28 Mart , 2024, 12:48:27

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(

Başlatan ela_su048, 23 Ekim , 2007, 10:14:28

« önceki - sonraki »

duru boncuk

MERHABA KIZLAR ela cım gerçekten kendini ne kadar kasarsan o kadar geciktirirsin bende 1 seneden fazla uğraştım artık umudumu yitirip tüp bebeğe başlayacaktımki o ay hamile kaldım allahtan asla umut kesilmez biraz rahat olmaya çalış tabi diğerleride
hem bakın sudede çok uğraştı veeeeeeeee bugün hamile olduğu heberini aldık  :hello2: :hello2 yani neden sizinde olmasınki kalpten dua edin yeter ama hayırlısı için edin :flowers: :flowers: :flowers:

ela_su048

valla arkadaşlar aslında hepiniz haklısınız ama ben düşünmek istemesem bile eşim çok hassaslaştı ve her ilişkiden sonra kaldırmıyor beni ve hemen bi yastık bulup getiriyor  belimin eltına :cussing: ama tuba için çok sevindim darısı hepimizin başına :hello2:

sude

canım benım senı cok ıyı anlıyorum bende yasadım yasadılklarını ve benım gıbıbırcok ınsan yasıyor.adet oldugumda hungur hungur aglardım hep ama baktım olmuyor alay etmeye basladım aman gelırse gelsın dedım aglamadım cok rahat olmaya calıstım tup tedavısıne basladım ve cok sukur allahıma dun hamıle oldugumu ogrendım uctum sevıncten halada ınanamıyorum.canım benım allahım okadar buyukkı hepınıze verıcek ben cok sorunlar yasadım cok sıkıntılar cektım yasamadıgım cekmedıgım kalmadı ama allahım yuzumu guldurdu cok sukur.eger uzulur olmuyor dıye kendını yıpratırsan hem kendıne hemde bebegının olmamasını saglarsın.cok rahat olmaya calıs.benımde eşim kaldrırmazdı yataktan yastık koyardı karnımı oksar dururdu ama hepsı gectı allah sukur.ama herzaman dua edıyorum allahım herkese versın hayılrı saglıklı evlatlar.ben sadece kendıme hıc dua etmedım bugune kadar hep baskalarınada tanıdıgıma tanımadıgıma herekse dualar ettım.bır bebek goruyım tvde yada yolda falan aglardım hamıle bı kedı kus kopek gordugumde aglardım hıcjkıra hıckıra su hayvana bıle nasıp etmıssın annelıgı banada nasıp et dıye yalvarırdım.canım sabredıcez ben hamıle kaldım dıye duaları bıkarmıyım allaha emanet hadı kaybedersem allah korusun.aklına geldıkce hep dua et allaha sıgın ve herkese dua et allahım bırgun senınde sesını duyacak ınsallah benım duydu cok sukur allahıma.ınsallah en kısa zamanda sızlerdende tek tek bu haberı alıcam ınsallah.sabırlı olun ve asla olmıcak yada olurmukı demeyın olucak allahın ıznıyel deyın ve hep guvenın ınanclı olun umudunuzu yıtırmeyın hep olucak dıye bekleyın ve olucak ınsallah bakın gorun.
kendınzıe ıyı bakın hoscakalın allaha emanet olun hepınızde ve en kısa zamanda ıyı haberler almak nasıp olsun bıze ınsallah. :hello: :hello: :hello:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑

elacım gerçekten sudenin dediklerine katılıyorum henüz senin için çok erken tabiki istiyorsundur biliyorum ama olucaktır bunla kalben inan bak bende 6 yılıma girdim henüz  :binkybaby: yok ama olucak bizde tedavilere başladık ogün hastaneye gittigimde içime bir umut ışığı dogmuştu hergece dua ediyorum olsun diye birgün rice rabbim benim de sesimi duyucak biliyorum bak bugun en mutlu günümüz çünkü içimizden bir arkadaşımız hamile onun mutluluğunu aynen yaşıyoruz morelini her zaman yüksek tut
HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

daisy

Merhaba kızlar.
Aslında siteyi 5 aydır takip ediyorum ama bir türlü kayıt olmamıştım. Bende 3 senelik evliyim 5 aydır da bebek düşünüyoruz. Bu siteyi de internette tesadüfen buldum. Bir çok site var ama bu site hepsinden daha sıcak geldi bana, yazılanlar bana o kadar çok destek oldu ki. Her ay aynı kabusu yaşamak hakikaten çok zormuş. İnsan derdini paylaşacak birilerini arıyor. Bugün gene belki olmaz deyip o kadar hevesle bekledikten sonra aynı sonuçla karşılaşınca 5.kez yıkıldım aslında ilk 3 ay o kadar kötü hisstememiştim. Ama son 3 ayda önce eltim 2.ye, sonra en yakın 2 arkadaşım hamile kalınca neden kötü hissettiğimi anlamışsınızdır. Onları gördükçe nasıl aklımdan atacağım bu düşünceyi. Şimdi bazı arkadaşlar diyecek ki daha çok erken diye ama genelde çevremde herkes 5 aya kalmadan hamile kalınca insan ister istemez düşünüyor.

Bir de aynen bende herşeyi yapıyorum günleri takip ediyorum yataktan kalkmıyorum.2 ay daha olmazsa  doktora gidip tetkikleri yaptırmayı düşünüyorum. Bir de en komiği önceden o kadar pimpirikliydim ki aman olmasın diye eşimi bezdiriyordum korunma konusunda:) Zaten o kadar kolay değilmiş:)

๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑

daisy merhaba ben duygu 3 senelik evlisin sanırım hiç doktora gittinizmi ben gitmenizi tavsiye ederim çünkü beklemekle olmuyor inan ben de 5 yılımı bitirdim yaklaşık olarak 1,5 yıldır bebek isityoruz ama olmuyor keşke ilk başda gitseydik biraz daha yol almış olurduk ama olsun hiçbirşey için geç degil bizim sorunumuz eşimden kaynaklı oldugunu ögrendik inan çok safhalar atlattık eşim özellikle ruhen bir çöküntü yaşadı ama şimdi iyi bu ay tekrar doktora gittik şimdi yarın ultrason çekilcek eşime ve teşhis konulcak sana tavsiyem eşinle beraber bir doktora gidin en azından sorunun ne olduğunu ögrenirsiniz
HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

tubito

merhaba daisy
ben tubito bende 2,5 senelik evliyim yaklasık 1,5 sene kadar hapla korundum ve senin dediğin gibi hap kullanmama ragmen hamile kalmaktan korkuyodum.1 senedir hapı bıraktım 9 aydır korunmuyoruz ama ben bebek yapıcam dediğim an gittim doktora illa bekliyim olmazsa giderim demedim cünkü hamile kalmadan önce folik asit fln içmen gerekiyo en az 3 ayönceden  bence doktora bi git karı koca görünün bi sorun varsa eger onun üzerinde bilerek devam edersiniz ve vakiit kaybetmemiş olursunuz. bi sorun yoksada fol asit verirler çalışmalara devam edin derler  :ehi:

bana sorarsan kesin kez gidin hiç bekleme eşin spermiyogram testi yaptırcak erkeklerinki cok basit. sende genel muayeneden gececeksin bak biz hala tutturamadık tohumu  :ehi: ama en azından sunu diyebiliyoruz ALLAHA SUKUR Bİ SORUNUMUZ YOK BEBEĞİMİZ SADECE ZAMANINI BEKLİYO gelmesi için. doktora gitmemiş olsaydık acaba bi sorunumuz mu var sende mi bendemi diye kafamız bulanıp duracaktı sıkıntı stres olacaktı bizde ve stres bile acayip etkili olmaması konusunda. gidin kafanız gönlünüz rahat olsun ben gerekeni yaptım gerisi allahım takdiri de İLERDE KEŞKE DEMEMEK İÇİN GİT CANIM MUTLAKA  :flowers:

buarada benim kullandıgım folik asit SOLGAR  FOLACIN 400 Mg.

daisy

Merhaba Tubito,

Bende bebek sahibi olmaya karar verdikten sonra doktora gittim. Kontrollerimi yaptırdım. Bana da dediğin gibi folik asit verdi işte, 4 ay sonra falan başka bir sebepten doktora gittim. Bana daha çok erken biraz daha bekleyelim sonra önce sana sonra eşine bazı testler yaparız dedi. Doktorlar bu konuda pek aceleci davranmıyorlar hatta bayağı rahatlar.

Ama ben stres yapmıyorum desemde gözüm kapalı dolaşamam ki dışarıda herhangi bir yerde bir bebek görsem aklıma geliyor ve hep acaba soruları kafamı kurcalıyor ama artık bende şu önümdeki doktorun koyduğu sürenin dolmasını bekliyorum gidip testleri yaptırıp ne olup olmadığının sonuçlarını öğrenmeyi.

Bir de hiç ovulasyon testlerini denedin mi bu ay acaba onu mu denesem diye de bir düşündüm.

tubito

yok canım ben denemedim

ama doktorlar gercekten acayip rahatalar ben anlamıyorum nasıl bu kadar rahat olabiliyolar

onlar 1 sene içinde olmazsa tedaviye baslanır düşüncesindeler ama gelde onu bide isteyenlere  sor 1 sene nasıl beklenir

tubito

ya bu ovülasyan olayı nasıl ve neyle yapılır?
:icon_scratch:
alsak yapsak

daisy

mrb tubito,
Bu testte aynı gebelik testi gibi idrarla yapılıyormuş, yumurtlamanın olduğu günü tespit ediyor bende gittigidiyorda bir bayan satıyor en çok onu beğendim 8 tane test var, yani şansı arttırıyorsun yoksa kesin olacak diye bişey yok, ama yumurtlama döneminde yapıp zamanını biliyorsun işte ne bileyim bu ay birde bunu denemeyi düşünüyorum.

-Butterfly-

Alıntı yapılan: daisy - 14 Kasım , 2007, 09:28:16
mrb tubito,
Bu testte aynı gebelik testi gibi idrarla yapılıyormuş, yumurtlamanın olduğu günü tespit ediyor bende gittigidiyorda bir bayan satıyor en çok onu beğendim 8 tane test var, yani şansı arttırıyorsun yoksa kesin olacak diye bişey yok, ama yumurtlama döneminde yapıp zamanını biliyorsun işte ne bileyim bu ay birde bunu denemeyi düşünüyorum.

daisy,

moralini bozmak istemem ama o test  tek kisiye gore benim bildigim  cunku bende onu kullandim tabi ayni test olmya bilir buda ayri bir sey ama testler anne adayinin gunluk hafizasina almasi gerekiyorki senin hamile kalacagin tarihi belirliye bilsin  ve benimki 15 gun boyunca suruyordu her ay 15 tane stic (test cubugu) yani kulaniyordum  bence iyice ogren ne oldugunu ondan sonra almayi dusun fakat siddetle tavsiye ediyorum kesinlikle faydali...



daisy

mrb,
Ben yanlış anlattım galiba, eczanelerde satılan bile 5 çubukluk
o sitede gene 8 lii var o dönemde sırayla test yapıyorsun yumurtlama zamanında arka arkaya o çubuklarla her gün test yapıp belirliyorsun zaten sitede kullanımı ile ilgili satanlar bayağı bilgi vermişler. Ordanda isteyenler bakabilir ovulasyon testi diye aratınca da çıkıyor zaten ordan da bilgi alınabilir.

Seninde tavsiyenle daha da heveslendim şimdi:)

tubito

slm arkadaslar

daisy gittigidiyorda inceledim ürünü bende alabilirim bakalim alirsam dogru kullanabilecekmiyim ise yarayacakmi? görecez

http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=6214937

daisy

mrb,

dün öğleden sonra sipriş verdim bugün elime ulaştı.
Bakalım birde bunu deneyelim sonuçları gene sizlerle paylaşırız. Ne kadar verimli bir test görmüş olacağız.