BebeÄŸim online : Anne ve Bebek ile ilgili bilgiler
Duyurular: facebook kullanıcıları www.bebegimonline.net facebook grubumuza katılabilirler

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 31 Temmuz , 2010, 06:50:36

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Reklamlar
Sayfa: 1 2 3 4 5 [6]
  Yazdır  
Gönderen Konu: SPERM SAYISI HEM DÜŞÜK OLUP HEMDE HAREKETSİZ OLAN TEDAVİYLE HAMİŞ KALAN VARMI:(  (Okunma Sayısı 2942 defa)
****gültanesi****
Süper Üye

aç içimde dağ çiçeğim,sensiz yüzümün gülesi yok

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #75 : 21 Åžubat , 2010, 18:15:58 »

CANIM BENİM AKLIMA BİNBİR SORU GELİYOR.BANA YARARLI OLACAAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.MSN ADRESİM.EKLERSEN GÖRÜŞELİM.aysegulkorkmaz_123@hotmail.com

Uploaded with ImageShack.us

Allahım salihlerden hayırlı bir evlat nasip et..............amin
aysun25
Kıdemli Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #76 : 27 Åžubat , 2010, 21:11:01 »

Canım ben 3 yıldır kalamıyorum...bu ay 2.aşılamayı yaptırdık ama yeni hasta oldum bu da tutmadı..2 aşılama 5 kez yumurta takibi yapıldı ama olmadı..Arkadaşımın eşinin spermi 5 milyonun altındaydı doğal yolla hamile kaldı..önemli olan sperm sayısı değil..ileri hareket bir tane ileri hareket olsun yeter...bizde sayı çok ileri hareket yok..olmuyor yumurtaya ulaşamıyorlar..
aysun25
Kıdemli Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #77 : 27 Åžubat , 2010, 21:13:15 »

size tavsiyem selenyum,evicap e vitamini ,çinko bunları eşlerinize kullandırın...biz bu ay başlıyacağız...bu vitaminler sperm hareketini artırıyor ve sayıyı Allahın izniyle yükseltiyor...
aysun25
Kıdemli Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #78 : 27 Åžubat , 2010, 21:14:43 »

E- vitamini: Kadında ve erkekte üreme vitaminidir. Kasların ve sinirlerinnormal çalışmasını sağlar. Eksikliğinde cinsiyet organları yeteri kadar çalışmaz. Bugday çimi, fıstık, soya, yulaf ezmesinde bulunur.

ÇİNKO: Eksikliğinde erkeklerde husyeler yeterli ve iyi. Böbreküstü bezleri de yetersiz kalır. prostat bezlerinin şişmesi ve kanser meydana gelebilir. Bugday kepeği, kuru fasülye, mercimek, yumurta ve ekmekte bulunur.

SELENYUM: Sperm hücrelerinin gelişimi sırasında selenyum maddesinin çok önemli bir rol oynadığını belirlediler. Bulgulara göre, selenyum maddesi bir proteini harekete geçirerek sperm hücrelerinin oksitlenmesini önlüyor. Böylelikle daha canlı ve aktif kalan spermlerin dölleme yeteneği artıyor. Aksi durumda ise oksitlenen spermler dölleme fonksiyonunu yerine getiremiyor. Bilim adamları ayrıca selenyumun maddesinin sperm hücresinin nefes alması sırasında da önemli bir rolü olduğunu belirlediler.
bebiÅŸim06
Aktif Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #79 : 02 Mart , 2010, 16:08:27 »

aysuncum bir sorum olacak sana bu söylediğin vitaminleri doğal yolla yani vitaminlerin bulunduğu yiyeceklerdenmi yedirsek yoksa ilacını filan mı kullansak sen nasıl yapacaksın bu arada sizim sperm sayısı ve hareketi ne kadar ?

hoÅŸgeldin meleÄŸimmmm 16+4
Sayfa: 1 2 3 4 5 [6]
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
Arsiv (Basit Gorunum)