28 Mart , 2024, 13:37:56

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Emine ve nar tanesi

Başlatan Emine, 04 Ağustos , 2009, 12:47:11

« önceki - sonraki »

DİLVİN

BAŞINIZ SAĞOLSUN EMINECİM  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:

RABBIM GERİDE KALANLARA ÖMÜR VERSİN  :amin: :amin: :amin:


***********************************************************************************
İnsanların konuşmayı bilecek kadar akıllı, susmayı bilecek kadar zeki olmamaları ne büyük bir talihsizlik

°ღ♥ღ°AşK-ı DeRuN°ღ♥ღ°

başınız saolsun eminecim meknı cennet olsun inşallah

rabbim evlatlarımıza sevdiklerimize uzun ömür versin inşallah :amin:

мiŁenα.

ALLAH RAHMET EYLESİN EMİNECİM..

MEKANINI CENNET EYLESİN :amin:


:love9: :love7: :love9:


burcuş

Canım allah rahmet eylesin ... Allahım mekanını cennet etsin  :amin:

Emine

Selcancım, Pınarcım, Ayşecim, burcucum sağolun . Amin   :amin:

Emine

09 Eylül , 2009, 11:24:09 #65 Son düzenlenme: 25 Kasım , 2009, 18:08:03 Emine
Miray'ım ;
Annen şu an tek gözlü korsan gibi  :) En iyisi en baştan anlatayım.
Ceylin ablanın gözünde arpacık çıkmıştı birkaç haftada geçmeyip büyüyünce doktora götürdük. İlerleyip kiste çevirmiş damla verdi masaj yapılacak sabah akşam, büyük ihtimal geçmeyecek dedi 20 gün sonra gidip görmesiyle ilgili bir problem var mı ayrıca bakılacak. Yaşı küçük olduğundan şu an cerrahi müdahale yapılamıyormuş bir zararı olmaz belki kendiliğinden geçer geçmezse ileride tekrar bakılacak. Ablan 15 Eylülde okula başlayacak. Okuldan boğaz kültürü ve gaita tahlili istediler. Onun için de doktora gidelim dedik evden çıkmışken. Boğaz kültürü yaptırdık ama Ceylin ablan kakasını yapmamak için direndi. Vakit geçsin diye yemek yedik mağaza dolaştık vs bir huyu var dışarıdaki tuvaletlere pis diyor yapmak istemiyor ne kadartemiz bir yer olsa bile. D&R a girdik kitap bakalım vakit geçer belki çok gelirse tutamaz yapmaya karar verir diye o an anne şu kitaba bakarmısın demesiyle gözümde şimşekler çaktı  :D ciltli bir kitabın köşesini gözüme soktu yanlışlıkla. Akşam oldu İkeada eski okul arkadaşıyla karşılaştık ablanın. Onlar oyun oynadılar vs biz de yemek yedik baban gelince. Ablan yapmadı zaten artık geç oldu yapsa da bir önemi yok labaratuar kapandı eve gelince yaptı hemen zor yetişti tuvalete. Benim gözümden sürekli sular akıyor açık tutarsam kapatınca şiddetli bir ağrı. Gece ağrıdan uyuyamadım doğru düzgün. Sabah babaannene gittik deden beni doktora götürdü. Kornea tabakasında çizik olmuş bandaj yaptılar gözüme. 2 gün böyle kalacak dedi 5 gün de damla verdi. Büyük ihtimal görmemde bir sorun olmayacakmış ama ileride tekrar aynı yer açılma yapıp batma yapabilirmiş. Sana bir zarar verirmi damla diye senin doktorunu da aradım. Kullanabilirsin dedi. Sonra sağlık ocağına gittik senin tahlil sonuçlarını istemişlerdi tansiyon ve kilo ölçümü oldu. 50 kilo ile halime kalmıştım sana dün tam 19 haftalıktın. Evdeki tartıda 53 kilo çıkıyorum eczanede de öyle çıktı. Sağlık ocağında 2 tartı var birinde 53 birinde 54 çıktım. Yani 4,5 ayda 3 kilo aldım sanırım ortalama ablanda toplam 8 kilo almıştım bakalım sen de durum ne olacak.
Geçen gece rüyamda senin doğduğunu gördüm çok tatlı bir bebektin annemi istiyorum dedin ben senin annenim dedim sana sıcacık baktın , alnında bir çukur vardı normal doğum yapmışım seni çekerlerken alnından sertçe tutmuşlar bir çukur olmuş. Cinsiyetini merak ediyorum kız mı erkek mi diye soruyorum. Kız diyorlar bir de kendim bakayım diyorum kundakta vermişler seni bana. Bacak yerine 2 tane metal çubuk görüyorum altına dizlerinden aşağısı ve ayakların dikilmiş. Nasıl oldu bu diyorum doktor sorun yok doğumda bacakları koptu ama yürüyecek merak etmeyin diyor sen de gülümsüyorsun bana. Hamileyken kullandığınız ilaçlardaki kimyasallardan ya da beslenmedeki aksaklıklardan olabilir diyor.Sonra sabaha kadar köpekler kovaladı vs kabusların ardı arkası gelmedi. Allah hayıra çıkarsın inşallah. Artık zorda olsa her gün yumurta yiyeceğim sütümü yoğurdumu etimi eksik etmeyeceğim bitanemmm  :opucuk: Allah sağ salim seni bana bağışlasın.  :amin:  Fatma teyzende bir kediye doğum yaptırdığımı görmüş rüyasında. Hepsi için hayırdır inşallah diyelim. Ceylin ablan şu anda Elmo ve Calliou diye çizgi filmler var onları izliyor en sevdiği ikili  :)
Tek gözle yazmam zor oluyor miniğim iyileşip kısa sürede yine yazacağım inşallah  :love9:

smhsmh

emineciğim geçmiş olsun canım

°ღ♥ღ°AşK-ı DeRuN°ღ♥ღ°

eminecim çok geçmiş olsun :flowers:

can yine cannnn

GEÇMİŞ OLSUN EMİNECİM GÖRÜNMEZ KAZA İŞTE  :opucuk:
can dediklerim....

