|
buket_berru
|
 |
« Yanıtla #28350 : 10 Mart , 2010, 20:09:25 » |
|
çiğdemcim sen kaç senelik evlisin canım üzülme nolur anladığım kadarıyla sende benim gibi çok duygusalsın canım benim Allah herkese nasip etsin ben her gece dua ediyorum  eminecim sağol iyi dileklerin için Allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlat versin inşallah  2 yıllık cnm ama yumurtalıgımın birini aldılar benim gecen ay ameliyat olmuşdum malesef onunda alınması gerekiyordu tek yumurtalıgım var suan onun yaında da kist varmı eger kist buyurse gene ameliyatmış korkuyorum artık doktorlardan cnm morelim çok bozuk hersey üstüme geliyo sanki cocugu olanları görüyorum duyuyorum ne güzel diyorum benimde olsun diyorum hep dua ediyorum işallah rabbim cocugu olmayanların yüzüne gülerde onlara da evlat verir kimseyi evlatsız bırakmasın herkez için dua ediyorum namaz kılarken kuran okudugumda işallah amin... canım benim Allahım tez zamanda şifa versin bende hergün dua ediyorum senin içinde bol bol dua edicem canım 
|
|
|
|
|
|
***berru*** 
|
|
|
|
çigdem derya
|
 |
« Yanıtla #28351 : 10 Mart , 2010, 20:10:07 » |
|
bende 3.5 aylık evliyim henüz bizde nice 3 yılları 3 asırları görürüz inşallah birlikte bebişinide Allah bağışlasın canım  bende kız istiyorum ve öyle hissediyorum ama bakalım  suan aglıyorum ne güzel hamilesin cnm bizim gibi seneler geçmeden hamilesin  sen kaç yıllık ewlisin çiğdemm  2 yıllık evliyim ama çok sorunluyum benim yumurtalıgımı aldılar cnm canım benimm üzülme  allahım bi yol gösterir mutlakaa. bizler dua ederiz senin içinn  allah razı olsun kızlar sagolun çok duygusal biriyim gercekden en
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
buket_berru
|
 |
« Yanıtla #28352 : 10 Mart , 2010, 20:11:52 » |
|
bende çok duygusalım canım üzülme sen düşünme bunları bol bol dua et 
|
|
|
|
|
|
***berru*** 
|
|
|
|
çigdem derya
|
 |
« Yanıtla #28353 : 10 Mart , 2010, 20:12:18 » |
|
çiğdemcim sen kaç senelik evlisin canım üzülme nolur anladığım kadarıyla sende benim gibi çok duygusalsın canım benim Allah herkese nasip etsin ben her gece dua ediyorum  eminecim sağol iyi dileklerin için Allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlat versin inşallah  2 yıllık cnm ama yumurtalıgımın birini aldılar benim gecen ay ameliyat olmuşdum malesef onunda alınması gerekiyordu tek yumurtalıgım var suan onun yaında da kist varmı eger kist buyurse gene ameliyatmış korkuyorum artık doktorlardan cnm morelim çok bozuk hersey üstüme geliyo sanki cocugu olanları görüyorum duyuyorum ne güzel diyorum benimde olsun diyorum hep dua ediyorum işallah rabbim cocugu olmayanların yüzüne gülerde onlara da evlat verir kimseyi evlatsız bırakmasın herkez için dua ediyorum namaz kılarken kuran okudugumda işallah amin... canım benim Allahım tez zamanda şifa versin bende hergün dua ediyorum senin içinde bol bol dua edicem canım  sagol cnm gercekden birilerine içini dökmek iyi geliyo rahatladım şimdi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çigdem derya
|
 |
« Yanıtla #28354 : 10 Mart , 2010, 20:14:10 » |
|
bende çok duygusalım canım üzülme sen düşünme bunları bol bol dua et  hergün ediyorum cnm sabah kalkdıgımda namazlarımda kuran okudugumda yatarken kabul olur işallah ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çigdem derya
|
 |
« Yanıtla #28355 : 10 Mart , 2010, 20:19:58 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzummm
Üye

allahım kızımı koru
|
 |
« Yanıtla #28356 : 10 Mart , 2010, 20:20:38 » |
|
bende çok duygusalım canım üzülme sen düşünme bunları bol bol dua et  hergün ediyorum cnm sabah kalkdıgımda namazlarımda kuran okudugumda yatarken kabul olur işallah ya olur canım sen merak etme. allahım kendisine açılan elleri geri döndürmez sen içini ferah tut. hem bizde senin için bol bol dua edicez artıkk 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çigdem derya
|
 |
« Yanıtla #28357 : 10 Mart , 2010, 20:21:56 » |
|
bende çok duygusalım canım üzülme sen düşünme bunları bol bol dua et  hergün ediyorum cnm sabah kalkdıgımda namazlarımda kuran okudugumda yatarken kabul olur işallah ya olur canım sen merak etme. allahım kendisine açılan elleri geri döndürmez sen içini ferah tut. hem bizde senin için bol bol dua edicez artıkk  amin tşk ler cnm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzummm
Üye

allahım kızımı koru
|
 |
« Yanıtla #28358 : 10 Mart , 2010, 20:22:22 » |
|
iyi akşamlar canım sana sonra görüşürüzz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
buket_berru
|
 |
« Yanıtla #28359 : 10 Mart , 2010, 20:24:10 » |
|
canım bende bol bol dua edicem söz üzülme sen
|
|
|
|
|
|
***berru*** 
|
|
|
|
|
zuzummm
Üye

allahım kızımı koru
|
 |
« Yanıtla #28361 : 10 Mart , 2010, 20:28:45 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
°ღ♥ღ° PıNaR°ღ♥ღ°
|
 |
« Yanıtla #28363 : 10 Mart , 2010, 20:32:22 » |
|
saol canım teşekkür ederim evet kızına arkadaş geliyor  dokuz eylüle gidiyorum canım dr larım taylan bey ve serdar bey 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzummm
Üye

allahım kızımı koru