geceleri bebeginizi emzirdikten sonra nasil gazini cikariyosunuz

Başlatan bengü, 09 Ekim , 2007, 00:41:27

« önceki - sonraki »

bengü

benim 3 yasinda ve 4 aylik kizlarim var kücük kizim emiyo ama cok gaz problemimiz var heleki geceleri emziriyorum ters cevirip gazini cikarmaya ugrasiyorum ama cikartmiyo bende mecbur birakiyorum ama icim rahat etmiyo cikarmayinca bunula ilgili bilgi verebilecek varmi.

[eklenti yönetici tarafından silindi]
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

semra

öncelikle hosgeldin bengü  :flowers:cok tatli masallah :nazar:cikaranakadar belini ovala veya altini ac ayaklarini karnina dogru hafifce ittir her bezini actiginda yap  :icon_thumright:sonucu birde karnina masayjap cok iyi gelecektir.bunlarda olmassa sapsimplex diye damla var tavsiye ederim.kuzulari :opucuk:

aynur

bengü, ben emzirdikten sonra mutlaka su veriyorum. o zaman daha kolay çıkarıyor gazını . altını açmaya koruyorum uyanırda bir daha uyumaz diye. zira birkaç kez başıma geldi.

sevda

Hoşgeldin bengücüm canım eğer zaten ağlama gibi bir durumu yoksa ve rahat bir şekilde uyumaya devam ediyorsa ozaman endişe etmene gerek yok diye düşünüyorum...

bengü

cevaplariniz icin tesekkür ederim su icirme isini bende deniycem cünkü cikarmazsam o an uyuyo ama gece yarisi kivranarak uyaniyo
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

melisim

merhaba. benimkide gece yemekten sonra gaz cikarmiyor ama o gazda onu hic rahatsiz etmiyor sabah hepsini topluca yapiyor cünkü:ehi:
bence sende yataga koy ve birkac dakika bekle eger rahatsiz olmuyorsa yataginda rahat rahat uyu :sleepy1: :sleepy1:
HER YENI GÜN GÜZEL BIR GÜLÜCÜK,HER GÜLÜCÜK YENI BIR UMUT BENIM ICIN...

duru boncuk

bengücüm bende kızımı doyurup bırakıyorum rahatsız değilse uğraşmıyorum sabah hepsini toplu çıkarıyoruz çünkü :k06: :k06:bence sende fazla zorlama uykuları bölününce daha çok rahatsız oluyolar çünkü

bengü

birakiyorum zaten ama bidahaki emme vakti geldiginde emerken zorlaniyo devamli karnini büküyo kivraniyo felan bende kalkip poposuna kulak temizleme pamuguyla azicik oynuyorum sonra nekadar gazi varsa cikariyo kakasini yapiyo ve misil misil uyuyo..belki diyorum 6 aydan sonra gecer insallah. :crybaby2:
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

melisim

bengücüm peki söyledigin seyi doktora sordun mu o belki bebeginin hassas poposunu yara yapabilir. sormadiysan eger yapma bence.
HER YENI GÜN GÜZEL BIR GÜLÜCÜK,HER GÜLÜCÜK YENI BIR UMUT BENIM ICIN...

duru boncuk

bengücüm kulak çubuğunu yağa batırıyormusun yaparken tahriş olabilir sonra bende yapıyodum ama doktor yağa batırmamı ve az bişey sokmamı söylemişti

sevda

Valla bu kulak çubuğunu ilk kez sizlerden duyuyorum kızlar.. :-\

bengü

bana cocuk doktorum tavsiye etti canim cok kolay oluyo ama cubugu yaga yada kreme batirmayi ihmal etme
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

sevda

Yaa bizim dr bunların hiçbirini bilmiyo acaba değiştirsemmiki... :k06:


Okadarda geçmişte bazı zamanlarda sorun yaşamıştık çok değildi ama yinede nazara gelince oluyodu... :-\

duru boncuk

çok önemli değilse adam ondan dememiştir bizim gibi sizde 8 günde bir kaka yapsanız kesin söylerdi :toothy10:

sevda

 :y25: çok uzunmuş yaaa bebeğim için çok zordur annesi yaaa tüh üzüldüm bak şimdi  :-[