BebeÄŸim online : Anne ve Bebek ile ilgili bilgiler
Duyurular: www.doktorumonline.net hastalık ile ilgili konuları danışma hattından doktorlarımıza ücretsiz danışabilirsiniz.

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 10 Eylül , 2010, 22:38:30

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Reklamlar
Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 588
  Yazdır  
Gönderen Konu: 2009 Haziran-Temmuz- AÄŸustos Anneleri  (Okunma Sayısı 70420 defa)
tılsım
Süper Üye

Hoşgeldin küçük prensim ömrüme

Üyelik Bilgileri
« : 10 Åžubat , 2009, 18:10:13 »

Merhaba arkadaÅŸlar ben 19 haftalık hamileyim doÄŸumum inÅŸ.. 2009 temmuz benim gibi yaz annesi olucak olanları sayfama bekliyorum gelin sohbet edelim kızlarrrrrr bilgi paylaşımında bulunalımm  Tatlı Cadı Tatlı Cadı
« Son Düzenleme: 30 Nisan , 2010, 09:52:24 Gönderen: g10ca » Logged

Thanks to ImageShack for Free Image Hosting
naz_pinar
Aktif Üye

nazlı pınar_alper

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 11 Åžubat , 2009, 17:20:35 »

yeÅŸimmmm :opucuk:ben geldımmm baska yokmu bızden baska ?gıttıkce azalıyor gunlerımız ne guzel yaa az kaldıı  bebeklerımızın gelmesıne nazar

tılsım
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 11 Åžubat , 2009, 17:57:16 »

HoÅŸgeldinnn canımmmm  flowers bizden baÅŸka kimse yok heralde kimse gelmedi kızlarrrr hadi gelin bekliyoruzzzz  director director evet günlerimiz azalıyo gittikçe az kaldı bebiÅŸlerimizin gelmesine  nazar Tatlı Cadı

neslihan
Süper Üye

Canım Duru Ecem.Allah ım seni korusun

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 11 Åžubat , 2009, 18:39:56 »

Ben varım beklenen doğum tarihim 01.07.2009 artık bilemiyorum.Belki haziranda da olur.Benim bebeğim artık hareket ediyor çok şükür kızlar sizinkiler ne durumda

tılsım
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 11 Åžubat , 2009, 18:45:52 »

Neslihancım hoÅŸgeldin canım sayfamıza  gulenkiz hadi kızlar çoÄŸalalım  director director

benimkide 15.07.2009 hayırlısı olsun bakalım hepimiz için hareket ediyor demek çok sevindim bizimkilerde oynamaya baÅŸladı bi 10 gündür kelebek gibi benim oÄŸluÅŸum sanki kanat çırpıyo bu arada naz arkadaşımızın bebiÅŸide oynuyo kendiside anlatır gelince zaten  Tatlı Cadı Tatlı Cadı

(¯`°(F)(ShEkErKıZ)(F)°´¯)
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 11 Åžubat , 2009, 18:50:08 »

ah tılsımcım yaa ben bebeÄŸimi kaybetmesem 9 aÄŸustosta gelecekti meleÄŸim bu sayfayı gördüm aklıma geldi yine  crybaby2 crybaby2 crybaby2
o zaman bende bu sayfada paylaşırdım sizinle yaÅŸadıklarımı  agla agla agla

Gelde Bizim Olsun Tüm Mutluluklar, Beklemeye Sabrım Gücüm Kalmadı!...

tılsım
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 11 Åžubat , 2009, 18:54:47 »

Canım benim üzülme ne olursun  agla agla allahım tekrar nasip edicek sana bebiÅŸini  amin ben inanıyorum
biliyosun tatlım sayfamız herkeze açık istediÄŸin zaman gelebilirsin herkez bilgilerini paylaÅŸsa birbiriyle bu bile çok güzel hem maksat gönüllerimiz bir olsun dedikodu yaparız burdada bol bol  Tatlı Cadı Tatlı Cadı

Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 11 Åžubat , 2009, 18:58:36 »

Canım benim üzülme ne olursun  agla agla allahım tekrar nasip edicek sana bebiÅŸini  amin ben inanıyorum
biliyosun tatlım sayfamız herkeze açık istediÄŸin zaman gelebilirsin herkez bilgilerini paylaÅŸsa birbiriyle bu bile çok güzel hem maksat gönüllerimiz bir olsun dedikodu yaparız burdada bol bol  Tatlı Cadı Tatlı Cadı

inşallah canım zaten ben bildiğim bişi varsa her konuya dalarım davet beklemem gulenkiz gulenkiz arsızım birascık yaniii

tılsım
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 11 Åžubat , 2009, 19:06:34 »

:-ooo estaÄŸfurullah canım arsızlıkla ne ilgisi var hepimiz her konuya dalıyoruz zaten elimizden geldiÄŸince paylaşıyoruz biÅŸiler  gulenkiz gulenkiz bi daa öyle deme  caca caca

Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : 11 Åžubat , 2009, 19:09:24 »

:-ooo estaÄŸfurullah canım arsızlıkla ne ilgisi var hepimiz her konuya dalıyoruz zaten elimizden geldiÄŸince paylaşıyoruz biÅŸiler  gulenkiz gulenkiz bi daa öyle deme  caca caca

kıss ÅŸaka yapmıştım kalkmış hemen sopalar kaçıyom bennnn  suclu suclu suclu

naz_pinar
Aktif Üye

nazlı pınar_alper

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 11 Åžubat , 2009, 20:42:48 »

hoÅŸbulduk yeÅŸimcim opucuk
neslihan canım nasılsın görüşemiyoruz ne zamandır?demek artık sende hissetmeye basladın cok sevındım nazar :muzz:bende yaklasık 10 gunden berı hıssedıyorum pasamı cok guzel bır duygu ısteyen herkesın yasamasını ısterım.
sekercım sende hosgeldın canım sayfamıza :opucuk:inşallah sende en kısa zamanda bebek müjdenle katılırsın aramıza burası hepimizin love7 nazar

Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : 11 Åžubat , 2009, 20:52:36 »

neslihan canım nasılsın görüşemiyoruz ne zamandır?demek artık sende hissetmeye basladın cok sevındım nazar :muzz:bende yaklasık 10 gunden berı hıssedıyorum pasamı cok guzel bır duygu ısteyen herkesın yasamasını ısterım.
sekercım sende hosgeldın canım sayfamıza :opucuk:inşallah sende en kısa zamanda bebek müjdenle katılırsın aramıza burası hepimizin love7 nazar

inşallah canım sağol. dualarınızı eksik etmeyin allah kısmet ederse yakında hem burda hemde şafak kaç tayım gulenkiz gulenkiz ne demişler çalışan kazanır elması kızarır ehi .ehi:

naz_pinar
Aktif Üye

nazlı pınar_alper

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : 11 Åžubat , 2009, 21:07:48 »

inşallah canım sağol. dualarınızı eksik etmeyin allah kısmet ederse yakında hem burda hemde şafak kaç tayım gulenkiz gulenkiz ne demişler çalışan kazanır elması kızarır ehi .ehi:

hadii ozaman calısmalara ara vermeden tam gaz devam et de elman kızarsın:)Smiley:)inÅŸallah canım en kısa zamnda guzel haberlerını alırız safak sayfamıza sende katılırsın hep bırlıkte sayarız  gulenkiz

Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : 11 Åžubat , 2009, 21:12:19 »

inÅŸallah cnm inÅŸallah

tılsım
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : 12 Åžubat , 2009, 10:52:43 »

Shkerkcim nazımın dediÄŸi gibi çalışmalara ara vermden devam edinki elman kızarsın tatlımmm inÅŸ.. hepinizin elması kızarıcak inÅŸ...  gulenkiz gulenkiz
« Son Düzenleme: 28 Aralık , 2009, 18:12:54 Gönderen: g10ca » Logged

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 588
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
Arsiv (Basit Gorunum)