|
|
|
♫♥♪NeRmİn♫♥♪
|
 |
« Yanıtla #1 : 06 Eylül , 2009, 17:34:40 » |
|
selam başakcım............. bende hamileliğimde aşermemiştim canım ve oğlum olmuştu herkeste olmaya biliyomuş aşerme tatlım 
|
|
|
|
|
|
 cansın canımda tosunum  pazartesi günü geliyo hayırlısıyla 2.kuzum
|
|
|
|
°♥° b@ş@k°♥°
|
 |
« Yanıtla #2 : 06 Eylül , 2009, 17:37:08 » |
|
ya babada sürekli öle diyorlar. birşeye aşermiyorsan oğlun oluyo diyolar ama garip yaa. oysa nerminciğim ben böle hayel etmemiştim..  kocama ızdırap olacaktım ama yemekten bile kesildim.. 
|
|
|
|
|
|
 HOŞ GELDİN HAYATIMIZA BENİM KÜÇÜK OĞLUM... 
|
|
|
|
SaRıŞıNN..
|
 |
« Yanıtla #3 : 06 Eylül , 2009, 17:41:54 » |
|
kuzenim çok aşerdi.oda hastanelik oldu ama oğlu oldu.o belli olmuyor canım..
|
|
|
|
|
|
hoÅŸgeldin miniÄŸim...
|
|
|
|
°♥° b@ş@k°♥°
|
 |
« Yanıtla #4 : 06 Eylül , 2009, 17:43:55 » |
|
öle değil canım benim tabi aşeripte oğlanda oluyoda kızsa mutlaka bulantın oluyormuş ama erkekte olmayabiliyormuş
|
|
|
|
|
|
 HOŞ GELDİN HAYATIMIZA BENİM KÜÇÜK OĞLUM... 
|
|
|
|
SaRıŞıNN..
|
 |
« Yanıtla #5 : 06 Eylül , 2009, 17:47:46 » |
|
anladım canım.... 
|
|
|
|
|
|
hoÅŸgeldin miniÄŸim...
|
|
|
|
♫♥♪NeRmİn♫♥♪
|
 |
« Yanıtla #6 : 06 Eylül , 2009, 17:51:18 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
♫♥♪NeRmİn♫♥♪
|
 |
« Yanıtla #8 : 06 Eylül , 2009, 17:57:53 » |
|
ALLAH İNŞALLAH SANADA BİR KIZ NASİP EDER NERMİNCİĞİM.. KÖTÜ OLMAK DAHA İYİ YAAA ERKEKLERE İYİSİ YARANMIYOO..  amin inşallah canım ya yok kız ben hamileliğimde hiç aşermedim ama kocama çok çektirdim çok kilo almıştım yatakta hiç ordan oraya dönemezdim adam öyle bir alışmıştıki uykunun arasında gözlerini dahi açmadan ona elimi değirsem hemen elini uzatır beni kaldırmaya çalışırdı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KADRİŞ
|
 |
« Yanıtla #9 : 06 Eylül , 2009, 19:02:44 » |
|
ALLAH İNŞALLAH SANADA BİR KIZ NASİP EDER NERMİNCİĞİM.. KÖTÜ OLMAK DAHA İYİ YAAA ERKEKLERE İYİSİ YARANMIYOO..  amin inşallah canım ya yok kız ben hamileliğimde hiç aşermedim ama kocama çok çektirdim çok kilo almıştım yatakta hiç ordan oraya dönemezdim adam öyle bir alışmıştıki uykunun arasında gözlerini dahi açmadan ona elimi değirsem hemen elini uzatır beni kaldırmaya çalışırdı   :ehi:KOPTUM KIZZZZZZ........ 
|
|
|
|
|
|
 YAVRULARIN EN BALLISI EN YAKIÅžIKLISI.........
|
|
|
|
|
|
♫♥♪NeRmİn♫♥♪
|
 |
« Yanıtla #11 : 07 Eylül , 2009, 00:33:26 » |
|
ALLAH İNŞALLAH SANADA BİR KIZ NASİP EDER NERMİNCİĞİM.. KÖTÜ OLMAK DAHA İYİ YAAA ERKEKLERE İYİSİ YARANMIYOO..  amin inşallah canım ya yok kız ben hamileliğimde hiç aşermedim ama kocama çok çektirdim çok kilo almıştım yatakta hiç ordan oraya dönemezdim adam öyle bir alışmıştıki uykunun arasında gözlerini dahi açmadan ona elimi değirsem hemen elini uzatır beni kaldırmaya çalışırdı   :ehi:KOPTUM KIZZZZZZ........  HEP GÜL KADRİŞİM İNŞALLAH 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ajda
|
 |
« Yanıtla #12 : 07 Eylül , 2009, 14:15:02 » |
|
Ben ilk fasulye turşusu aşermiştim sonrada hep ekşiyi aşerdim turşu acı erik falan hamileliğimin son aylarında erik zamanıda değildi eşim arayıp duruyordu.Hani derler ya ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur hakkıyı diye yalaaan ben ekşi yedim oğlum oldu.O hiç belli olmuyo mesela çok miğde bulantımda olmuştu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KADRİŞ
|
 |
« Yanıtla #14 : 07 Eylül , 2009, 14:57:16 » |
|
|
|
|
|
|
|
 YAVRULARIN EN BALLISI EN YAKIÅžIKLISI.........
|
|
|
|