|
|
|
|
|
tılsım
|
 |
« Yanıtla #2 : 11 Åžubat , 2009, 17:57:16 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neslihan
|
 |
« Yanıtla #3 : 11 Åžubat , 2009, 18:39:56 » |
|
Ben varım beklenen doğum tarihim 01.07.2009 artık bilemiyorum.Belki haziranda da olur.Benim bebeğim artık hareket ediyor çok şükür kızlar sizinkiler ne durumda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tılsım
|
 |
« Yanıtla #4 : 11 Åžubat , 2009, 18:45:52 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tılsım
|
 |
« Yanıtla #6 : 11 Åžubat , 2009, 18:54:47 » |
|
Canım benim üzülme ne olursun  allahım tekrar nasip edicek sana bebişini  ben inanıyorum biliyosun tatlım sayfamız herkeze açık istediğin zaman gelebilirsin herkez bilgilerini paylaşsa birbiriyle bu bile çok güzel hem maksat gönüllerimiz bir olsun dedikodu yaparız burdada bol bol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
(¯`°(F)(ShEkErKıZ)(F)°´¯)
|
 |
« Yanıtla #7 : 11 Åžubat , 2009, 18:58:36 » |
|
Canım benim üzülme ne olursun  allahım tekrar nasip edicek sana bebişini  ben inanıyorum biliyosun tatlım sayfamız herkeze açık istediğin zaman gelebilirsin herkez bilgilerini paylaşsa birbiriyle bu bile çok güzel hem maksat gönüllerimiz bir olsun dedikodu yaparız burdada bol bol inşallah canım zaten ben bildiğim bişi varsa her konuya dalarım davet beklemem  arsızım birascık yaniii
|
|
|
|
|
|
Gelde Bizim Olsun Tüm Mutluluklar, Beklemeye Sabrım Gücüm Kalmadı!... 
|
|
|
|
tılsım
|
 |
« Yanıtla #8 : 11 Åžubat , 2009, 19:06:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
naz_pinar
Aktif Üye

nazlı pınar_alper
|
 |
« Yanıtla #10 : 11 Åžubat , 2009, 20:42:48 » |
|
hoşbulduk yeşimcim  neslihan canım nasılsın görüşemiyoruz ne zamandır?demek artık sende hissetmeye basladın cok sevındım  :muzz:bende yaklasık 10 gunden berı hıssedıyorum pasamı cok guzel bır duygu ısteyen herkesın yasamasını ısterım. sekercım sende hosgeldın canım sayfamıza :opucuk:inşallah sende en kısa zamanda bebek müjdenle katılırsın aramıza burası hepimizin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 11 Åžubat , 2009, 20:52:36 » |
|
hoşbulduk yeşimcim  neslihan canım nasılsın görüşemiyoruz ne zamandır?demek artık sende hissetmeye basladın cok sevındım  :muzz:bende yaklasık 10 gunden berı hıssedıyorum pasamı cok guzel bır duygu ısteyen herkesın yasamasını ısterım. sekercım sende hosgeldın canım sayfamıza :opucuk:inşallah sende en kısa zamanda bebek müjdenle katılırsın aramıza burası hepimizin  inşallah canım sağol. dualarınızı eksik etmeyin allah kısmet ederse yakında hem burda hemde şafak kaç tayım  ne demişler çalışan kazanır elması kızarır  .ehi:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
naz_pinar
Aktif Üye

nazlı pınar_alper
|
 |
« Yanıtla #12 : 11 Åžubat , 2009, 21:07:48 » |
|
hoşbulduk yeşimcim  neslihan canım nasılsın görüşemiyoruz ne zamandır?demek artık sende hissetmeye basladın cok sevındım  :muzz:bende yaklasık 10 gunden berı hıssedıyorum pasamı cok guzel bır duygu ısteyen herkesın yasamasını ısterım. sekercım sende hosgeldın canım sayfamıza :opucuk:inşallah sende en kısa zamanda bebek müjdenle katılırsın aramıza burası hepimizin  inşallah canım sağol. dualarınızı eksik etmeyin allah kısmet ederse yakında hem burda hemde şafak kaç tayım  ne demişler çalışan kazanır elması kızarır  .ehi: hadii ozaman calısmalara ara vermeden tam gaz devam et de elman kızarsın:)  :)inşallah canım en kısa zamnda guzel haberlerını alırız safak sayfamıza sende katılırsın hep bırlıkte sayarız 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 11 Åžubat , 2009, 21:12:19 » |
|
inÅŸallah cnm inÅŸallah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|