Emine ve nar tanesi

Başlatan Emine, 04 Ağustos , 2009, 12:47:11

« önceki - sonraki »

can yine cannnn

çok çok çokkkkkkkkkkkkk güzel emincim rabbim sağlıklıca oğlunu yada kızını :D kucağına almayı nasip etsin inşallah
bende 2. bebeğime hamile kalırsam seninki gibi bir günlük tutmayı düşünüyorum oğlumda çok toy olduğum için bunu düşünemedim ama 2.de yapacağım sevgilerle :opucuk: :opucuk: :opucuk:
can dediklerim....

Emine

Çok teşekkür ederim canım Allah sana da nasip etsin inşallah  :-*  :amin:

can yine cannnn

24 Ağustos , 2009, 00:23:12 #17 Son düzenlenme: 24 Ağustos , 2009, 00:45:24 Emine
 :amin: :amin: :amin: :amin: canım :opucuk: :opucuk: :opucuk:
can dediklerim....

burcuş

Alıntı yapılan: Emine - 05 Ağustos , 2009, 18:27:20
Burcucum sana da teşekkür ederim kızımın sitesine bıraktığın mesaj için  :opucuk:
:opucuk: :opucuk: :opucuk:

DER!N

Yeni bebeğin hayırlar getirsin yuvana, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin, hepimizin yavrusu salih ve saliha kullar olurlar inşaAllah.  :amin:





мiŁenα.

ne güzel eminecim... saglıklıca kucagına alırsın inş.... :amin:

isim de güzel emre kardeşimin adı deniz ismide güzel :icon_thumright:


:love9: :love7: :love9:


..BahaR●●

ÇOK GÜZEL CÜMLELER EMİNECİM

İNŞ.YAVRUNU SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAĞINA ALIRSIN

SAĞLICAKLA KAL :opucuk:

Emine

DER!N , burcuş , ♥..AyŞe..♥ , Oº°'¨ßãHã® ¨'°ºO hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.  :love9:  :amin:

armi

ay ne güzel olmus saglikla kucagina almak nasip etsin darisi olmuyanlarin basina :amin:
d

Emine

Teşekkür ederim amin canım  :amin:

zeynemir

Emine, Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin ve sizin için hayırlısı ne ise o cinsiyette olsun. Sağlık sıhhat olsun da gerisi önemli değil. Cinsiyeti ne olursa olsun canımızdan can, kanımızdan kan taşıyor olacaklar ve bizim onları sonsuz bir sevgiyle sevebilmemiz için bu yetiyor değil mi? Ablasıyla ikisine Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin.

Emine

26 Ağustos , 2009, 22:06:34 #26 Son düzenlenme: 26 Ağustos , 2009, 23:00:30 Emine
Merhaba meleğim ;
Eve yeni geldik büyük şoku üstümden attım  :) Doktor randevuyu çarşambaya almıştı bir gün önce cinsiyetini öğreneceğimiz için çok heyecanlıydım. 2 rekat namaz kıldım yasin okudum, hayırlı bir evlat, sana layık kul, başarılı, sağlıklı ve uzun ömürlü olsun, sağ salim kucağıma alayım, cinsiyeti hakkımızda hayırlısı neyse o olsun yarabbim diye dualar ettim.
Doktora gittik elimde kamera Ceylin ablana sordum son kez sence ne olacak diye erkek dedi , baban kız dedi, ben kamerayı kendime çevirip erkek dedim  :) Ve doktorun masasına yattım ... Doktor %100 kız deyince büyük bir şok yaşadım , şaka yapıyorsunuz değil mi dedim doktor hayır asla şaka yapmam bu konuda dedi  :k06: Daha önce %52 erkek demişti kendisi ve BHCG de 50 nin altındaysa değer erkek deniyor genelde seninde 38,9 olduğu için ben hep erkek olarak hissediyordum seni ... Baban başından beri kız dedi ben erkek isimlerine bakıp hadi isim bulalım diye sıkıştırdıkça cinsiyetini öğrenmeden olmaz dedi. Ben herşeye rağmen gece gündüz erkek isimleri taradım , mavili nevresim takımlarına yatak odalarına kadar inceledim. "Deniz Emre" ismine karar verene kadar hadi isim seçelim diye babanın başının etini yiyip durdum  :laughing7: Ve bugün haberi alınca sanki hamileliğimin ilk günüymüş seninle yeni tanışmışız gibi bir heyecan yaşadım. Eğer erkek olsaydın ailede erkek bebeklerde ölümler olduğu için sana da riskli olabilir diye 3 lü test ve gerekirse amniyosentez yapılacaktı.Kız olduğun için hiçbirşeye gerek kalmadı doktor çok şanslı olduğumuzu söyledi onun da 2 kızı varmış. Hamile olduğumu öğrendiğim gün bile böyle heyecanlanmamıştım. Erkek olsaydın sana Ceylin ablanın odasını verip ona ayrı oda ayarlayacaktık şimdi ikiniz aynı odayı paylaşacaksınız ve eminim çok iyi iki arkadaş olacaksınız aynı zamanda  :love3: Çok garip hisler içindeyim doktor ismi ne olacak dedi şimdilik İrem dedim Cd nin üzerine İrem bebek yazdı. Henüz detaylı bir araştırma yapmadık bakalım babanla ne karara varacağız ismin konusunda.
17+1 günlüksün SAT'a göre ama doktor 17+5 gelişimi dedi önde gidiyorsun ve kendi kendine yaptığın hareketleri gösterdi çok hareketli gelişimi önde çok çok iyi dedi  :nazar: 196 gr ağırlığında 18-20 cm boylarında dedi. Babana benzetti seni ardından da uzaylıya benziyor dedi babana hakaretmiydi bu bilemiyorum   :toothy10: Bu haftalarda böyle görünür dedi.Hareketlerini ve detaylı ultrason incelemeni CD ye çekti ileride inşallah birlikte izleriz kuzucum. Babaannene, anneannene,Fatma teyzene haber verdim hemen. Hepsi çok sevindiler özellikle babaannen kız olmanı çok istiyordu.Anneannende kız olduğunu tahmin ediyordu bir ben yanıldım anlaşılan  :toothy10: Eveeeeett günlüğe biraz ara verip kız isimleri incelemeye koyulayım artık değil mi ? Canım yavrum , minik kızım hoşgeldin yuvamıza  :love9:

Emine

Zeynemir çok teşekkür ederimm  :flowers: Amin  :amin:

мiŁenα.

eminecim hayırlı olsun....kızınn olucakmış...ceyline yakın arkadaş geliyor..... :nazar:

inş sağsağlim kucagna alırsın :amin:


:love9: :love7: :love9:


DİLVİN

hayırlı olsun emıneciğim  :opucuk:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

***********************************************************************************
İnsanların konuşmayı bilecek kadar akıllı, susmayı bilecek kadar zeki olmamaları ne büyük bir talihsizlik