28 Mart , 2024, 23:51:26

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


HER AY ADETLE GELEN HAYAL KIRIKLIĞI:(

Başlatan ela_su048, 23 Ekim , 2007, 10:14:28

« önceki - sonraki »

ela_su048

Ben 6 aydır deniyorum bebek olmasını yani evliliğimizin ilk gününden bu yana.bütün yumurtlama hesaplarını yapıyorum,folik plus kullanıyorum,ilişkiden sonra sabaha kadar kalkmıyorum ama her ay büyük bir üzüntüye kapılıyorum çünkü başarısız oluyoruz.bunun için doktorada gittim ama bişey olmadığını ve sadece rahimin biraz dönük olduğunu söyledi.1 seneyi doldurmadan pek bişeyde yapmıyorlar ama artık çok özlüyorum ben bebeğimi :amin: :igrenc: :amin: :amin:

emel..

öncelikle hoşgeldin
sence de bu kadar kendini üzmek için henüz erken değil mi?
6 ay hiç bişey sayılmaz ki. ayrıca kendini bu kadar şartlandırman da olmamasına sebebiyet verebilir. rahat olmaya çalış.
herşeyin en hayırlısı en hayırlı olan zamanda olacaktır. hiç üzülme
kendini de boş yere harap etme.

aslı

Hoşgeldin aramıza. ela-su ..

İnsan anne olmaya karar verince hemen olsun istiyor ve sabırsızlanıyoruz. Ama Allah hayırlısı ne zaman ie o zaman versin diye dua edin. Bende anne olmaya karar verdikten sonra belimdeki ağrılar daha da artmıştı ben hamile kalamadığıma üzülürken bir yandan da bu ağrılarla nasıl bir hamilelik geçiririm diye düşünüyordum. HAmile kalmadan 1 ay önce küçük bir operasyon geçirdim ve hemen ardından hamile kaldım. O yüzden dualarınız eksik etmeyin.



kuzu

HOŞGELDİN ELA-SU BENCE DE DİĞER ARKADAŞLARIN DEDİĞİ GİBİ ÜZÜLMEK İÇİN ÇOK ERKEN. UMARIM EN YAKIN ZAMANDA BEBEĞİN OLUR HEPİMİZİN ORTAK HAYALİ BU SANIRIM. AMA ŞİMDİDEN BU KADAR DERT EDERSEN KENDİNE VE EŞİNE BİRAZ HAKSIZLIK ETMİŞ OLURSUN. BENCE DE KENDİNİ ŞARTLAMA UMARIM HAYIRLI BİR ZAMANDA SAĞLIKLI BİR BEBEĞİN OLUR. ALLAH HER İSTEYENE VERSİN  :amin: :binkybaby:

ela_su048

aslında haklısınız arkadaşlar ama dediğiniz gibi insan anne olmaya karar verdiğinde sabırsızlanıyor ve hemen olsun istiyor.inşallah en kısa zamanda allah bizede bebişler nasip eder.

emel..

amin canım inşallah. ama stres baş düşmanın unutma. kendini strese soktuğun sürece hayalinden uzaklaşırsın. kolay değil biliyorum ama kendinden emin olup rahatlamaya çalışman lazım. sevgiler..

sevda

CANIM ANLIYORUM SENİ AMA BÖYLEDE OLMAZ GÜZELİM BİRAZ RELAX OLMAN LAZIM KENDİNE EZİYET ETME LÜTFEN.. ;)

ela_su048

canlarım benim artık kafaya takmamaya çalışıyorum.çok teşekkürler.

sevda


tubito

merhaba arkadaskar

elasu okadar takma kafana nelleri  var  bu hayatta haline şükret bence henüz hiçbişey için geç degil sabır sabır ya sabır

bak ben evleneli 2,5 sene oldu hap kullandım 1,5 seneye yakın 1senedir hap içmiyorum 9 aydır korunmuyorum doktora gittik bi sorun yok ama hala bebekte yok  :sad1:

sabır sabır ya sabırrrrrrrrrrrrrrr hayırlısı neyse nezamansa o zaman olsun inşallahhhhhhhhhh  :amin:

sevda

Allah bütün bebek isteyen anne adylarını sevindirsin yarabbim. :amin:

ela_su048

tubito arkadaşım inşallah allah sana ve bizlere en kısa  zamanda bebişler verir. :hello2: :hello2: :hello2: :hello2:

anita

merhaba
ben bir düşük yaptıktan sonra psikolojim bozulduğu için tam 9 ay hamile kalamadım.. her ay hesap yapar ilişkiden sonra yatardım hep ama olmadı.. ne zamanki hiçbir gün hesabı yapmadım o ay hamile olduğumu öğrendim..şimdi 13 aylık bir kızım var.
ve her gece anne olmak isteyen herkes için dua ederim..şunu anladım ki bu konuda mantıksal düşünmenin hiçbir faydası olmuyor.. Allahtan isteyin tüm kalbinizle dua edin ve hayırlı zamanı bekleyin. beklemek çok zordur ama Allah herşeyin doğru zamanını bilir.. dilerim dualarınız gerçek olur..



tubito

insallah elasu

ninahuhu öncelikle gecmis  olsun (geçmis zaten ama ;D).

aslinda haklisin ninahuhu bende iliskiden sonra yatiyom 1 saat kadar kalmiyorum belimin altina yastik fln koyuyom ama bilmiyom iste yaa düsünmeden yapamiyorum unutayim diyorum birini görünce ilk agzindan cikan laf bebek yokmu daha zamani geldi artik yapin oluyo  :cussing:  sinir oluyorum ben unutmaya calisiyorum niye hatirlatiyosunuz kardesimmmmmmmmm :caca:
diyorum

tabi içimden diyorum iste böyle  ;)

sevda

Sana öyle diyenlere ben azıcık şurdan sopalarımı kaldırabilirmiyim... :caca: :cildir: