2010 Aralık- 2011 Ocak - Şubat Annelerinin Buluştuğu Nokta

Başlatan sevdenur, 23 Nisan , 2009, 15:30:19

« önceki - sonraki »

esra26

günaydın canım valla bazen cok ii benimde bazen bi tuhafım.. midem hep yanıyo zaten. bulansammı bulanmasam mı her yediğim şey rahatsız ediyo bide ben hep yorgun hissediyorum kendimi akşam işten eve gidince hiç bi iş yapamıyom iyice tembel oldum valla  :k06: 

sen ozamn şimdi baharda dışarı çıkmakta zorlanırsın dimi? aman dikkat et kendine senin nekadarlık olmuştu sanırım çok yakınız tahmini doğum tarihin ne zamn

shabby

yaptığım hesaplar 31 aralık olarak verio doğum tarihini.sen benden önde gidiyorsun galiba. yorgunluk bende de var.öğleden sonra uykum gelio hep:) okulda rehber öğretmenim. o nedenle odama çekilip 5 dk. koyuyom kafamı masaya, uyukluom. Allah'tan daha kimseye yakalanmadım.



❤ հმzεlἶო ❤

kizlar ben bu ara pek giremiyorum isten gelince bir yorgunluk uyuyorum ve ev islerimi bile yapamiyorum valla. esimle takisacaz bu konuda :D
gerci anlayisli olmaya calisiyo ama napiym ???
mide bulantilarim ctesi iyiydi ama yine basladi hergun 2 yerine 1 e indi istifra etme durumu. aksamlari mide sancisindan oturup agliyorum :( cok kotu oluyo.
yani benim hamileligim cok cok zor geciyo. yarin sabah ultrasonum var ikili teste giricez teyzeleri. dua edin iyi olalim  :amin:
insallah hepimizin bebisleri saglikli sihhatli bir sekilde dogar  :amin:  :nazar:
  :nazar: :nazar: :love9: :love9:

ESİNCİK

kızlar bnm de bulantılarım hr gün mutlaka yokluo ama anneler gününde başımı klozetten kaldıramadım. Çok kötü bir gündü. Yine de 8.-9. haftalara göre azaldı bnmki. O zaman daha yoğun ve sıktı. Çiğdem seninki azalmadı mı cnm??

❤ հმzεlἶო ❤

evt gecen haftaya gore gunde 1 ogun azaldi :D gunde iki yerine artik bir kez istifra ediyorum  :sad1:
benimki 8. haftadan beri boyle uzun zaman oldu soyle rahat bir yemek yemeyeli  :-\
  :nazar: :nazar: :love9: :love9:

esra26

çiğdemcim bende aynı hep uyukluyorum akşam eve gidince televizyon izlerken uyuyorum valla kocamla papaz olacağız bu yüzden  :k06: yemek bile yapmaya eriniyorum allahtan annemle kayınvalidem le aynı şehirdeyizde bi gün orda bi gün burda hallediyoz artık napalım  :k06: ben hiç istifra etmedim ama midem hep kötü koku duymak istemiyorum  :igrenc: sanki hep hastayım  :sad1:

cinsiyetlerini ilk siz öğreneceksiniz allahın izniyle bende 9. haftadayım 1,5 ay sonra falan da inşallah ben öğrenirim  herkes erkek diyo bana cok merak ediyorum

ESİNCİK

6+2de başladı bulantılarım. Artık tüm gün sürmüyor ama 1 saat önce istifra ettim. İştahım o günlere göre daha iyi. Yine de tam bitmedi. 2li testleri naaptınız kızlar??Bn bu hafta yaptırıcm.

°o.O євяυ O.o°

rahatlıcaksnz kızlar bekleyin 3 . aydn snra raht oluo insN


:love9:  :love9:   :love9:  :love9:

❤ հმzεlἶო ❤

kizlar bugun ikili test icin olcumlerim yapildi. cok iyi gorunuyor dedi doktor. bebis surekli zipliyor yuzuyordu cok hareketli :D
cok hosuma gitti onu oyle gormek
sonuclari gelecek carsamba cikacak. insallah hersey yolundadir  :amin:
  :nazar: :nazar: :love9: :love9:

ESİNCİK


Balböceği

mrb kizlar bende kayit oldum dr randevumuzu 6. ayin 3 ne verdi ikinci kontrolumse 6. AYIN 23 de buda cinsiyet gunumuz insallah o zamana kadar bi sorun cikmaz  :amin: :amin:

н∂vv∂ ツ

benide listeye alın
7 kasım benimde doğum inş
179 günüm kaldı
bulantılarım vardı annemlerde kalıyordum 2 aydır
foruma giremedim o yüzden
artık hep burdayım inş  :muzz:


Uploaded with ImageShack.us

ESİNCİK

Kızlaaaaaarrrr doktordan geliorum gece gece. Ense kalınlığı için gitmiştik cinsiyetimizi öğrendik. Oğlum geliyoooooo :muzz: :muzz: :muzz:

esra26

canım cok sevindim yakışıklı geliyo demek   :muzz: :muzz: :muzz: sağlıklı ve hayırlı evlat olur inşallah  :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

benimde içimden kendi bebeğim oğlanmış gibi geliyo hayırlısı bakalım bizim daha var öğrenmemize  :k06:

esra26

havuç hoşgeldin canım napıyosun görümeyeli   :flowers:
bulantıların geçmiştir inşallah bebişinde büyüdü maşallah peşinden geliyoruz bizde  :D bende 9 hafta oldum artık  zamn geçmiyo yaaa  :ehi: