8 haftalık oldu ama kese boş gözüküyor

Başlatan melek_pelin, 10 Mart , 2009, 13:08:48

« önceki - sonraki »

betüs26

FUSUNN CANIM MELEK PELİN VE BEN DEYAŞADIK BU OLAYI AMA ANLAMADIĞIM NE TEDAVİSİ GÖRÜCEKSİN Kİ

fusunn

olayı yasıyoruz herkes yaşıyor ama yapılan kan testleri sperm testleri sonucunda bizim bazı ılerıkı hamıliğimde bazı tedavılerı ve kontrollere tabii tutulacagımız konusunda bazı acıklamalar yaptı doktorum iğneler ilaçlr vs vs... şimdi bir sorunum yok saglıgıma kavustum moralim iyi hayırlısıyla daha mutlu olacagım gunleri bekliyorum:)



gezegen

Füsun hoşgeldin.. Ben seda... Öncelikle çok çok geçmiş olsun bu sayfayı açan arkadaşımızda aynı şeyleri yaşadı az çok anlayabiliyoruz seni de. Ben daha hamile kalmadım ama gerçekten anlayabiliyorum. Bak 6 ay uzun bir zaman değil bu zaman içerisinde kendine dikkat etmen sağlıklı olmak için elinden geleni yapman lazım. Belki de söylemek kolay ama ne kadar çabuk toparlanır sağlığına kavşursan bebek özlemin o kadar kısa zamanda sona erer. Hayat devam ediyor canım ayrıca çocuğunu kucağına alıpta kaybedenler var onları düşünsene bir de. Hem eşin içinde güçlü olmalısın sen istediğin sürece iyileşirsin. Bu zamanlarda ağrıların olması normal elbette ama moralini mümkün olduğunca yüksek tutarsan bedeninde buna cevap verir. İnşallah zamanı gelince bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

fusunn

aminn inşallah bu herkes ıcın gecerli tabikide sadece ben yaşamıyorum insanların ne kayıpları oluyoronların bizim gibi belkide bir umududa olamayabiliyor o yüzden halime binlerce kez şükürler olsun...



fusunn

merhaba arkadaslar birşey sormak ıstıyorum kürtaj olalı tam 45 gun oldu ama hala adet olmadım acaba doktora gıtmelı mıyım yoksa normal mi bu kadar gecıkmesii????



glnk

Merhaba hanımlar,
Boş gebelik yaşamış biri olarak benimle aynı şeyleri yaşamış ve aynı duyguları paylaşanlarla bir arada olmak az da olsa teselli bulmak istedim.Bizim de ilk bebeğimizdi.6 haftalıkken doktora gittiğimizde daha çok erken olduğunu 2 hafta sonra tekrar gelmemizi söyledi.2 hafta sonra gittiğimizde boş gebelik olduğunu ve kürtaj olmam gerektiğini söyledi.Bütün hamilelik belirtileri vardı.8.haftaya doğru azalmaya başlamıştı ama hiç şüphelenmedim.Çünkü ne kanama ne ağrı hiçbişey olmamıştı.Çok üzüldüm çok ağladım eve gelince internetten araştırdım ve 2. bir doktora daha gittim.2.doktor boş gebelik olmadığını,bir fetus olduğunu ama gelişmediğini kürtaj olmam gerektiğini söyledi.Sonuç olarak 2 hafta önce kürtaj oldum.Gayet rahat bir işlemdi hiçbi sıkıntı yaşamadım psikolojik kısmı dışında tabi.İnternetten araştırdığım kadarıyla 6 haftalıkken gözükmesi gerekiyomuş ama doktor bize hiçbişey söylemedi.Doktorumu da değiştiricem zaten.Bu arada idrar tahlili yaptığımda evde adetimden 3 gün geçmişti ve çizgi anında kıpkırmızı oldu.Yani öyle silik falan çıkmasıyla bi alakası yok.
Şu an için çok endişeliyim.Acaba 2. de böyle mi olur diye.Doktorum istersem hemen hamile kalabileceğimi söyledi ama ben 1-2 adet dönemi geçirmek istiyorum.
Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.Bu duyguyu yaşamayan kimse anlayamaz ama güçlü olmak zorundayız sağlıklı bir hamilelik için.

fusunn

betüşşşş nasılsın herkesler nerdee yaaa:)



betüs26

İYİYİM CANIM SEN NASILSIN NERELERDESİN

betüs26

glnk canım hoş geldin aramıza çok iyi yapmışsın tabi teselli buluyor  paylaştıkça rahatlıyor üzüntüsünü atıyor insan bu sorunu malesef bende yaşadım boş kese ondan önce ise 7 aylık bebeğimi kaybettim ve ondan da önce yine 8 haftalık yani inan bende çok korkuyordum ama gitmediğim doktor kalmadı halada profa bile gittim halada araştırıp gidiyorum boş kese olayını şubat 20 de sonlandırdık patolojiye gönderdi doktorum kürtajdan sonra kortuğum gibi değil dedi üzüm gebeliğinden korktum dedi ama bir sorun yok dedi hepsi bir tesadüf olarak bakıyorlar ama bu kadar olumsuzluk yaşayınca korkuyo işnsan tabi şimdi ise hiç olumsuz düşünmüyorum ara verdik 6 ay kkadar bana kalsa hemen düşünüyorum ama eşim sanada yazık biraz dinlen diyor hayırlısı olsun inşallah hepimiz alırız kucağımıza bebişlerimizi

fusunn

ben bakıyorum bakıyorum kımseler yok gecen yazdım kımseden cp gelmedı nasılsın ıyı mısın cnm



betüs26

canım sizin seçtiklerinizde oluyorum genelde bide bebeğimi kaybettimi takip ediyorum ama aslında heryere bakıyrum ben eee neler yapıyosun

SEROŞ

CANIM SAKIN ÜZÜLME BENİM YENGEM DÖRT AY BEKLEDİ AMA BEBEK NORMAL BAZEN ÖYLE OLUYO BU GEÇ DÖLLENME BENCE ÜZÜLDÜGÜNE DEYMEZ EMİNOL :nazar:

Emine

Arkadaşlar bana da 2 kez boş gebelik teşhisi kondu 1. sinde doktora inanıp kürtaj oldum ikincisinde 8 haftalıkken yine kese boş dendi 1 hafta daha bekledik ve yavruma konuştum hemen kürtaj olmayın kesenin boyutunu sorun. kese 20mm yi geçene kadar mutlaka bekleyin. İlk önce kese sonra yolk kesesi sonra içinde embriyo oluşuyor. Doktorun dediğinde hemen kürtaj olsaydım şu an yavrum olmayacaktı belki ilki gibi kızım 11 yaşında. Kese 20mm yi geçene kadar mutlaka bekleyin haftası önemli değil geç döllenme olmuş olabilir benimki gibi. Allah isteyen herkese nasip etsin  :amin: