28 Mart , 2024, 12:14:27

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Bebeklerin Vurma Huyu

Başlatan @ssemra@, 14 Ekim , 2009, 00:03:47

« önceki - sonraki »

@ssemra@

Selam arkadaşlar, benim bebiş 10 gün sonra 6aylık olucak, 5 aylık olduğundan beri vurma huyu edindi, sinirlenince, heyecanlanınca, uykusu gelince ve mama yedirirken kaşığa sürekli vuruyor, bu normal bir bebek refleksi mi acaba? Bir zaman sonra kendiliğinden bırakırmı ki?? :dontknow: ???

βαlκιz

benim oğlumda vuruyooo yani mama yedirirken kaşıgı itiyo yada elimden alıp atıyoo sinirlenince ayaklarını yere çok fena vuruyoo kardeşine mama yedirirken gelip ona kafa atıyoo geçer inşallah  :amin: :amin:
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

YAĞIZIM2009

BUNU YAPTIĞINDA TEPKİ VERMEZSENİZ DAVRANIŞ KAYBOLUR. BİRAZDA ÇEVREYİ TANIMA ÇABASI SONUCU BUNLAR DOĞAL YANİ. BİRAZ FORMASYONUM VAR DA BENİM

βαlκιz

hiç tepki vermiyoruzz bakmıyoruz bakmayınca daha da sinirleniyo dikkat çekmek için vücudunu kaldırıyo yerden pat pat sırıtnı yere vuruyo hııııh hıııh diyoo :k06: :k06:
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

YAĞIZIM2009

İLK ZAMANLAR SIKLAŞIÇAKTIR DAVRANIŞI AMA SONRA GEÇER. HOŞUNA GİDEN DAVRANIŞLARINI ÖDÜLLENDİR,ÖP, GÜL,HOŞUNA GİDEN BİŞEYLER VER MESELA

βαlκιz

ödüllendiriyoruzz :k06: her degişik bişey yapınca alkışlıyoruz afermm diyoruzz babasıda bende onunla aynı şeyleri yapıyoruzz ama bu sinirlilik yeni çıktıı kısknaçlık varr bu arada benim ikizlerim var sen bilmiyosun ikisi degil biri böylee sinirlii :k06: :k06:
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

YAĞIZIM2009

NE GÜZEL..HUYLARININ FARKLI OLMASI ÇOK DOĞALDA İŞİN ÇOK ZOR. ALLAH KOLAYLIK VERSİN..SİNİR DE DOĞAL AMA SADECE TEPKİ VERMEME UZUN VADEDE İŞE YARAR ÇO SABIR LAZIM

@ssemra@

Biz de ilk zamanlar gülüp geçiyorduk, ama şimdi sinirlenince kendine de vuruyor, mama yedirirken vurup mamayı döküyor, bende kaşlarımı çatıp hayır falan diyorum, kötü bir şey yaptığını anlasın diye. Yapmamak mı lazım yani?? Hiç bir şey yokmuş gibi mi davranalım ??? :icon_scratch: :dontknow:

;Ayrıca iyi bir şey yaptığında aynı şekilde bizde aferin diyoruz, aşkışlıyoruz, gülüyoruz, o da şımarıp tkrar yapıyo bizim hoşumuza gidiyor diye ama bu vurma huyunu bırakmadı ve her geçen gün abartıyorr :cildir:

YAĞIZIM2009

KÖTÜ TEPKİ VERİNCEDE DEVAM ETME İHTİMALİ YÜKSEK YANİ NASIL OLURSA OLSUN TEPKİ ONUN HOŞUNA GİDER,BEBEKLERDE GENELDE BÖYLE,KIZGIN TEPKİ ÇOCUKLARDA İŞE YARAR GENELDE

@ssemra@

Ok canım hiç bir şey yokmuş gibi davranmaya çalışıcam :suclu:

мiŁenα.

benım yegenımdede var ılgı gostermezsen o harakete unutuyor yapmıyor yada ona ılgı cekıcı gelmıyor


:love9: :love7: :love9: