Merhaba meleğim ;
Eve yeni geldik büyük şoku üstümden attım

Doktor randevuyu çarşambaya almıştı bir gün önce cinsiyetini öğreneceğimiz için çok heyecanlıydım. 2 rekat namaz kıldım yasin okudum, hayırlı bir evlat, sana layık kul, başarılı, sağlıklı ve uzun ömürlü olsun, sağ salim kucağıma alayım, cinsiyeti hakkımızda hayırlısı neyse o olsun yarabbim diye dualar ettim.
Doktora gittik elimde kamera Ceylin ablana sordum son kez sence ne olacak diye erkek dedi , baban kız dedi, ben kamerayı kendime çevirip erkek dedim

Ve doktorun masasına yattım ... Doktor %100 kız deyince büyük bir şok yaşadım , şaka yapıyorsunuz değil mi dedim doktor hayır asla şaka yapmam bu konuda dedi

Daha önce %52 erkek demişti kendisi ve BHCG de 50 nin altındaysa değer erkek deniyor genelde seninde 38,9 olduğu için ben hep erkek olarak hissediyordum seni ... Baban başından beri kız dedi ben erkek isimlerine bakıp hadi isim bulalım diye sıkıştırdıkça cinsiyetini öğrenmeden olmaz dedi. Ben herşeye rağmen gece gündüz erkek isimleri taradım , mavili nevresim takımlarına yatak odalarına kadar inceledim. "Deniz Emre" ismine karar verene kadar hadi isim seçelim diye babanın başının etini yiyip durdum

Ve bugün haberi alınca sanki hamileliğimin ilk günüymüş seninle yeni tanışmışız gibi bir heyecan yaşadım. Eğer erkek olsaydın ailede erkek bebeklerde ölümler olduğu için sana da riskli olabilir diye 3 lü test ve gerekirse amniyosentez yapılacaktı.Kız olduğun için hiçbirşeye gerek kalmadı doktor çok şanslı olduğumuzu söyledi onun da 2 kızı varmış. Hamile olduğumu öğrendiğim gün bile böyle heyecanlanmamıştım. Erkek olsaydın sana Ceylin ablanın odasını verip ona ayrı oda ayarlayacaktık şimdi ikiniz aynı odayı paylaşacaksınız ve eminim çok iyi iki arkadaş olacaksınız aynı zamanda

Çok garip hisler içindeyim doktor ismi ne olacak dedi şimdilik İrem dedim Cd nin üzerine İrem bebek yazdı. Henüz detaylı bir araştırma yapmadık bakalım babanla ne karara varacağız ismin konusunda.
17+1 günlüksün SAT'a göre ama doktor 17+5 gelişimi dedi önde gidiyorsun ve kendi kendine yaptığın hareketleri gösterdi çok hareketli gelişimi önde çok çok iyi dedi

196 gr ağırlığında 18-20 cm boylarında dedi. Babana benzetti seni ardından da uzaylıya benziyor dedi babana hakaretmiydi bu bilemiyorum

Bu haftalarda böyle görünür dedi.Hareketlerini ve detaylı ultrason incelemeni CD ye çekti ileride inşallah birlikte izleriz kuzucum. Babaannene, anneannene,Fatma teyzene haber verdim hemen. Hepsi çok sevindiler özellikle babaannen kız olmanı çok istiyordu.Anneannende kız olduğunu tahmin ediyordu bir ben yanıldım anlaşılan

Eveeeeett günlüğe biraz ara verip kız isimleri incelemeye koyulayım artık değil mi ? Canım yavrum , minik kızım hoşgeldin yuvamıza