2009 Eylül-Ekim-Kasım Anne ve Bebekleri

Başlatan (gülşen), 23 Mart , 2009, 11:20:53

« önceki - sonraki »

response

Kabızlık olmadı şükür, kaşıkla yemeyi seviyor sanırım,hergün yediği şeyi bile ağzına ilk aldığında irkiliyor ve yüzünü buruşturuyor, yediği şey tatlı bile olsa, çok şirin oluyor hali....Bebeğin kız mı, erkek mi, ismi ne, sağlıkla büyüsün, hayırlı olsun inşallah...



gülay t.

Sağol canım güzel dileklerin için, bebeğim kız ismi Betül. yaklaşık 3 buçuk aylık. Senin bebeğini de Allah bağışlasın canım erkek anladığım kadarıyla.

response

Evet Gülay erkek bebek, bu sitede benden başka ekim annesi yok anlaşılan, gülay bebishim.net'e de beklerim seni, orda kasım anneleride var :)



gülay t.

İnşallah canım vakit buldukça gelirim inşallah oralara da.

çağınım

kızlar selam ben haziran annesiyim ama bi yazıyım dedim

bebişlerinizi allah bağışlasın  :amin: :nazar:

gülaycım kendimi sana hatırlatıyım belki hatırlarsın beni şeker= fatoşun sayfasında knuşuyoduk nick im tılsım dı adımda yeşim ben seni unutmadım ama sen unutmuş olabilirsin  ::)

bebeğini ne kadar çok istediğini biliyodum uzun zaman girememiştim o arada hamiş kalmışsın ne güzel bak bebişin olmuşta büyümüş bile çok sevindim canım allah bağışlasın minik kızını

benimde oğluşum oldu 9. ayı doldurucak 25 haziranda  :nazar: :nazar:

gülay t.

Selam canım unutur muyum hiç.  Çok sağol  yeşimcim güzel dileklerin için. Evet doğdu da büyüdü bile kızım. Senin oğlun da maşallah büyümüş annesi. Sen de yokmuydun bayağı yoksa ben mi görmedim.??

pinar79

merhaba anneler.oğlum 1 ekimde dünyaya geldi.çok şükür iykide geldi.ben bu formda çok eskiyim birzamanlar anne olmak istiyorum sayfasında yazardım.bebişimi 7 ay bekledim.şimdi çok tatlı bir bebeğim var.çook yaramaz tüm günüm onunla geçiyor.bende öğretmenim ekimden bu yana çalışmıyorum.sanırım mayısta başlarım rapor alıyorum şimdilik.pazartesi bakıcıda başlayacak .şimdi tek endişem bakıcıya alışacakmı.umarım alışır.eve gelecek bakıcı.bebeğimin düzeninin bozulmasını istemedim.sabah kaldır götür akşam al.çok zor olurdu.5 buçuk aylık oldu 69cm 8 buçuk kilo.ben hem emzirip hemde mama veriyorum.ek gıdalarada geçtik.çok şükür yemeyi seviyor.aslında çok sütüm oldu ama iştahlı olduğu için mama takviyeside yaptım.4 aylıkken ek gıdalara başladım.havuç,brokoli,armut,elma,pirinç maması,yoğurt yediriyorum şimdilik.sizler neler veriyorsunuz bebişlerinize?

response

Çağının annesi ve Pınar sizin bebeklerinizide allah bağışlasın inşallah..
Pınar işe başlamk benim için iyi oldu aslında, bebeğimle kafayı yiycektim artık çok bunalmıştım, bakıcımda çok iyi allahtan, kucağından hiç indirmiyor, mamalarını çok güzel yediriyor ve sürekli konuşuyor, lojmandayımbu yüzden uzun tenefüste ve öğlen arasında eve gelebiliyorum, 2 günüm boş zaten kadın o günlerdede eve geliyor temizliğimi,yemeğimi falan yapıyorum, bazen ben bakıyorum bebeğime o yapıyor işleri, iyi geçiniyoruz, gözüm arkada kalmadı desem yeri...
Umarım seneinde ve hepimizinde böyle olur, iyilerle karşılaşırız.....
Sebzelerin ve yoğurdun dışında muz ve elma püresi yapıyorum, bi de patates, havuç, pirinç haşlarken içine mercimekde atıyorum, çok beğenerek yiyor, tavsiye ederim....
Görüşmek üzere...



gülay t.

Selam Pınarcım hatırlıyorum seni, o dönem ben de bayağı giriyordum siteye. Oğlunu Allah bağışlasın canım. İnşallah hep iştahı şimdiki gibi olur. Benim kızım 2 gündür normal emdiği sütün yarısını emiyor. Hasta falan değil ama niye böyle yapıyor anlamadım. Bugün bayağı stres yaptım. Bir ara mama bile verdim süt emmek istemiyor diye. Onu da birazcık emdi ama iştahı yok belli ki. İnşallah yarından itibaren düzelir herşey :amin:

çağınım

sağolun canlarım rabbim hepimzin yavrularını bağışlasın :nazar: :amin:

gülaycım evet canım bi süre giremedim 7 aylık hamişken kanama geçirdim aniden erken doğum riskim oldu işten ayrılmak zorunda kaldım neyse o zaman doğurmadım ama 6 hafta sonra yine doğdu oğluşum 36 haftanın içindeyken acil sezeryan oldum haziran 25 te doğdu oğlum büyüdü bile çok şükür :nazar:

seninde kızın olmuş çok sevindim inankii emiyo dimi aman emsin biz ek gıdaya 5. ay dolunca geçtik ve anne sütünede devam

gülay t.

Yeşimcim senin oğlun biraz aceleci galiba biran önce dünyaya gelmek için her yolu denemiş gibi görünüyor, sonunda yine erken gelmiş :k06: Emiyor canım benim kızım çok şükür. Çok seviyorum emzirmeyi inşallah emer bayağı bir süre. İşe döndün mü sen??

sewia

bende 8 haftalık hamileyim ve çok heyecanlıyım 3.bebeğim olacak diye

sgenc

bende 14 haftalık oldum bakalım daha cinsiyeti öğrenemedik :) ama hiç önemi yok

esraa

 :hello:merhabalar bende bu forumun eskisiyim uzun zamandır girmiyordum kızım ekim 7 de doğdu çok yarmaz bir kzım var şimdi 9 aylık emekliyor baba diyor dede diyor ama hala diş çıkarmadı sizin bebişlerizin neler yapıyor :binkybaby:

pinar79

uzun zamandır siteye giremiyordum iş-bebek derken... son yazımda bebeğim 5 buçuk aylıktı ve bakıcısı yeni başlayacaktı çok endişeliydim mayıs gibi işe başlayacaktım.ama eylülde başladım buda benim için çok iyi oldu,bakıcımızda erken başalamış oldu birbirimizi tanıma fırsatı buklduk,oğlum şimdi 15 aylık bakıcımızda çok şükür iyi,3 gün çalışıyorum diğer günlerdede bakıcımız geliyo bende işlerle falan ilgileniyorum.onca endişelerim vardı bitti çok şükür şimdi afacan koşuyo yaramazlıklar yapıyo ben işten gelince annem deyip sarılıyo bundan daha güzel ne olabilirki hayatta demi.... bu arada benim oğlumda ilk dişini 8 aylıkken çıkardı sonraki dişleri 10 aylıkken çıkarmaya başladı şimdi 9 dişi var 10.yolda... 80cm 13 buçuk kilo