zeyneptalha

eminecim gecmiş olsun hem sana hemde ceyline
rabbim nazarlardan esirgesin ceylini maşallah cok güzel bir kız

Emine

smhsmh , °ღ♥ღ° PıNaR°ღ♥ღ° , °ღ♥ღ° NeRmİn°ღ♥ღ° , zeyneptalha çok teşekkür ederim  :love9:

мiŁenα.

emınecım çok üzüldüm geçmiş olsun :opucuk:


:love9: :love7: :love9:


AککORTįє

GEÇMİŞ OLSUN HAYATIMM  :opucuk:


Emine

Çok teşekkür ederim arkadaşlar  :opucuk:

Emine

25 Kasım , 2009, 18:28:14 #74 Son düzenlenme: 28 Kasım , 2009, 18:29:33 Emine
Melek kızım,
Bugün itibarıyle 30 hafta 1 günlüksün. Sana yazmayalı 2.5 ayı geçmiş . Bu süre içinde 2 kez seni görmeye gittik doktora en son 29+6 iken gördüm seni. Bacak bacak üstüne atmıştın bir elinde çenendeydi :)  Doktor Adnan amcan keyfi yerinde dedi. 1343 gr 36 cm mişsin. Herşeyi normal dedi çok şükür. Şu an dünyayı domuz gribi diye bir illet sarmış durumda, ölümcül bir virüs. Salgın var. Sen de tam bu salgının ortasına doğacaksın ne yazık ki. Her yıl yeni bir hastalık çıkıyor. Umarım seni dünyadaki bu hastalık ve kötülüklerden koruyabiliriz Allahın izniyle. Ceylin ablana geçen hafta domuz gribi aşısı yaptırdık, hamileler için Aralıkta gelecekmiş ben de yaptıracağım gelince. Türkiye 2 ye bölünmüş durumda bir kısım yaptırılmalı bir kısım yaptırılmamalı diyor. Biz senin ve ablanın sağlığı için yaptırmaya karar verdik yoğun araştırmalar sonucu. Baban bronşit , babaannen sinüzit , Zafer deden faranjit. Ben de öksürüyorum ama ilaç kullanamam hamileyim diye bu konuyla ilgili doktora gitmedim. Ceylin ablan 15 Eylülde Çamlık anaokuluna başladı. Yarım gün gidiyor sen doğmadan tam güne döneriz diye düşünmüştük ama okulda uyumak istemiyor. Umarım uslu bir bebek olursun ve ikinize yetişebilirim. Ceylin ablanla başetmek oldukça güç ve yorucu  ::) Bu arada baban 2. ismine karar verdi. Su  :) Bu durumda doğana kadar bir fikir değişikliği olmazsa adın Miray Su olacak büyük ihtmalle. Doğumunda doğum fotoğrafçısı olsun istiyorum. Kent hastanesinin doğum fotoğrafçısı varmış Çınarlı hastanesine onu getirteceğiz inşallah.
Baban bir aydır yeni açılan TRT Turizm Belgesel kanalında Türkiyeden isimli programda Alternatif diye bir bölümü hazırlayıp sunuyor bir bayanla birlikte. Hafta içi her sabah program , bir de şirketin işlerine koşturuyor tabi o nedenle doğumunun hafta sonu olmasına karar verdik. Kova burcu olman için 21 Ocaktan sonra doğman gerekiyor cumartesi olması içinde 23 Ocak ya da 30 Ocak 2 ihtimal var. Ablan da sezeryanla olduğu için sezeryan yeri açılabileceğinden o kadar dayanamayabilirsin diye 23 Ocakta 38+3 günlükken doğumunu istiyorum. Yükselen burçları da araştırdım en çok hoşuma giden kova bu durumda sabah 7-8 arası doğmalısın  :) Doktora bu isteklerimi söyledim bakalım kısmet.
Çok hareketli bir bebeksin karnımda dolaşıp duruyorsun zaman zaman ritmik hareketlerle tempo tutuyor gibisin. 30 haftayı bitirdiğimiz şu gün itibarıyle 7 kilo aldım kaldı 2 ay bakalım kaç kilo ile tamamlayacağım bu maratonu  :) Şu an tek şikayetim göbek deliğim etrafındaki kaşıntı sivilce benzeri şeyler çıktı. Doktor krem verdi. Sürekli sol tarafıma yatıyorum kanı toplayan damarlarda sıkışıklık olmaması için, daha rahat edermişsin böyle. Sen rahat ol da biz herşeye razıyız  :opucuk:
Ceylin ablan beni kucağına al diye ağlamaya başladı, şimdilik bu kadar güzel kızım. Seni tekrar göreceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum meleğim.