29 Mart , 2024, 16:26:46

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


sünnet olan oğluşların annelerine soruyorum

Başlatan cigdemonat, 09 Ağustos , 2007, 23:22:15

« önceki - sonraki »

cigdemonat

selam arkadaşlar.biz oğlumuzu  1 aylıkken sünnet ettirdik.şu andada 4 aylık oldu.ama pipisi sünnetten sonra yok gibi ve resmen içeri kaçıyo.bu durum normalmi bilmiyorum. doktor kilolu olmasına bağladı amamerak ediyorum.sizin bebeklerde böyle bir sorun varmı.yoksa sünneti hatalımı oldu.

burcu-emir

çiğdemcim öncelikle aramza hoşgeldin  :flowers:
bende oğlumu 1 aylıkken sünnet ettirdim,bazen bizde de aynı şey oluyor mesela yıkanırken  :ehi: ama devamlı o durumda değil.bence en iyisi doktorun bilir.madem sen soru sordun bende sorayım bari,bizimkinin dikişleri hala duruyo,doktorumuz biraz geç düzelir dedi.sizin dikişler ne alemde  ???



cigdemonat

burcucuğum,öncelikle hoşbulduk gerçekten güzel bir site.dediğin gibi özellikle banyoda yada denizde tamamen kayboluyor. soğuk suyla alakalı herhalde  ama dikişler kayboldu sayılır.sevgiler

sevda

Canım hoş geldin bizde 4,5 aylıkken yaptırdık ve bizimkide kilolu olduğu için hep içine kaçıyodu şimdi 15 aylık ve düzeldi o içine kaçmalar ayı ilerledikçe biraz zayıflıyo o da belirginleşmeye başlıyo kafana takma normal yani pipisinin etrafi biraz yağlı olunca sana önce anormal gibi gelebilir hatta bizim doktor her gördüğünde yine yokmu pipisi diyodu ama artık diyemiyo  :ehi: var çünkü :k06:

cigdemonat

sevdacığım içimi ferahlattın sağol.görmemişin oğlu olmuş tutmuş sünnet ettirmiş.oğlumuz oldu ortada pipi yok :)bazen ortaya çıkıyo evde bir bayram havası .oğluşunu öp benim için.



[eklenti yönetici tarafından silindi]

cigdemonat

bu arada yanlış resim oldu :)beceremiycem ben bu resim işini

sevda

Canım yaa sende öp oğluşu benim yerime çok tatlısınız resimde bu arada bende şu resim ticker olayını bir türlü yapamadım bak hiç olmazsa senin resmin var bende oda yook :honk: