merhaba daisy
ben tubito bende 2,5 senelik evliyim yaklasık 1,5 sene kadar hapla korundum ve senin dediğin gibi hap kullanmama ragmen hamile kalmaktan korkuyodum.1 senedir hapı bıraktım 9 aydır korunmuyoruz ama ben bebek yapıcam dediğim an gittim doktora illa bekliyim olmazsa giderim demedim cünkü hamile kalmadan önce folik asit fln içmen gerekiyo en az 3 ayönceden bence doktora bi git karı koca görünün bi sorun varsa eger onun üzerinde bilerek devam edersiniz ve vakiit kaybetmemiş olursunuz. bi sorun yoksada fol asit verirler çalışmalara devam edin derler

bana sorarsan kesin kez gidin hiç bekleme eşin spermiyogram testi yaptırcak erkeklerinki cok basit. sende genel muayeneden gececeksin bak biz hala tutturamadık tohumu

ama en azından sunu diyebiliyoruz ALLAHA SUKUR Bİ SORUNUMUZ YOK BEBEĞİMİZ SADECE ZAMANINI BEKLİYO gelmesi için. doktora gitmemiş olsaydık acaba bi sorunumuz mu var sende mi bendemi diye kafamız bulanıp duracaktı sıkıntı stres olacaktı bizde ve stres bile acayip etkili olmaması konusunda. gidin kafanız gönlünüz rahat olsun ben gerekeni yaptım gerisi allahım takdiri de İLERDE KEŞKE DEMEMEK İÇİN GİT CANIM MUTLAKA

buarada benim kullandıgım folik asit SOLGAR FOLACIN 400 Mg.