2009 Eylül-Ekim-Kasım Anne ve Bebekleri

Başlatan (gülşen), 23 Mart , 2009, 11:20:53

« önceki - sonraki »

Zeynep_Sena

arkadaslar mehaba ben suan 14+1 olduugum icin kilo falan almadim fazla suan 58 kilo oldum toplamda 1.5 kilo almisim sanirim size bisey sormak danismak istiyorum ben yurt disindayim ve burda 19-22 haftalar arasinda sanirim bir test yapiliyo iste bebekle ilgili ve bunun yapilmasi gerek denildi bana ben tr ye izine gelicem bunun yuzunden aksakliklar yasiyorum turkiyede yapiliyormu bu haftalarda test eger bilginiz varsa ve yazarsaniz cok sevinirim ve yapiliyorsa ucreti nedir beniim burda sigortam ucretsiz oluyo ama tr de nasil olcak bilmiyorum  onun icin bilginize ihtiyacim var simdiden tskler..onun haricinde su vitamin ilaclari ile problemim var aldigim zaman cok kotu oluyorum yutmasak nolur sizce yardim lutfen :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:

DER!N

  Yurt dışında olduğun için oradaki prosedürü bilmiyorum canım, Türkiye'de 16-20 haftalar arası yapılan bir test var 3'lü test ismi. Eğer aynı şeyse geldiğinde de yapılma zamanı geçmemiş oluyorsa sanırım sıkıntı olmaz; ama böyle ihtimaller üzerine riske atmamalısın. Doktoruna sorsan bu konuda yardımcı olur.

  Ücreti konusunda fikrim yok ben henüz 18.haftamdayım ve o testi yaptırmayı düşünmüyorum. Ctesi kontrolüm var o zaman öğrenirim fiyatını özel hastaneye gidiyorum ama sigortadan da faydalanıyorum.

  Vitaminler çok önemli tatlım, mideni bulandırıyordur muhtemelen belki daha az etkileyecek bir vitaminle değiştirebilir doktorun ama bıraktıracağını düşünmüyorum.





DER!N

Bu arada Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebeğinizi  :amin:





Zeynep_Sena

tsk ederim canim o 3lu teste neler yapiliyor biliyormusun acaba sen ... ben 20. haftamada tr de olmak istiyorum... Doktor icin onemli deilde aslinda burda biz cocuk parasi aliyoruz onun icin bu testin yapilmasi gerekmis o yuzden...saol bilgilerin icin

DER!N

Günaydın kızlar

Son iki gündür sol kasığımda inanılmaz şiddetli bir sancı var, oturup kalkarken bile sanki dikişlerim varmışda yırtılıyor gibiyim, böyle bir şey yaşayan var mı yada fikri olan anormal bir durum mudur??





sunga25 ((( Serpil )))

DERİN GÜNAYDIN BENDE SERPİL 8+6 GUNLUK HAMİŞİMM..
OCAK ANNESI OLCAM AMA BIZIMDE ACTIGIMIZ FORUMA KIMSE GELMEDIGINDEN BURAYA DAHIL OLAYIM DEDIM :)
SANCIM VAR DEMISSINDE ACABA ADET GUNUN YAKLASTIGI ICIN AGRIYO OLABILIRMI CUNKU BENIMDE ADET GUNUMDE ASIRI SANCI AGRI VE HALSIZLIK OLMUSTU EGER ÖLEYSE NORMAL BIR DURUM ..

DER!N

İyi yaptın canım hoşgeldin  :flowers:

Sağlıkla hayırlarla bebeğini kucağına almayı nasib eylesin Mevlam  :amin: :amin: :amin:

Adet zamanım değil, adetlerim hiç sancılı olmaz benim. Bu farklı bir şey nasıl anlatsam destek almadan popomu kaldıramıyorum oturduğum yerden, yatarken dönemiyorum o kadar yavaşki hareketlerim sanki ameliyat olmuşum gibi değişik.

Ctesi gününe kadar idare edebilirim inş. kontrolümüz var bakalım doktorum ne diyecek. Sağ taraf olsa apandisit diyeceğim; ama sol taraf ilginç bakalım deneyimli arkadaşlar belki paylaşırlar yaşadıklarını.





sunga25 ((( Serpil )))

 ??? ??? EN KISA SÜREDE DOKTORA GIT O HALDE CANIM BENİDE HABERDAR ET

DER!N

Sağol tatlım sen endişelenme olur mu bir şekilde idare ediyorum,  :opucuk: :opucuk:

2 gün sonra gideceğim kısmetse, normal kontrol zamanımız o zaman hem belki cinsiyetini de öğrenirim :)







sunga25 ((( Serpil )))

 :flowers: NE DEMEK ENDİŞELENME  :caca:  :caca:
AYY NE GÜSEL TAM KESIN OLMASADA YINEDE BİR TAHMINI OLACAKTIR DOKTORUN..
BENIM DOKTORUM 3 AY DOLSUN BIR TAHMINIM OLUR DEMISTI..SIMDI TEMMUZUN 20 SINI SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUM İKİLİ TESTI YAPILCAK BIRDE ENSE KALINLIGI ÖLCULECEKMIS UMARIM ONUNDA SONUCLARI TEMİZ CIKAR..BEN SIMDIDEN STRESE GİRDİM GALİBA  :cildir:

DER!N

Endişelenme canım, ikili test sonuçları %70 oranlı bir test  ;) İnşaALLAH, temiz çıkacaktır.

Biz 4 ayı doldurduk benden sonraki hamiş arkadaşlarım hep öğrendiler cinsiyetlerini  bir ben kaldım :)





sunga25 ((( Serpil )))

 :amin: :amin: İNŞ CNM..
BENCE KESİN GİTTİGİNDE ÖGRENIRSIN AYY NE HEYECANLI  :hello2: :hello2: :hello2:

DER!N

İnş. canım çok heyecanlı gerçekten  :) :)

Arkadaşlarımdan biri 7 aylıkken öğrendi cinsiyetini, inş. biz o kadar beklemeyiz





sunga25 ((( Serpil )))

AAA.. :k06: ONLAR COK GEC ÖGRENMİŞLER BEBİŞLERİ KIZMI PEKİ?
BÜYÜKLERİMİZ KIZLAR GENELDE GÖSTERMEZ DERLER.. :ehi:  AYY BEN CATLARIM O KADAR BEKLEYEMEM ONLAR YINE İİ DAYANMIŞ :ehi:

DER!N

 :k06: :k06: evet canım kız bekliyoruz temmuz 3de doğacak inş.

Göstermedikten sonra çatlasakda patlasakda bir şey yapamayız, keyiflerine kalmış :) benim pıtırcığım ense ölçümü yapılacağında arkasını bile dönmüyordu 3 kez gittim doktora çikolatayla kandırdık da döndü popişini  :k06: :k06: