28 Mart , 2024, 21:35:34

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


en iyi pişik kremi hangisi???

Başlatan saphira, 16 Şubat , 2009, 01:42:55

« önceki - sonraki »

muhribe

ben en başından beri sebamed'İn kremini kullanıyorum.

oğlum 10 aylık ve bir kez bile pişik olmadı  :nazar:

ama kremden ziyade pişiği önleyecek şey bebeğin popo temizliği. altını alırken güzelce temizlerseniz pişiğe fırsat vermemiş olursunuz  :icon_thumright:

Bluegirl

Alıntı yapılan: ozlemdkrn - 05 Haziran , 2012, 11:44:04
    KIZLAR BENİMDE EN İYİ DUYDUGUM PİŞİK KREMİ GÖCMENLERİN Bİ KREMİ VAR MAVİ MİNİK BİR KUTU İÇİNDE.EŞİMİN TEYZESİ BEBEĞİN PİŞİKLERİNİ ONUNLA GECİRMİŞ.ALMANYADAN BİLE KREM İSTEMİŞLER ONUN BİLE FAYDASI OLMAMIS BİRTEK BU GECİRMİŞ TAVSİYE EDERİM         
Biliyorum bunu zdrave krem kesinlikle faydası oluyor  :icon_thumright: canım sen gocmenmisin

Bluegirl

Bende kızlarıma popolin kullandım hep çok şükür pisik derdimiz olmadı hiç
Ama muhribenin dediği gibi hijyen çok önemli  :icon_thumright:

xxcansuxx

benim kızım 2 kere pişik oldu çok kötü halde... o kadar sık altını temizlediğim halde dr çişinin asitli olduğundan dolayı pişik olduğunu çok masraflı olsada 1 saate kalmadan aç altını havalandır dedi gerçekten uzun uzun altı açık kaldı... pişik olmaması için iyice kurulanması gerkeiyor hava da almayınca o pişik yapıyor...

pavloderm kullanıyorum her altını temiizlediğimde 4 tüp bitirdim gerçekten çok güzel bitki özlü zaten önleyici. pişik için travacort sudokrem çok iyi geldi 3 günde toparlıyor...


banu_fth

kremden zıyade hangı ıslak mendılı kullanıyosunuz  :icon_scratch: :icon_scratch:

bende bebedor un pısık kremını cok sevıyorum tamır edıcı özellıgı var önleyıcı olarak seba med kullanıyorum yanı pısık yoksa sebamed suruyorum pısık olduysa bebedor  :k06:

tn2012

krem mustela vitamin barrier cream-pişiği engellemek için. ben 4buçuk aydır 2 alt açmadan 1inde bunu kullanıyorum. diğerinde ne yapıyorsun derseniz, saf zeytinyağı. şimdiye kadar hiç pişik problemi yaşamadık.

ve 4.5 aydır evde bir kere bile ıslak mendil kullanmadım. sadece dışarıda altını değiştirmem gerekirse unibaby yenidoğan kullanıyorum. doktor doğduğu gün hastanede bunu önermişti... ama dediğim gibi evde hala su ve pamuk  :laughing7:



banu_fth

su ve pamuga devam mı etsek bızde  :icon_scratch:

bazen yıkıyorum kaka yapınca ama cıs yapınca ıslak mendılle sılıorum can bebe nın ıslak mendılı ıle  ???

aydinays

Alıntı yapılan: eylül_üm - 07 Haziran , 2012, 19:16:12
su ve pamuga devam mı etsek bızde  :icon_scratch:

bazen yıkıyorum kaka yapınca ama cıs yapınca ıslak mendılle sılıorum can bebe nın ıslak mendılı ıle  ???

eylülcüm bence ıslak mendle alıştır derim. kız bebekleri çok narin ve hassas oluyorlar. Bende canbebe kullanıyorum. Doğduğunda unibaby yeni doğan kullandım. Belli bir süre molfix kullandım. Şimdi artık düzeni girdi bu yüzden can bebeyi kullanıyorum. Ve bende gayet memnunum. Bende 40 gün pamuk ve su ile temizledim. Benimde bütün ürünlerim mustela ama ben kremini çok sevmedim. en önemli olan nokta canım kaka yaptığın zaman heemn değiştireceksin bizim bu güne kadar hiç pişik sorunumuz olmadı. Bizde bir laf vardır sakınan göze çöp batar. ben Kayra için neyine özensem hep sorun yaşadık.  :k06: :k06: :k06:
Allahım sen bütün bebek isteyenlere hamile olanlara hayırlı evlatlar nasip et. Kimseyi evlat acısı ile sınama.





banu_fth

 :k06: :k06: :k06: :k06: :k06:

aynen öle bende 2 ay pamukla temızledım kaka yapınca yıkadım lavaboda ılık suyla alelacele ..

hala arada öle yapıorum cok yaptıgında hemen yıkıyorum lavaboda poposunu ustunude deısıyorum ohh mıs gıbı oluyo  :love9:


tn2012

sanırım bebekten bebeğe değişiyor. bizim cildimiz hassas. zaten son ay geçirdiğim enfeksiyon nedeniyle bebeğim yüzü kırmızı benekli doğdu:sad1: bir ay kadar da böyle devam etti. biraz korkuyorum ben o yüzden hala pamuğu bırakamadım. vücudunu da her banyodan sonra yine saf zeytinyağı ile yağlıyorum. yumuşacık oluyor. masaj da hoşuna gidiyor.

Aydinayscım mustelanın nemlendiricisini pek kullanamadım. onun dışında memnun kaldım. bizim teyzemiz eczacı olduğunda birçok dermokozmetik ürünün numunelerini denedim ara ara. mustela ve bioderma abc kesinlikle güzel...



banu_fth

ayyy hassas cılt zor ben hıc nenlendırıcı kullanmadım bı tek gazlı zamanında göbegıne krem surdum o da gaz kremıydı  :k06:
gereklımıymıs nemlendırmek  :icon_scratch:

tn2012

ben de birkaç kere kullandım. pek hoşuma gitmedi. banyo sonrası zeytinyağı daha iyi geliyor  :icon_thumright:



banu_fth

ee banyo sonası z.yagı emıyomu vucut vıcık vıcık rahatsız olmazmı cocuk ?? karıncalar gelır kızz cocugaa tombul tombul pasta nıyetıne ıssırırlar cocugu :k06: :k06: :icon_pale:


tuana1

ben mustellayı severim. ama her zaman da iyileştirmiyor. bir ara doktora bile gittik. 3 krem karışımı yazdı. geçti. bizimki bebek bezlere karşi allercıği var. hemen pişik oluşuyor.  :'(

banu_fth

uni baby nin kremi hemen iyileştiriyor .. sürdüğüm gün farkı farkediyourm ..

hicç biri bu kadar hızlı iyileştirmedi ..  :love9: