Hamileler ve Hamile Kalmak İsteyenler Listesi

Başlatan arzuersahin, 26 Ekim , 2007, 11:56:07

« önceki - sonraki »

arzuersahin

merhaba arkadaşlar  ben bir süredir bebiş istiyorum Ama her ay gün saymak bana çok zor gelmeye başladı. Burada duygularımızı anlatıp rahatlayalım istedim.

sevda

Canım hoş geldin aramıza ama inanki gün sayınca insan dahada stresli oluyor bence oluruna bırakmalısın... ;) :flowers:

arzuersahin

Hoşbulduk.... Evet haklısın ama elimde değil.aya iyi başlıyorum sona yaklaştıkça sabrım tükeniyor...

sevda

Canım böyle yaparak kendine eziyet ediyorsun ama ....Yapma.... ;) :opucuk:


kuzu

bence bebiş istiyorsan sabırlı, moralin yüksek ve endişeli olmamalısın. Çünkü negatif duygular senin hamile kalmanı engeller. Umarım gönlünün istediği olur.  :amin:


๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑

Bencede arzu moralini hiçbirzaman bozma ben 6 yıllık evliyim ve inanki ne mücadeleler veriyorum ama inan ki sabırlı olunca gerisi geliyor ne safhalar atlattım çok bunalıma girdim bir ara ama atlattım şimdi gayet sakin ve hep dua ediyorum.Dün doktora gittik yine ve yeni bir adım attık inşallah rabbim dualarımı kabul eder senin neden bebegin olmuyor eşindenmi senden mi ?
HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

sude

arzu sakın moralını bozma umudunu yıtırme hepımız anne olucaz.hemenyılmayın sabredın ve stres kesınlıkle yapmayın rahat olun ıyı olsaydım cok yazardım ama oturamıyorum malesef ve yatmam gerekıyor ıyı olunca hepınıze yazıcam benım ıcınde dua edın ınsallah pazartesı testyaptırıcam ınsallah pozıtıf cıkar nolurrrrr duaaaa edın bana
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

tubito

arzucum moralini bozma olur insallah bende beklemekteyim 2,5 sene oluyom evleneli 1,5 sene kadar hap kullandım 9 aydır korunmuyorum ama hala bişey doktora kontrole de gittim eşimde bende allaha şükür b problemimiz yok ama bebişte yok  :y25:

tubis

Merhaba arkadaşlar internette dolaşırkeen bu siteye rastladım ve çok hoşuma gitti.Duygularımı paylaşmak istedim.23 yaşındayım ve  3 aylık evliyim.Bizde bebiş istiyoruz ama hala olmadı.Doktor kontrolünede gitmedim.Bir sorun yoktur inş.Prolem yapmıyorum çünkü çok yeniyiz ama hemen olsun istiyorumm.Sizin tecrübelerinizden yararlanmak isterim.Düşüncelerinizi benimle paylaşırmısınız?

sevda

Tubişşş bu ne acele annem yaa dur bi evliliğinin tadını çıkarrrr 3 ay çok erkennn değilmiii sencee hem yaşında genç bekle biraz derim .... ;) :opucuk: BU arada hoşgeldin güzelim.... :flowers:

tubis

Teşekkür ederim hoşbuldum canım..Aslında genç anne olmak istiyorum.Eşimde çok istiyor.Onun yaşıda 29.Bir bebişimiz olursa 10 yaşına geldiğinde  ben 40 yaşında olcam diyor.O da haklı.Çocuk dede mi dicek babasına :) Öyle işte ya.Bakalım Rabim hayırlısını versin herkese.İnancımızı yitirmeyelim yeterki.;)

tubito

tubiss adasım hosgeldin

bende 23 yasındayım esim 31 yasında 2.5 senelik evliyiz en bastan cocuk cok istiyoduk ama evliligin tadını cıkaralım diye yapmadık korunduk 1 senedir korunmuyoruz hala tık yok kontrollerimizide olduk sorun yok ama bebiste yok

acele etme ve bence gebelik öncesi genel muayenelerini ol derim ben her ihtimale karsı. ben gittigimde mesela rahimde yara vardı önce onu tedavisini gördüm sonra doktor tamamdır sorun yok dedi ve biz hala gerekli calısmaları yapıp bebisin gelmesini bekliyoruz  ;D

tubis

hoşbuldum adaşım.1-2 ay daha geçsinde kontrole giderim bende.Biyerde okumuştum da 6 ay sürekli korunmadan geçerse bir hekime başvurumalıdır diordu.Çünkü bünyenin alışması gerekiyormuş.şimdi karar veremediğim nokta gebelik düşünen bayanlar için 8 hafta öncesinden folik asit kullanmaları iyi olurmuş.Bende acaba başlasam mı diyorum karar veremedim.Gebelik düşünüyorum ama Rabbim verirse tabi.Bilmiyorum sizin fikriniz nedir bu konuda.

   İnşallah sende en ısa zamanda isteğine kavuşursun canım.Rabbim Hayırlı evlatlar nasip etsin herkese