20 Nisan , 2024, 02:16:40

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Emine ve nar tanesi

Başlatan Emine, 04 Ağustos , 2009, 12:47:11

« önceki - sonraki »

bebişim06

HAYIRLI OLSUN EMİNECİĞİM ALLAH HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞAALLAH :amin: :amin:
hoşgeldin oğluşum biriciğim  29+4

aslio

Eminecim buradanda kutluyalım güzel kızımızı :flowers: İsmini Deniz Emre diye koymuşsun ya Denizi ikisi içinde kullanabilirsin..Eceninde biliyorsun ikinci ismi Deniz.. İrem Deniz kulağa hoş geliyor :k06:

кคг๔єlєภ ♥ ♥

EMINECIIM COK SEVINDIM CANIM KIZ ODUGUNA ALLAH SANA MELEK GIBI BI KIZ DAHA NASIP ETTI 

NE MUTLU SANA HAYATIM

SAGLIKLA VE HAYIRLARLA GECSIN TUM OMRU INSALLAH

SAGLICAKLA KUCAGINA ALIRSIN INSALLAH

BITANEM  :opucuk:


Emine

Ayşe , Selcan , Gonca , Aslı , Kardelen hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar  :opucuk:

Aslıcım bana oğlumu hatırlatacak bir isim istemiyorum erkek diye Deniz'e konsantre olmuştum  :D İrem bile kesin değil zaten babasına birşey beğendiremediğimiz için en son İremde kalmıştık sonra erkek ismi araştırdım hep. Araştıracağım bakalım.Babasına beğendirebilirsem farklı bir isimde olabilir.  ;)

кคг๔єlєภ ♥ ♥

kız ısmı cok emınecım bulursun erkekte sıkıntı vardı


Emine

Canım meleğim dün gece rüyamda seni gördüm minik bir bebeğim vardı kucağımda içimden yüksek bir ses "Miray Miray Miray"  :love9: işte ismi bu dedi. İçim huzurla doldu o an. Daha önce isim araştırırken hiç rastlamamıştım sabah hemen internetten baktım "Yılın ilk aylarında doğan / Güneş gibi ay gibi parlayan." yazıyordu çok şaşırdım tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu sen ocak ayında doğacaksın birtanem Allah izin verirse. Sanırım Allah'ın hediyesi sana bu isim.

Dün akşam isim araştırdım durdum. İçime en çok "Ecrin Elis" ismi sinmişti aslında. Ecrin Allah'ın hediyesi demek erkek beklerken kız olman Allah'ın bize bir hediyesi. Baban Ecrin ismini söylenmesi zor diye istemiyordu ama ben çok beğeniyorum hem ablan Ceylin'le uyumlu. Elis ismi de güzel kokan çiçek demekmiş. Ama bu rüya bütün fikirlerimi değiştirdi sanki. Miray ... Baban bakalım bu konular hakkında neler diyecek ?  

мiŁenα.

canım ne kadar hoş....

miray ismi...elis ismi....inş babanızdda kabul edder olur :D



:love9: :love7: :love9:


кคг๔єlєภ ♥ ♥

cok gusel bı ruya bıtanem bnc ecrınde uyumlu
ECRIN MIRAY gusel olur :)


Emine

İnşallah kabul eder kızlar ya dua edin.  :amin: Ağlıyorum hala rüyamdan çok etkilendim.  :y25:

мiŁenα.

inşallah kabul eder ee anlat rüymda gördüm etkilendim olsun de bence kabul eder.....

inş . :amin: :amin:

rüyan etkilenmicek gibi deilki....aglama bak melehınde aglar :-*


:love9: :love7: :love9:


can yine cannnn

eminecim benim fikrimce çok sanşlısın keşke rabbim banada 2 kız verse  hayırlısı olsun bebeğin kızmış rüyadanıda inanki okuken bende etkilendim bence rüyanı göz ardı etme eşinizde beğenirse sorun yok demektir inşallah sağlıklıca dünyaya gelir bebeğin eminecim sevgiler................
can dediklerim....

aslı

Eminecim canım arkadaşım burdan da tebrik edeyim sitedim. Sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin minik meleğini. Babanızda tamam derse bence Miray ismi çok güzel. Çok güzel bir rüya görmüşsün. Ben bile inan bir tuhaf oldum okuduğumdan beri etkisi geçmedi. Seni , ceylinimi ve miraycığımı kocaman kocaman  :opucuk:  :nazar:



Emine

Nermincim teşekkür ederim canım. Benim de kendimden 2 yaş küçük bir kız kardeşim var aynı zamanda en yakın arkadaşım oldu hep , inşallah kızlarım da bizim gibi iyi anlaşırlar.  :love8:

Aslıcım ben de buradan yazayım tekrar  :) çok teşekkür ederim canımm.

İrem , Ecrin vs görsem diyeceğim çok konuştuk ondan rüyama girdi ama hiç aklımın ucundan geçmeyen anlamını bilmediğim bir isim olunca insan etkileniyor. Şimdi diyanete ve enişteme mail attım . (Eniştem Danimarkada imam) . Bakalım bu konu hakkında ne diyecekler  ::)

Emine

Canım kızım Mustafa eniştene gönderdiğim maili ve gelen cevabı da günlüğüne yazayım hatıra kalsın ...

Merhaba enişte;

Dün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik bir kızımız daha olacak Allah izin verirse. Msn'den teyzeme yazacaktım online gördüm cevap gelmedi, görmedi herhalde,her neyse..Hep erkek tahmin ediyordum daha önceki doktorlar %51 başka biri %52 erkek demişti bütün takvimlerde halk arası inanışlara göre tahminlerde erkek çıkıyordu ben de kendimi erkek diye alıştırmıştım. Dün cinsiyet öğrenmeye gitmeden önce 2 rekat namaz kıldım, Yasin okudum. Sana layık kul, hayırlı bir evlat, başarılı , uzun ömürlü ve sağlıklı hangi cinsiyette olacaksa o olsun ya rabbim diye dua ettim.

Doktora gittik kız deyince çok şaşırdım kendimi erkeğe alıştırmıştım aylardır erkek ismi araştırıyordum. Hatta çıkınca doktordan o şokla biraz ağlar gibi oldum  :) Eğer erkek olsaydı anneannemin erkek bebekleri öldüğünden riskli olabilir diye birkaç test yapılacaktı sorun var mı diye. Kız olduğundan bir şeye gerek kalmadı. Oldukça sağlıklı çok şükür.
Kız olursa Ecrin: Allahın hediyesi
İrem: Cennetten esinlenerek yapılmış güzel masal bahçesi
Elis: Güzel kokulu çiçek

Bu isimleri buldum.Tolga daha düşünmedi ben karar vereceğim ben bulacağım diyor  :) Her neyse dün gece bir rüya gördüm. Ceylin salıncaktan düştü belinde yara vardı ama kan yoktu. Sonra kucağımda bir bebek vardı. Bebeğin adı Miray Miray Miray diye bir ses geldi içimden . İşte ismi bu dendi sanki. Sonra içimi bir huzur kapladı.

Bu ismi daha önce duymamıştım. Sabah hemen internetten baktım Miray'ın anlamına. "Yılın ilk aylarında doğan, ay gibi güneş gibi parlayan" demekmiş. Tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu çünkü kızımız ocak ayında doğacak inşallah. Allah'tan bir işaret olabilir mi bu. Sence bu ismi mi koymalıyız

Teyzeme de selamlar. Kendinize iyi bakın..



Enişteden gelen cevap :

selam
emine senin kalbinin samimiyetine guveniyorum.Miray ismi tolga ninda evet demesiyle gayet guzel olur.
ikinci cocugun gelmesi ceyline olan alakayi biraz azaltacak haliyle .Bu durum ceylini uzecek .Ceylin icin dikkat edin demektir.Ilgiyi kesmeyin diyor ruya.
Allah tan hayirlisini istemek her seyi O´nun ilmine kudretine birakmak en guzeli onuda yapmissin ne guzel .
Bence kiz olmasi daha iyi gibi .Nedenlerini sonra anlatirim.Senin gibi anne olduktan sonra kiz da olsa erkekte olsa sen onlari iyi yetistirmesini bilirsin.
Hayirli olsun .Ben cok sevindim.Insaallah saglikli bir dogumla hayirli bir kizimiz daha dunyaya gelecek.
selamlar tolgayada slm.Ceylinin gozlerinden opuyorum.



Benim yanıtım
Çok teşekkür ederim eniştecim cevabın için beni çok duygulandırdın. Allaha emanet olun. Biz de sizi çok öpüyoruz.





мiŁenα.

ne güzel cnım....

yazdıklarınız bırbırınıze olan sevgınız ımrendım


:love9: :love7: :love9: