HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(

Başlatan ela_su048, 23 Ekim , 2007, 10:14:28

« önceki - sonraki »

seda_pehlivan

canım doktor sana neden hormon testi yapmamış bu zamana kadar anlamadım :icon_scratch:ben kasım ayında yaptırdım hormon testini herşey normal dedi doktorum bana öyle bir hap vermedi yalnızca yumurta catlatma ignesi yaptırmıştım 1 ay oda yumurtayı catlaşmış ama kendini geri toparlamıştı ve kendimi hamile hissetmeme sebep olmuştu hormon testini doktorlar regl gününün 3. gününde yapıyolar tubitocugum bu kadar takma canım kafanı üzme kendini bu kadar :opucuk:

sevda

Evet tubişcim yaa neden şimdiye kadar yapmamaış dr bu testi sana hemen sor ve yaptır bitanem...Bizide haberdar et ama oldumu... ;)

tubito

canlarımm

ben bundan önce 3 ayrı dr gittim dün gittigim 4. idi.  hiçbiri demedi bu ara adet olucam zaten tahminimce pazartesi veya salı giderim o zaman sorucam aldığım cevaba göre yaptırcam mantıklı bi acıklama yaparsa amenna

bakalım

tubito

arkadaslar slm
dün doktora gittim tekrar rahim filmine baktı ve bana dediki ilacın dağıldığı noktalar biraz sorun olması gerektigi gibi dağılmamıs ama cok büyük bi sorun degil dedi rahmimin biraz geride oldugunu ve bununda sorun olmayacağını söyledi.
ve bana 3 ayrı hap verdi 1.monodoks 2. gonaphene (mide bulantısı yapıyomus) 3.glukofen (bunu sürekli icecekmisim)
bu ilaclarını  kullananlar varmı aranızda ne tür etkileri olacak?internetten bakıyorum ama net bi sonuç alabilmis değilim.
ayrıca beni diyetisyene yönlendirdi onada gittim bir sürü test yapılacak seker kabızlık hazımsızlık guatr  vs vs.....  13 ayrı test kan verdim bugun ac karnına. :crybaby2:
sonrasında bana diyet listesi vercek en az 5  kilo vermem lazım normalde 10 kilo fazlam var eğer hamilelik boyuncada devam edersek en fazla 9 kilo alırsın dedi diyetisyen. hamilelikte 30 kilo alıp diyetisyene gelenler varmıs (ben 30 kilo alsam halimi düsünemiyorum )
hormon testininde bana neden yapılmadığını sordum hormon testini adet düzensizligi olan kisilerde gerek görüyolarmıs ondan yapılmamıs ve bende gerek görmüyorum dedi.

bakalım ugrasıyoruz bebis için  ama size bi itirafta bulunayım bu kadar ugrasacağımı bilseydim  en bastan hiç korunmazdım  :sad1:

emel..

olacak olacak çok az kaldı.  :occasion14: sen hele şu ilaçlara falan bi başla. ama kilon fazlaysa bu da bir etkendir biliyosun. birazda kilo verdin mi olacak.  :hello2: aksini düşünme bile zaten düşünmen için de bir sebep yok çok şükür.  :basardim:

sevda

Canım tubitom allah sana güzelll bir evlat vericek sen üzülmee hep iyi düşünnn güzelim bu arada o ilaçlarla ilgili bir fikrim yok ama eğer istersen ilaç mümessili ark var ona sorabilirim belki o biliyordur..

Zayıflaman konusuna gelincede evet nekadar düşük kiloyla başlarsan okadar iyi olur senin için bak ben 51 le başladım 71 le bitirdim birde ben 60 la başlasaydım düşün nekadar az kilo okadar veriebileceğin az kilo anlamına geliyorr gerçi ben 1 senede verebildim ama olsun yinede sen ipin ucunu kaçırmaa.... ;) :opucuk:

seda_pehlivan

tubitocugum doktor gerek duymamış şaşırdım cünkü adet düzensizligim yok bana yapmıştı hormon testini :icon_scratch:inş canım senin icin herşey iyi olcak sen hep en iyisini düşün :opucuk: :flowers:

ela_su048

selam arkadaşlar çok özür dilerim uzun süredir giremiyorum nete bende daha bebiş falan yok umarım sizlerde olur.ben artık umut etmiyorum hadi hoşçakalın.

seda_pehlivan

ela_su kendini hemen öyle bırakma allah büyük bir tek zamanını o bilir bende 14 aylık evliyim bendede bebek yok ama herşeyin hayırlısı dimi canım :-[umudunu yitirme canım :love9:

ela_su048

canım benim teşekkür ederim elbette bunu bir tek allah bilir ve inşallah biran evvel hapimize nasip eder :igrenc: :hello2: :hello2:

sevda

AMA BUKADAR KARAMSAR OLMA GÜZELİM YAAA OLUCAK AMA BEKLEMEN VE SABRETMENLE OLUCAKKK... ;) :opucuk:

-Butterfly-

tubitocum hadi hayirlisi bakalim su testlerini yaptirda  hersey daha guzel olacak insallah  bu arad dr. dedigi seye takildim ilac nasil ulasmamis? kanallarda sorun var demeki ilacin ama acilmistir heralde ilacla kapalilik varsa bile benimkide kapaliydi ama ilaci aldiktan hemen sonra acildi .insallah est sonuclarinda guzel gelecek  :opucuk: :opucuk:


elasu guzelim bu kadar kolaymi pes etmek allah hic bir seyi okadar kolay vermiyor kolay olsa kiymeti olurmuydu sence? bunlari hepsini bir sinav olarak degerlendir sinaniyormussun gibi dusun bak burda yillardir mucedale veren anneler var  hemde normal yolla kalamayan ama hala pes etmeden mucade veren tup bebekten tutta aklina gelebilecek her yontemi deneyorlar..insallah allahim sanada en hayirlisini verecektir o yuce annelik duygusunu tatiracaktir sanada .. sen uzulme ama tamammi  :opucuk: :opucuk:



tubito

slm arkadaslar

yorumlar ve desteginiz çok çok tesekür ederim hepiniize canlarım benim hepinizi ayrı ayrı öpüyorum  :flowers:

test sonuclarını ögrenmeye giderken inanılmaz sıkılmıstır nefes alamıyodum sanki ters bişey olmasından korkuyodum allahıma cok şükür sonuclar iyi
sadece troid bezlerim az calısıyomus ondan cabuk kilo alıyomusum.  yltrasyon cekin dedi dr. bugun cekindim pazartesi dr. götürcem  ultrasyonu ceken bayan önemli bişey olmadıgını söyledi. ben 1,60 boyunda 65 kiloyum  :honk:    58 kiloya fln düşsem yeterli olacak. Diyetisyen dr. hamileliktede devam edersek hamilelik boyunca en fazla 9 kilo alır cıkarsın dedi hem senin için hem cocuk için ii olur dedi bakalım kısmet artık

-Butterfly-

tubitocum ultrason sonuclarinin temiz cikmasina sevindimmm canimmm :hello2: hadi bakalim ilk asamayi hairlisiyla bitirdin insallah sonraki asamalarda guzel gelisecek.. ama ben sunu anlamiyorum kiloyla nasil bagdastiriliyorki yani dunyada milyonlarca obezite insan var ve hamile kaliyor bunlara ornekte benim teyzem  teyzemin 4 tane kizi var ve teyzem ilk hamililiginde aldigi kilolari veremedi ve dolayisiyla her hamileligide ekstra kilo olarak kaldi uzerinde ama hamile kalmasina manide degildi ayni zamanda teyzeminde tiroidlerinde sorun var kilo verememesinin bir diger nedeni bu  :dontknow: anlayamadim ama tabiki herseyden once annenin psikolojisini etkileyecegi bir gercek umarim sen en kisa surede kilolarindan kurtulursun ama senin kilon acikcasi abartilacak bir kilo degil.. ;)



sevda

Canım testlerinin iyi çıkmasına çok sevindimmm bu arada okadarda kilolu değilsinki ama yinede diyetle kilo alman konusunda diyetisyenine hak vermiyor değilim bak ben 20 kilo aldım kendi başımaa eğer bukadar kilo alacağımı bilseydim oana göre hareket ederdim... :suclu: