BebeÄŸim online : Anne ve Bebek ile ilgili bilgiler
Duyurular: facebook kullanıcıları www.bebegimonline.net facebook grubumuza katılabilirler

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 06 Eylül , 2010, 15:03:16

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Reklamlar
Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6 7 8
  Yazdır  
Gönderen Konu: Emine ve nar tanesi  (Okunma Sayısı 2982 defa)
((selma))
Süper Üye

ÇAĞLARIM CANIM YAVRUM

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #60 : 31 AÄŸustos , 2009, 12:39:20 »

BAÅžINIZ SAÄžOLSUN EMINECİM  crybaby2 crybaby2 crybaby2

RABBIM GERİDE KALANLARA ÖMÜR VERSİN  amin amin amin

"Allahümme barik fihi ve la tedarruhü"
°ღ♥ღ° PıNaR°ღ♥ღ°
Süper Üye

16/11/2009 meleğimin bana geldiği gün

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #61 : 31 AÄŸustos , 2009, 12:53:56 »

başınız saolsun eminecim meknı cennet olsun inşallah

rabbim evlatlarımıza sevdiklerimize uzun ömür versin inşallah amin

AyÅže_
Süper Üye

Canım Oğlum;Rabbim Yavrum Sana Emanet...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #62 : 31 AÄŸustos , 2009, 13:26:15 »

ALLAH RAHMET EYLESİN EMİNECİM..

MEKANINI CENNET EYLESİN amin

burcuÅŸ
Süper Üye

Ben benden geçtiğimde, sen benden geçme Ya RAB!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #63 : 31 AÄŸustos , 2009, 14:01:33 »

Canım allah rahmet eylesin ... Allahım mekanını cennet etsin  amin

Emine
Emine Kızılkaya
Forum Yöneticisi
Süper Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #64 : 31 AÄŸustos , 2009, 17:51:29 »

Selcancım, Pınarcım, AyÅŸecim, burcucum saÄŸolun . Amin   amin

Emine
Emine Kızılkaya
Forum Yöneticisi
Süper Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #65 : 09 Eylül , 2009, 11:24:09 »

Miray'ım ;
Annen ÅŸu an tek gözlü korsan gibi  Smiley En iyisi en baÅŸtan anlatayım.
Ceylin ablanın gözünde arpacık çıkmıştı birkaç haftada geçmeyip büyüyünce doktora götürdük. İlerleyip kiste çevirmiÅŸ damla verdi masaj yapılacak sabah akÅŸam, büyük ihtimal geçmeyecek dedi 20 gün sonra gidip görmesiyle ilgili bir problem var mı ayrıca bakılacak. Yaşı küçük olduÄŸundan ÅŸu an cerrahi müdahale yapılamıyormuÅŸ bir zararı olmaz belki kendiliÄŸinden geçer geçmezse ileride tekrar bakılacak. Ablan 15 Eylülde okula baÅŸlayacak. Okuldan boÄŸaz kültürü ve gaita tahlili istediler. Onun için de doktora gidelim dedik evden çıkmışken. BoÄŸaz kültürü yaptırdık ama Ceylin ablan kakasını yapmamak için direndi. Vakit geçsin diye yemek yedik maÄŸaza dolaÅŸtık vs bir huyu var dışarıdaki tuvaletlere pis diyor yapmak istemiyor ne kadartemiz bir yer olsa bile. D&R a girdik kitap bakalım vakit geçer belki çok gelirse tutamaz yapmaya karar verir diye o an anne ÅŸu kitaba bakarmısın demesiyle gözümde ÅŸimÅŸekler çaktı  Cheesy ciltli bir kitabın köşesini gözüme soktu yanlışlıkla. AkÅŸam oldu İkeada eski okul arkadaşıyla karşılaÅŸtık ablanın. Onlar oyun oynadılar vs biz de yemek yedik baban gelince. Ablan yapmadı zaten artık geç oldu yapsa da bir önemi yok labaratuar kapandı eve gelince yaptı hemen zor yetiÅŸti tuvalete. Benim gözümden sürekli sular akıyor açık tutarsam kapatınca ÅŸiddetli bir aÄŸrı. Gece aÄŸrıdan uyuyamadım doÄŸru düzgün. Sabah babaannene gittik deden beni doktora götürdü. Kornea tabakasında çizik olmuÅŸ bandaj yaptılar gözüme. 2 gün böyle kalacak dedi 5 gün de damla verdi. Büyük ihtimal görmemde bir sorun olmayacakmış ama ileride tekrar aynı yer açılma yapıp batma yapabilirmiÅŸ. Sana bir zarar verirmi damla diye senin doktorunu da aradım. Kullanabilirsin dedi. Sonra saÄŸlık ocağına gittik senin tahlil sonuçlarını istemiÅŸlerdi tansiyon ve kilo ölçümü oldu. 50 kilo ile halime kalmıştım sana dün tam 19 haftalıktın. Evdeki tartıda 53 kilo çıkıyorum eczanede de öyle çıktı. SaÄŸlık ocağında 2 tartı var birinde 53 birinde 54 çıktım. Yani 4,5 ayda 3 kilo aldım sanırım ortalama ablanda toplam 8 kilo almıştım bakalım sen de durum ne olacak.
 Geçen gece rüyamda senin doÄŸduÄŸunu gördüm çok tatlı bir bebektin annemi istiyorum dedin ben senin annenim dedim sana sıcacık baktın , alnında bir çukur vardı normal doÄŸum yapmışım seni çekerlerken alnından sertçe tutmuÅŸlar bir çukur olmuÅŸ. Cinsiyetini merak ediyorum kız mı erkek mi diye soruyorum. Kız diyorlar bir de kendim bakayım diyorum kundakta vermiÅŸler seni bana. Bacak yerine 2 tane metal çubuk görüyorum altına dizlerinden aÅŸağısı ve ayakların dikilmiÅŸ. Nasıl oldu bu diyorum doktor sorun yok doÄŸumda bacakları koptu ama yürüyecek merak etmeyin diyor sen de gülümsüyorsun bana. Hamileyken kullandığınız ilaçlardaki kimyasallardan ya da beslenmedeki aksaklıklardan olabilir diyor.Sonra sabaha kadar köpekler kovaladı vs kabusların ardı arkası gelmedi. Allah hayıra çıkarsın inÅŸallah. Artık zorda olsa her gün yumurta yiyeceÄŸim sütümü yoÄŸurdumu etimi eksik etmeyeceÄŸim bitanemmm  opucuk Allah saÄŸ salim seni bana bağışlasın.  amin  Fatma teyzende bir kediye doÄŸum yaptırdığımı görmüş rüyasında. Hepsi için hayırdır inÅŸallah diyelim. Ceylin ablan ÅŸu anda Elmo ve Calliou diye çizgi filmler var onları izliyor en sevdiÄŸi ikili  Smiley
Tek gözle yazmam zor oluyor miniÄŸim iyileÅŸip kısa sürede yine yazacağım inÅŸallah  love9
« Son Düzenleme: 25 Kasım , 2009, 19:08:03 Gönderen: Emine » Logged

smhsmh
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #66 : 11 Eylül , 2009, 11:03:43 »

emineciğim geçmiş olsun canım

°ღ♥ღ° PıNaR°ღ♥ღ°
Süper Üye

16/11/2009 meleğimin bana geldiği gün

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #67 : 11 Eylül , 2009, 11:17:25 »

eminecim çok geçmiş olsun flowers

•·.·´¯`·.·• N€®M!N •·.·´¯`·.·•
Süper Üye

♫♥♪Nerminin kuzuları ballarııııııııı♫♥♪

(-*)(nermin_a(*)
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #68 : 11 Eylül , 2009, 11:20:50 »

GEÇMİŞ OLSUN EMİNECİM GÖRÜNMEZ KAZA İŞTE  opucuk

Uploaded with ImageShack.us
♫♥♪ kuzularım ballarım ♫♥♪
♫♥♪ herbişeylerim canım oğullarım ♫♥♪
zeyneptalha
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #69 : 11 Eylül , 2009, 11:45:40 »

eminecim gecmiÅŸ olsun hem sana hemde ceyline
rabbim nazarlardan esirgesin ceylini maşallah cok güzel bir kız
Emine
Emine Kızılkaya
Forum Yöneticisi
Süper Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #70 : 12 Eylül , 2009, 12:38:00 »

smhsmh , °ღ♥ღ° PıNaR°ღ♥ღ° , °ღ♥ღ° NeRmİn°ღ♥ღ° , zeyneptalha çok teÅŸekkür ederim  love9

AyÅže_
Süper Üye

Canım Oğlum;Rabbim Yavrum Sana Emanet...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #71 : 12 Eylül , 2009, 13:19:57 »

emınecım çok üzüldüm geçmiş olsun opucuk

iLkNu® ।૧૦૩
Süper Üye

Canım Oğlum Benim..Kurban Olayım Seni Yaradan'a..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #72 : 13 Eylül , 2009, 20:20:58 »

GEÇMİŞ OLSUN HAYATIMM  opucuk

Emine
Emine Kızılkaya
Forum Yöneticisi
Süper Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #73 : 13 Eylül , 2009, 20:43:31 »

Çok teÅŸekkür ederim arkadaÅŸlar  opucuk

Emine
Emine Kızılkaya
Forum Yöneticisi
Süper Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #74 : 25 Kasım , 2009, 19:28:14 »

Melek kızım,
Bugün itibarıyle 30 hafta 1 günlüksün. Sana yazmayalı 2.5 ayı geçmiÅŸ . Bu süre içinde 2 kez seni görmeye gittik doktora en son 29+6 iken gördüm seni. Bacak bacak üstüne atmıştın bir elinde çenendeydi Smiley  Doktor Adnan amcan keyfi yerinde dedi. 1343 gr 36 cm miÅŸsin. HerÅŸeyi normal dedi çok şükür. Åžu an dünyayı domuz gribi diye bir illet sarmış durumda, ölümcül bir virüs. Salgın var. Sen de tam bu salgının ortasına doÄŸacaksın ne yazık ki. Her yıl yeni bir hastalık çıkıyor. Umarım seni dünyadaki bu hastalık ve kötülüklerden koruyabiliriz Allahın izniyle. Ceylin ablana geçen hafta domuz gribi aşısı yaptırdık, hamileler için Aralıkta gelecekmiÅŸ ben de yaptıracağım gelince. Türkiye 2 ye bölünmüş durumda bir kısım yaptırılmalı bir kısım yaptırılmamalı diyor. Biz senin ve ablanın saÄŸlığı için yaptırmaya karar verdik yoÄŸun araÅŸtırmalar sonucu. Baban bronÅŸit , babaannen sinüzit , Zafer deden faranjit. Ben de öksürüyorum ama ilaç kullanamam hamileyim diye bu konuyla ilgili doktora gitmedim. Ceylin ablan 15 Eylülde Çamlık anaokuluna baÅŸladı. Yarım gün gidiyor sen doÄŸmadan tam güne döneriz diye düşünmüştük ama okulda uyumak istemiyor. Umarım uslu bir bebek olursun ve ikinize yetiÅŸebilirim. Ceylin ablanla baÅŸetmek oldukça güç ve yorucu  Roll Eyes Bu arada baban 2. ismine karar verdi. Su  Smiley Bu durumda doÄŸana kadar bir fikir deÄŸiÅŸikliÄŸi olmazsa adın Miray Su olacak büyük ihtmalle. DoÄŸumunda doÄŸum fotoÄŸrafçısı olsun istiyorum. Kent hastanesinin doÄŸum fotoÄŸrafçısı varmış Çınarlı hastanesine onu getirteceÄŸiz inÅŸallah.
Baban bir aydır yeni açılan TRT Turizm Belgesel kanalında Türkiyeden isimli programda Alternatif diye bir bölümü hazırlayıp sunuyor bir bayanla birlikte. Hafta içi her sabah program , bir de ÅŸirketin iÅŸlerine koÅŸturuyor tabi o nedenle doÄŸumunun hafta sonu olmasına karar verdik. Kova burcu olman için 21 Ocaktan sonra doÄŸman gerekiyor cumartesi olması içinde 23 Ocak ya da 30 Ocak 2 ihtimal var. Ablan da sezeryanla olduÄŸu için sezeryan yeri açılabileceÄŸinden o kadar dayanamayabilirsin diye 23 Ocakta 38+3 günlükken doÄŸumunu istiyorum. Yükselen burçları da araÅŸtırdım en çok hoÅŸuma giden kova bu durumda sabah 7-8 arası doÄŸmalısın  Smiley Doktora bu isteklerimi söyledim bakalım kısmet.
Çok hareketli bir bebeksin karnımda dolaşıp duruyorsun zaman zaman ritmik hareketlerle tempo tutuyor gibisin. 30 haftayı bitirdiÄŸimiz ÅŸu gün itibarıyle 7 kilo aldım kaldı 2 ay bakalım kaç kilo ile tamamlayacağım bu maratonu  Smiley Åžu an tek ÅŸikayetim göbek deliÄŸim etrafındaki kaşıntı sivilce benzeri ÅŸeyler çıktı. Doktor krem verdi. Sürekli sol tarafıma yatıyorum kanı toplayan damarlarda sıkışıklık olmaması için, daha rahat edermiÅŸsin böyle. Sen rahat ol da biz herÅŸeye razıyız  opucuk
Ceylin ablan beni kucağına al diye ağlamaya başladı, şimdilik bu kadar güzel kızım. Seni tekrar göreceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum meleğim.
« Son Düzenleme: 28 Kasım , 2009, 19:29:33 Gönderen: Emine » Logged

Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6 7 8
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
Arsiv (Basit Gorunum)