28 Mart , 2024, 16:16:41

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(

Başlatan ela_su048, 23 Ekim , 2007, 10:14:28

« önceki - sonraki »

tubito

slm daisy  ovülasyonu kullaniyomusun

sonuclar nasil ve ya  suanki durum nasil ise yariyomu ona göre bende alicam

senden aldigim bilgilere göre

öptüm canım

emel..

tubito yoksun ortalarda. yoksa benim dediğim yine mi çıktı :laughing7: nerelerdesin bi ses verr :cildir:

tubito

burdayım canim

nete giremedim 2 gündür ondan yani

daisy

Merhaba tubito,
İzinde olduğum için nete pek giremiyorum açıkçası o yüzden sorunu yanıtlamakta biraz geç kaldım. Testleri kullandım yumurtlamanın olduğu zamanı tespit ediyorsun yumurtlama olduğu gün çift çizgi oluşuyor testte ama tabi bu da kesin
hamile kalacağın anlamına gelmiyor o günlerde ilişkiye girip şansı arttırıyorsun. Ama en azından hesap yöntemine göre uygun zamanda yumurtlama olduğunu öğrenmiş oldum:) Gerisi Allah'a kalmış dua atmekten ve sabırla beklemekten başka yapacak bişey yok. Ama o kadar zor ki beklemek çok zormuş... :( :icon_pale:

tubito

evet canım beklemek cok zor

insallah tutar bakalım eğer yılbasına kadar bendede bisey olmazsa tekrar doktora gitmeyi düsünüyorum yurtlamayı hızlandırıcı bisey mi verir artık ne olursa bakalım

insallah gerek kalmazda gelir bebeğim ve bebeklerimiz  ;)

seda_pehlivan

bende sıkıldım artık beklemekten ne olur bebegim cabuk gel annen seni cok seviyor seni bütün kötülüklerden koruyacak :crybaby2: :(

-Butterfly-

sedacim canim benim insallah allah gonlune gore verecektir umudunu kesme hos kesmedigini goruyorum ama sabir birazcik allah herseyi zamaninda veriyor hayirlisiyla veriyor.birde cok isteyince olmuyor stres yapinacada olmuyor  sakin olmaya calis olmazsa evlat edinirim diye telkin et kenidini surekli onu dusunmemeye calis bende senin gibiydim kafayi yiyordum neden olmuyor diye ve son olarak kuzenim tubisin yontemini denedim oda oyle yapmaya baslayinca hamile kaldi hep olmazsa sorun degil dedim evlat edinir sevap kazanirim dedim strestten arindim once ve daha sonra allah gonlume gore verdi.. insallah seninde olcak ve sen o guzel haberi bagira bagira bize mujde vereceksin.. :opucuk: :opucuk: :hieyt:



seda_pehlivan

canım cok saol bu güzel cümlelerin icin :-[ elbette burdan herkese haykıracam hamile oldugumu umudumu hic kesmedim cok şükür hicbir sorunum yok allahım gönlüme göre verecek stres yapamamaya calışıyorum unuttum diyorum hemen bebek yokmu diye sormuyolarmı deli oluyorum yani :cildir:ayberk beyler nasılllar akıllı duruyolarmı annesi onu benim yerime  :opucuk:büyüyünce cok canlar yakar bu afacan  :toothy10: :ehi:

sevda

Ah birde şu çevremizdeki yani patavasızları temizlemenin yada onları dize getirmenin bir yolu olsa keşkee.... :-\

Sen ve diğer arkadaşlarım hiç üzülmesinlerr onlar ne yapmaya çalışıyorlarsa çalışsınlar sizlerin morallerini bozamıycaklar.... ;) :opucuk:

seda_pehlivan

evet sevdacıgım haklısın sinir oluyorum onlara zaten :cildir:ben hic takmıyorum kafama zamanı gelince olacaktır zaten allahın taktiri ne zamansa o  zaman olacak :amin:

seda_pehlivan

yakışıklı arhanımıda kocaman öpüyorum annesi burdan senin gibi bi anneye de bu cicekler az gelir :opucuk: :flowers:

tubito

offffffffff offffffffffffffffff

bu insanlar ayno seyler benim basımada geliyor tam unuttum diyorum  dha bebek düşünmüyor musun zamanı geldi yap artık bitane fln  :cildir:   

sizene yaa sizeneeeeeeeeeeeeeeeeeee  :cildir:  :cildir:  :cildir:   istediğim zaman yaparım zamanın ben bilirim sizeneeeeeeeeeeeeee     :cildir:    :cildir:     :cildir:

demek geliyor içimden ama diyemiyorum tabii :sad1:

duru boncuk

o insanlara bu yarar ancakk :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1:benimde aklımdan atamamamın tek sebebi o aptal insanlardı  bıkmıştım artık yaaa  :cildir: :cildir: :cildir: :cildir:
sizlerde takmayın kafanıza inanınki ben artık taman istemiyorum artık dediğim ay hamile kaldım allahıma şükürler olsun eminim sizinde zamanınız vardır sabredin ve dua edin  :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:

sevda

Sevgilise dacım canım sağol bu güzel çiçeklerde arhandan teyzesine geliyorrr.... :flowers: :flowers:

Öpücüklerde annesinden geliyorr.... :opucuk: :opucuk:

Tubitooo canımsın sen güzelim aahhh dilin kemiği yokkk biliyorum ama bu insanlarında yüreği yokkk yaaa.... :caca:

tubito

sorma yaaww sinir seyler   :cildir:

ya ben dün mahalleden arkadasımın kontrolü vardı onunla birlikte dr gittim o muayene olurken kendimden bahsettim. doktor tedaviye baslayalım dedi  :'(     yumurtlatıcı hap vercekmis adet oldugunda gel dedi   sonradan aklıma geldi benimde bana hormon testi hiç yapan olmadı. doktora diycem once hormon testi yapalım sonra gerekirse ilaca baslarım  dimi ama?

bide bana dedik zayıflaman gerekiyo (ama ben o kadar kilolu değilim ki)   ben 1.5 seneye yakın hap kullandım ondan olabilirmi olmaması dedim yok dedi  hapı içerken 1 gün unut hemen hamile kalırsın dedi hap ilgili degil dedi

ben gidicem doktora kızlar beklemenin anlamı yok hayat sartları yedigimiz içtigimiz seyler artık sağlıkla değil ondan böyle sorunlar cıkıyo bana göre   :sad1: