28 Mart , 2024, 12:38:28

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Polikistik Over Sendromum Var :( Çok Çaresizim...

Başlatan >Gülbade<, 10 Nisan , 2009, 16:06:12

« önceki - sonraki »

>Gülbade<

Eylülcüm cevabin icin tesekkürler, dün biraz internetde arastirdim da fiyatlar hani o acidan dedim. Haydi hayirlisi kizlar, insallah hemen tuttururum ben bu bebek förmülü yaaa, ama zormus ha bu is. :laughing7: :laughing7:

isome

selam arkadaşlar. bende pko luyum 10 yıldır,bebek için tedaviye başladım yeni.klomen kullanıyorum şuan cuma takibe gidecem inşallah olumlu sonuçlar alırım. hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza alırız inşallah.

>Gülbade<

Kizlar Klomen derken ne ise yariyor bu? sürekli mi kullaniyorsunuz bunu?

eylülüm

yumurta büyüten bi ilaç canım.doktor kontrolünde kullanıyo artık dozunu doktor ayarlar. :icon_thumright:

>Gülbade<


eylülüm

hergün ama belli bi gün sayısı vardı walla tam hatırlıyamıyorum ama 5 günmü bir haftamı öyle bişeydi geçmiş zaman unuttum şimdi canım :dontknow:

>Gülbade<

sagol canim cevabin icin. inan ki cok sabirsizlaniyorum, bugün farlutal hapimin 2ci günü, 2 gün daha icicem sonra ins. hasta olup hormonlarimi ölcdürecem. sonrada dedigim gibi tedaviye baslayacam. ondan sonra insallah bebisim kavusucam insallah insallah :amin: :amin: :amin: :amin:

eylülüm

inşallah caanım süre uzamaz da hemen hamile kalırsın :amin:

>Gülbade<


isome

klomen 5 gün kullanılıyo sabah akşam içiyorum inşallah işe yarar

>Gülbade<


eylülüm

benim 16 aylık kızım var bu yollardan bende geçtim ümütsizliğe kapılmayın kızlar elbette olacak zamanı var.

>Gülbade<

eylülcüm peki cok uzun sürdü tedaviye yanit vermem. allah anali babali büyütsün bu ara canim

eylülüm

1.5 sene tedavi gördüm.tedaviyi bıraktım hamile kaldım.ama benim tüplerimde kapalıydı onlarla filmle açıldı 4 ay sonra hamile kaldım.yani yumurtlama tedavisi görmeden ama stres yok kesinlkile bunun etkisinide gördm :icon_thumright:

>Gülbade<

eylülcüm bisey daha sorcam, peki tüpler kapali oldugunu nasil ögrendin? benim kizken kistim vardi onu aldirmistim, kadin doktoruda gecen kontrolde altan ultrason yapti ve dedi ki ; hani ameliyat oldugunda görürlerdi tikali olup olmadigini söylerlerdi kesin. bende diyorum ki, hani hic bakmadiysalar ve benim haberim yoksa. doktor altan ultrason yaparken görürmüydü, yoksa nasil anlasiliyor bu??