Hamileler ve Hamile Kalmak İsteyenler Listesi

Başlatan arzuersahin, 26 Ekim , 2007, 11:56:07

« önceki - sonraki »

birbuçukyıl

Alıntı yapılan: herseytrendy - 26 Mart , 2015, 22:38:04
morelim çok bozuk

Neden bozuk moralin.Büyük ihtimalle hamilesin.Açık renkte çizgi olması kötü birşey değil.Belki testi erken yapmışsındır. Kan testi yaptır. Ya da yarın idrar testini tekrarla. İnşallah tam koyu çizgi görürsün bu sefer.

herseytrendy

Adetimin üstünden 20 gün geçti bu sefer oldu dedim yine olmadı olmuyor  :'(

herseytrendy

Arkadaşlar gebelik testinde ikinci çizgi cikti fakat adet oluyorum başınıza böyle birşey geldimi?

ยรlคภ๓คz göภlüm

Alıntı yapılan: herseytrendy - 28 Mart , 2015, 21:16:45
Arkadaşlar gebelik testinde ikinci çizgi cikti fakat adet oluyorum başınıza böyle birşey geldimi?
test bozuk muydu acaba?moralini bozma inşallah en kısa zamanda hamile olursun.


herseytrendy

birinci testi yaptığımda varla yok arası gibi rigbi çizgi belirlendi 2 gün aralıkla ikinci testi denediğimde gözle görülür bir şekilde ikinci çizgi çıktı fakat adet oluyorum.

DENİZGÖZLÜM81

eltim adet omuş ama az sürmüş sonra kasık ağrısıda olunca şüpelenmiş hamileymiş  ben 16 oda 26 haftalık hamile şimdi  yani şimdi  sende hamile olabilirsin tabi

herseytrendy

malesef hamile degilim bugün hastaneye gittim tedaviye basladik. Adet duzensizligim olduğu için cyclo progynova diye bi ilaç yazdi.adetim in beşinci günü içmeye başlamam gerektiğini söyledi.


herseytrendy

Ikinizide tebrik ederim.inşallah bende bu duyguyu yaşarım






herseytrendy

Arkadaslar sizin hamilelik belirtileriniz nelerdi?


ยรlคภ๓คz göภlüm

Alıntı yapılan: herseytrendy - 18 Nisan , 2015, 12:48:55
Arkadaslar sizin hamilelik belirtileriniz nelerdi?



herkesin hamilelik belirtisi farklı olur genelde de ilk haftalar pek bir belirti olmaz. benim iki hamileliğimde de ilk belirtim uyku haliydi. ikinci hamileliğimde bel ağrım oldu. bir de ben de hiç sivilce çıkmaz  birkaç tane sivilce çıkmıştı


herseytrendy

Teşekkür ederim cnm ilgilendigin için. Bende bu ay değişik şeyler var sık tuvalete gidiyorum goguslerim şişti ama ağrı falan yok kasiklarimda hafif batmalar oluyo birde bundan 8 gün önce adet sancısı gibi belim ve karnım ağırdı tuvalete gittim çok hafif kahve rengi bir lekelenme ondan sonra ne lekelenme nede adet oldum zaten ben hiç bir zaman erken adet olmam hep gecikir 10 15 gün.
başınıza böyle birşey geldimi? ya da çevrenizden böyle şeyler duyudunuzmu cevap bekliyorum şimdiden hepinize teşekkür ederim..

birbuçukyıl

Genelde adet gecikmesi olmadan belirtiler başlamıyor. Bazen biz o kadar çok hamile kalmak istiyoruz ki en ufak değişikleri ya da başka sebeplerden olan durumları gebelik belirtisi olarak algılayabiliyoruz.  Erken dönemde yerleşme kanaması olabiliyor. Bende olmadı ,ama başına gelen arkadaşlar adet olması gerektiği gün ya da  1-2 gün öncesinde bunu yaşadıklarını söylemişlerdi. Bende hamile iken kasık batması olurdu.Ama hamile değilken de yumurtlama döneminde oluyor bazen. Başıma gelen ve çevreden duyduklarım bu şekilde. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İnşallah hamilesindir.

herseytrendy

çok sağol arkadaşım verdiğin bilgiler için. aynen canım dediğin gibi belime kasigima ağrı girse acaba gebelik belirtisi midir diye hemen altında birşey arıyorum bilmiyorum aşırı derecede kafama takıyorum zaten böyle giderse olacağı  yok çok istiyorum ya rabbim isteyen herkese versin.

herseytrendy

Hamile arkadaslar sizden birşey rica etcem karbonatla gebelik testi varmış belki duymussunuzdur bir kaba idrarinizi yapip bir çay kaşığı kadar karbonat koyun eğer kopururse Hamile oldugunuzu gosteriyo kopurmesse hamilelik yok ben yaptım ama kopurmedi bide siz hamile arkadaslar deneyin yorumlarinizi bekliyorum:)



birbuçukyıl

O testin malesef güvenilirliği yok. Ben hamile değilken yapmıştım köpürdü. Başka bir siteden okumuştum hamile birileri denemişti köpürmemişti. Hiç inanma bence köpürdü diye sevinme köpürmedi diye üzülme.  :laughing7: