SİZİNDE BEBEĞİNİZİN YEME BOZUKLUĞU VARMI?

Başlatan sevda, 31 Temmuz , 2007, 17:35:19

« önceki - sonraki »

sevda

Merhabalar anneler ben sevda yeni üylerdenim malumunuz bebeğimin preblemleri nedeniyle karşınızdayım sözü fazla uzatmadan hemen konuya gireyim. ::)
            Benim oğlum 15 aylık ve halen katı besinleri, sabah kahvaltısını(karışık hazırlıyorum) sade yiyemiyor. Ben her defasında denerken o red ediyor 6 dişimiz var acaba onun eksikliğindenmi?yoksa benimkinin genel isteksizliğindenmi? bilinmez yediremiyorum çokda fazla zorlamakta istemiyorum ama ben çok üzülüyorum yaa ???
         Benim gibi bu sorunları yaşayan anneler varsa yardımınızı bekliyorum ne yapabileceğim konusunda bir fikir verebilirseniz çok memnun olucam şimdiden teşekkür ederim ilginize sevgilerle.

Tebessüm :)

aaah sevda ah.... yarama parmak bastın. gerçi benim bebeğim seninkinden bayağı küçük, ama yeme sorunu büyük. :-\ bugün etraflı bir kan tahlili yaptırdık, sonuçlar anlayabildiğim kadarıyla kansızlığı gösteriyo. siz iştahsızlık için herhangi bir test,tahlil..vs yaptırdınız mı?

sevda

Evet tahlil yaptırdık 1 yaşında da zaten çekaptan geçmişti hiçbir sorun yok anlayamadım neden bana bukadar çektiriyor yememek için acaba benmi sabırsız davranıyorum hemen yesin katı besinleri diye ,sanki hep böyle devam edecekmiş gibi geliyor. :honk:
    Bu arada senin bebeğin kaç aylık? :flowers:
  Bebeklerimiz büyüyünceye kadar sanırım hep bir sorun olucak hep bir problem için çağre arıycakmışız gibi geliyor! :y25:
Birdaha görüşmek üzere hoşçakal. :opucuk:

Tebessüm :)

mesajımın altındaki tickerda yazıyo bebeğimiz kaç aylık olduğu canım, bir hafta sonra 9 aylık olucak. çinko eksikliği de iştahsızlığa neden olabiliyomuş, kullandınız mı hiç çinko içerikli şurup?

sevda

Yok hayır hiç kullanmadık onu doktor gerekli oluncamı yoksa genelde kullanılması gerekenlerdemi veriyor bizde öyle bir durum söz konusu olmadı.Ben her ay 1 yaşına kadar hep dr. gittik bu durumu izah ettiğimdede normal bu demişti zamanla alışır dedi fakat halen alışamadık yaa ,ben denemeler yapıyorum ara ara onu sıkmadan ,ama pek bir sonuç aldığım söylenemez ayşegülcüm.
    Mesela kıymayı çorbada yoğurtla vermek kaydıyla yiyo ama köfte yemiyo,yiyemiyo eğer olaki bir parça aldı diyelim yutamadı hemen diğer önce ne yediyse onunla beraber hepsini çıkarıyo. :igrenc:
   
Ben ozaman okadar çok üzülüyorumki anlatamam sana kusması sorun değil onu o halde görmek üzücü :'(
  Yaa canım ben dünden beri deniyorum bebeğimin resmini koymak için ama yapamıyorum bana nasıl yapacağımı söylermisin? :honk: