28 Mart , 2024, 15:46:33

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


adete birkaç gün kala hamile kalınır mı?

Başlatan la.fem, 21 Şubat , 2009, 21:21:29

« önceki - sonraki »

la.fem

ARKADAŞLAR BEN ADET OLUCAM DİYE 2 GÜN ÖNCESİ KORUNMADIK. 8 ŞUBATTA EŞİMLE BRLİKTE OLDUK. VE BUGÜN AYIN 21 İ. BEN HALA ADET OLMADM. 5 DEFA TEST YAPTM AMA NEGATF EN SON BUGÜN YAPTM. YANİ İLŞKİ GÜNÜNDEN 13 GÜN GEÇTİ. SZCE HAMİLE OLMA İHTİMALİM VAR MI? GÖĞÜSLERİM ACIYO VE KARNIMIN ALT TARAFINDA ŞİŞKİNLİK HİSSEDİYORUM ARADA DA KASIKLARIMA İNCE İNCE KRAMPLAR GİRİYOR. ÇILDIRCAM ARTK YA. YAKN Bİ ARKADAŞIM ADETE 4 GÜN KALA AYNI BÖYLE HAMİŞ KALDI VE TESTİ DE 14 GÜN SONRA SONUÇ VERDİ.10 11 12 13. GÜNLER NEGATİF ÇIKMIŞ 14. GÜN POZİTİF. NOLUR YARDIM EDİN YA KAFAYI YİCEM ARTK. :crybaby2: :crybaby2:
BU KADAR GECİKİR Mİ?  :honk: :honk: :honk: :dontknow:



fıstık

MRB canım adete 3 gün kala hamile kalman mantıken imkansız.Çünki 20. günden sonra yumurtlama olmuyor.Ama istisnalar olurmu onu bilemem.

Düzensiz adet görenlerin yumurtlama günleri düzensiz oluyo diye biliyorum

gülay t.

Canım adetlerin düzensizse olabilir ama çok küçük bir ihtimal. Bu kadar sıkma kendini eğer varsa kan testinde çıkar zaten biraz cesaretini toplayıp yaptır testi için rahat eder bence. Bu belirtiler adet belirtisi de olabilir. Bazen nedensiz yere gecikebiliyor  benim geçen ay 1 ay gecikmişti mesela.

la.fem

YA BEN ÖĞRETMENM VE BULUNDUĞUM YERDE KAN TESTİ YAPAN YER YOK. SANIRIM BRAZ DAHA BEKLEMEM GEREKECEK. :y25: :y25: :y25:



gülay t.

Çok ilginç canım ya sormadan edemeyeceğim neden istemiyorsun?? özel değilse merak ettim gerçekten

la.fem

İSTEMİYORUM DEĞİL  :sad1:   SANIRIM KENDİMİ İFADE EDEMEDM. ÇOK İSTİYORUM AMA HENÜZ DENEMEMİŞTK YANİ RİSKLİ GÜNLERDE DENEMEDK. FOLİC ASİDE YENİ BAŞLADM NİSANDA DENEMEYE BAŞLICAKTK. VE BEN ŞU ANDA BU KADAR GECİKİNCE KENDİMİ HAMİLE GBİ HİSSETMEYE BAŞLADM AMA HER NEGATİFİ GÖRÜŞÜMDE ÇILDIRIYORUM.  :caca: O YÜZDEN KAFAYI YEMEK ÜZEREYM YANİ.  :BangHead: KAN TESTİ DE YAPTIRAMIYORUM. PEKİ EĞER GEBELİK VARSA İLİŞKİDEN KAÇ GÜN SONRA İDRAR TESTİNE YANSIR BURDA DA SADECE MİRATECH DİYE Bİ TEST VAR 2,5 TL NE ZAMAN SONUÇ VERİR BİLMİYORUM  :dontknow:



gülay t.

Buna sevindim ben de  biz bu kadar istiyorken nasıl olup da senin istemediğine şaşırmıştım. Canım idrar testinde sonuç kişiye göre değişiyor ama en erken döllenmeden 10-15 gün sonra belli oluyor. Bazılarının idrarda çıkmayabilir de. Herhangi bir belirti var mı akıntında artma veya uyku yorgunluk gibi. Uyku hali ve akıntıdaki artış büyük oranda hamilelik habercisi. çünkü hamile kalmadığın zaman adete yakın akıntı bayağı azalıyor yumurtalar döllenmediği için.

la.fem

EVET AKINTIM VAR AMA NORMLDE DE OLUYOR BENDE GERÇİ BU BRAZ DAHA FAZLA AMA YA BİLMİYORUM KASIKLARIM ADET OLCAKMŞ GBİ AĞRIYOR HATTA HER SEFERİNDE TUVALETE HEH ŞİMDİ HASTALANIYORUM DİYE GİDİYORUM Bİ BAKIYORUM AKINTIM GELİYOR. BİDE GÖĞÜS UÇLARM ACIYOR AĞRILI. UYKU HALİ AŞIRI DEĞİL AMA HALSİZ HİSSEDİYORUM BAZEN KENDİMİ. DİYORUM YA BELKİ DE KENDİMİ HAMİŞ HİSSETTİĞİM İÇİN BANA ÖYLE GELİYORDUR :'(



gülay t.

Canım öyle birşey ki bu, kasık ağrısı ve göğüs ağrısı adet döneminde de oluyor. Ama normalde senin adet belirtilerin nasıl ve şimdikiler ondan ne kadar farklı sen daha iyi anlarsın.  bu kadar sıkma canını varsa yakında ortaya çıkar ve sana büyük sürpriz olur. Yoksa zaten siz nisanda düşünüyormuşsunuz.  Beklemek ve belirsizlik çok zor anlıyorum seni ama bazen beklemek dışında insanın elinden birşey gelmiyor maalesef.

la.fem

EVET GERÇEKTEN BEKLEMEK ÇOK ZOR. VALLA EN BELİRGN HİSSETTİĞİM ŞEY KARNIMIN ALT TARAFINDA KASILMALAR VE ŞİŞKİNLİK HİSSİ.  :dontknow: HAYRLISI NEYSE O OLSUN DYORUM ARTK. DERDİME ORTAK OLDUN GÜLAYCM ÇOK SAĞOL.  :opucuk:



gülay t.

21 Şubat , 2009, 23:45:05 #10 Son düzenlenme: 21 Şubat , 2009, 23:49:11 gülay t.
Rica ederim canım aynı sıkıntıları yaşayan insanlar olarak birbirimize yardımcı olmak görevimiz bence.  İnşallah hakkından hayırlısı olur. Nerede öğretmensin?

la.fem

İZMİR DE AMA KINIK İLÇESİNDE. MAHRUMİYET BÖLGESİ BURASI YANİ KAN TAHLİLİ BİLE YAPILMIYO İŞTE



gülay t.

İzmir'e gitmek senin için çok büyük problem olmayacaksa birgün izin alıp test yaptırmaya gidebilirsin. İnan şüphe içinde kalmak daha yorucu. Hiç değilse negatifse bile için rahat olur acabaları düşünmezsin.

annemsin

evet bende bekliyorum salı yada çarşamba belli olacak
bende acayip heyecanlıyım inşl hakkımızda hayırlısı olur. ama bence sende var bişeler

BEYAZGÜL

canım ben adetime 4 gün kala hamile kaldım mesela.benim adetim düzensiz olduğu için yumurtlma zamanımıda bilmiyodum.kalmışım işte.bence sıkma canını zamanı gelince zaten çıkacaktır ortaya.