ateşlendi uyumadık anne oğul ayaktaydık.sabaha karşı dalmışız.bugün iyi sayılır ama çok keyifli değil bugünde gazmanız.napsam oluyor bu gaz.neyse kaçıyorum ben.mustafam sızıyor biraz çok açık atıştırayım bari
öptk herkesi

tansev

SElam arkadaşlar
Yeni forum sayfamız hayırlı olsun (biraz geç oldu ama :....))
Neyse ben sık sık giremiyorum nete, kuzumun ne zaman uyanıp uyanık kalcağı belli olmuyor, bu arada bu kim diye soranlara ben buse (busene) !!!
Eveet Alper kuzum 57 günlük oldu, maşallah ki gaz ve konak dışında bir şikayetimiz yok. Ama bu gazlar ne zaman geçecek bilemiyorum...
İşte ağlıyoruz yine, görüşmek üzere kızlar....






nazo01

merhaba benim ogluşumda 12 aralık doogumluu...artık yawaş yawaş düzene girmeye başladık..oluşum uyuyo şimdi...ali ilker we benden herkese selammm..

Zuhal

Selam biz geldik ama sayfamızda kimsecikler yok anlaşılan. Kızımda parazit çıktı ishal sorunu yaşıyoruz. Nerden bulaştı nasıl bulaştı anlamadık. Cumartesi günü kontrolümüz var. Canım çok sıkıldı bu olaya. Ne yapsam bilemiyorum. Keyfi falan yerinde ama yinede ben rahat değilim. Doktorumuzun verdiği ilaç inşallah işe yararda kızım en kısa zamanda bunuda atlatır.



Ceren Su 28/11/2006
Zuhal&Kerem 11/08/2001