Emine ve nar tanesi

Başlatan Emine, 04 Ağustos , 2009, 12:47:11

« önceki - sonraki »

Emine

Sağol bitanem teyzemin eşi oluyor çok saygı duyduğum sözüne güvendiğim ve sevdiğim bir insandır kendisi.

мiŁenα.

ıkı teyzem var birinin eşiyle arkadaş gibiyizdir..çok iyidir...

ama digeri soğuk nevane ne konusur ne bırsey az az ınsancıllasmaya baslamıs..

teyzem cok sıkayet eder...ama ne yapsın . :k06:


:love9: :love7: :love9:


smhsmh

maşallah çok tatlısınız emineciğim yaaa  :love7: :love7: :love3:

Emine

smhsmh hoşgeldin canımcım teşekkür ederimm  :opucuk:

Emine

Merhaba Miray'ımm  :love9:
Evet baban bu ismi kabul etti  :hello2: Dün ilk telefonda göz yaşları içinde rüyamı anlatmıştım bu ismi buldun da ben kabul edeyim diye böyle yapmıyorsun dimi  ;) dedi, espri yapmışş  :D Çok güzel bir rüya ağlama dedi. Ceylin ablandan önce bir bebeğimizi kaybetmiştik, doktor boş gebelik deyip kürtaj yapmıştı, daha sonra Ceylin ablana da aynı doktor boş gebelik deyip kürtaj yapmak isteyince başka doktorlara gidip yanıldığını anladık acaba ilk gebelikte de yanılmışmıydı diye içimize dert oldu. Baban onun da kız olduğuna ve senin o olduğuna inanıyor  :y25: Akşama detayları konuşuruz dedi.
Akşam eve gelince konuştuk bu konuyu Miray ismini beğendi ama biz ailecek bilgisayarcıyız hemen google da Miray ismi arandı  :D İlk sıralarda Miray isimli bir travesti varmış, baban tek isim olmaz yanına bir isim bulacağız dedi  :k06: Ceylin ablanın da iki ismi var Ceylin Azra ama Azra ismini pek kullanmıyoruz . O nedenle ben tek ismin olmasından yanaydım ama baban öyle istiyorsa çok ta önemli değil. Önerdiğim 2. isimler için şimdilik Eda yı beğendi. Ama daha araştıracakmış.
Sabah Ceylin ablana kardeşinin adını Miray koyacağız sence nasıl dedim. "Miyay güzel değil ki koymayın Yunus Emye koyun bence" dedi. Annecim kardeşin erkek değil söylediğin erkek ismi dedim. " Tamam o aman Miyay oluy güzel tamam dedi." Evet ablan 2 hafta sonra 3 yaşına girecek ve şu ana kadar "r" kelimesini hiç kullanmadı "y" yi tercih ediyor yerine :D Bir gün belki söyler ümidiyle bekliyorum. Telefonda Fatma teyzene kardeşimin adını "Miyay" koyacağız diye haberi verdi.

мiŁenα.

sevindim eminecim eşinin ismi kabul etmesine...

ecrininde begenmesine :laughing7:



:love9: :love7: :love9:


Emine

Sağol canımcım  :-* Ecrin değil kız Ceylin  :laughing7:

мiŁenα.

pardon yaa şuan benım ecrınım yanımda ...aklım ona kaydı....

;D ;D ;D


:love9: :love7: :love9:


..BahaR●●

İNŞ.HAYIRLISI İLE BEBEĞİNİ KOLARINA ALIRSIN EMİNECİM

ÇOCUKLAR ÇOK TATLI OLUYOR ''R'' HARFLERİNİ ''Y'' OLARAK SÖYLEMELERİ...

Emine

Baharcım çok teşekkür ederim. :-*  Şimdi tatlı oluyor ama daha ne kadar söyleyemeyecek r leri ya da bir gün söyleyebilecek mi merak ediyorum  ::)

..BahaR●●

merak etmene gerek yok canım benim yeğenlerde aynı
ama yaş büyüdükçe söyleyebiliyorlar
şimdi bülbül gibilerr :D

vadi= muge & melis


Emine

Vadi teşekkür ederim beğenmene sevindim  :-*

Emine

29 Ağustos , 2009, 13:06:31 #58 Son düzenlenme: 29 Ağustos , 2009, 13:08:03 Emine
Minik kurabiyemm ;
bugün sabah sporu yaptın sanırım tekmelerini hissettim  :D Baban işlerinden vakit ayırıp 2. ismini araştıramadı hala. Ben yine yüzlerce isim taradım. Meyra ve Alya yı beğendim.
Meyra: Parıldayan Işık
Alya: 1. Yüksek yer, yükseklik. 2. Gök, sema

Miray Meyra olursa iki M li hoş durmaz diye Alya daha çok sindi içime. Başka bu isimde biri var mı diye baktım . Ayşe Arman ve Açelya Akkoyun'un kızlarının ismiymiş aynı zamanda. Ablanın 2. ismi Azra ile de uyumlu Alya. Aynı zamanda soyadımızla da. "Miray Alya Kızılkaya" nasıl beğendin mi ?  :D Aynı zamanda iki isminin tersinden okunuşu da anlamlı olacak . Miray - yarim , Alya - ayla  :) Ayla nın anlamı da 1. Ayın ve kimi yıldızların dolayındaki ışık çevresi, ay ağılı, hale. 2. Bazı kutsal kişilerin başı etrafında gösterilen ışık çevresi. Yani tersten düzden anlam dolu isimlerin olacak kuzucum. Baban akşam gelince heyecan içinde bulduğum isimleri paylaştım. Güzel ama dedi bu yeni isimler midemi bulandırmaya başladı şöyle Fatma, Hatice gibi bir tanesi de klasik isim olsun bari. Zehra mesela dedi. Hem Azra ile de uyumlu dedi. Güzel ama içime sinmedi hemen aklıma Hülya Avşar'ın kızı geliyor  :laughing7: Sabah aradım babanı tekrar işteyken.Dedim Alya ya da klasik istiyorsan İrem seç birini. Başka bir isim içime sinmeyecek Miray'ın yanına. Tamam tamam dedi ama başından savmak için iş koşuşturmasında öyle söylediğinden eminim.  :caca:  :D

Emine

31 Ağustos , 2009, 12:30:20 #59 Son düzenlenme: 31 Ağustos , 2009, 13:18:56 Emine
Miray'ım ...
29 Ağustos akşam 20:30 da büyük babaannen vefat etti :'( Babanın anneannesi , babaannenin annesi , Fatma hanım.. Baban ve Timur amcan Fatma hanımmm derdi ona hep. 6 yıldır yatıyordu. Alzheimer hastalığı vardı. Ablan Ceylin'i babanın dayısının kızı Melisa zannediyordu hep. Güzel kızım gel buraya derdi Ceylin ablanın yanında olmasını isterdi. Ne ona ne bana hiç ismimizle hitap etmedi genelde geçmişte yaşadığı olayları anlatırdı. Biz şu an onun eskiden yaşadığı evde oturuyoruz tekerlekli sandalye ve daha fazla bakıma ihtiyaç duyar hale gelince babaanneler yanına aldılar,biz de onun yaşadığı eve evlendik.Babaannen onu neredeyse pamuklara sarıp baktı yıllarca. Annesini bebeği gibi besledi, yıkadı .. Pek konuşmaz en çok " Süheylaaaaaaaaa" derdi babaannene seslenirdi. Arada maniler söylerdi . "Kızım kızım kız kişi kızıma gelmiş yüz kişi yüzü veren yüzdürememiş bini veren bindirivermiş" en meşhur manisiydi. Bugün öğle namazından sonra cenaze namazı kılınıp defnedilecek. Ayvalıktaydılar yaz boyunca orada vefat etti dün İzmir'e getirildi. En son 3-4 yıl önce çok ısrar etmiştim büyükbabannene o zaman biraz daha iyiydi babaannen,babanla birlikte pastaneye gitmiştik, en son sosyal faaliyeti bu olmuştu sanırım. Onunla ilgili en ilginç anım son dönemlerinde 1 metre mesafeyi görebiliyordu ancak tekerlekli sandalyesinde oturuyordu ben de onun arkasında bayağı ileride namaz kılıyordum. Namaz'ım bitince Allah kabul etsin dedi. Benim sesimi duyması ya da görmesi imkansız çok şaşırmıştım o zaman. Ceylin ablan doğduğunda onun kucağına verdiğimizde gülümsemişti. Keşke sen de onu tanıyabilseydin. Bugün Fatma teyzenin doğum günü aynı zamanda. Allah bir can verirken birini alıyor işte. Hayat bu... Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah  :amin: