BebeÄŸim online : Anne ve Bebek ile ilgili bilgiler
Duyurular: www.doktorumonline.net hastalık ile ilgili konuları danışma hattından doktorlarımıza ücretsiz danışabilirsiniz.

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 31 Temmuz , 2010, 06:40:05

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Reklamlar
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: tüp bebek için hangi hastane tercihiniz oldu ?sonuç alıp bebeÄŸi olanlar  (Okunma Sayısı 736 defa)
dera3383
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« : 30 Ocak , 2009, 13:44:32 »

kızlar bi türlü karar veremedim hangi hastane diye memorialmi acıbademmi?Huh? yakın zamanda diÅŸ druma gittim onun karısıda benim gb pko hastasıymış ve dünyanin parasini harcamiÅŸlar adanada ama olmamış enson memorıale gitmiÅŸler ve ÅŸuan cok tatlı bi kızları var ve hastane halan arıyormuÅŸ bebek 3 aylık olmasına ragmen  oda bana ısrla memorıal diyor bende adanaaya dünyanın parasını kaptırdım ama  ist da bu iki hastane arasında karrasız kaldım acıbademide ameliyat olduÄŸum dr  öneriyoraçikcasi tutmamasındanda cok korkuyorum sizden ricam aranızda bu 2 hastanede ıvf yaptırıp memnun kalan varmı % kac baÅŸarı oranları çünkü int baya süslemiÅŸler ve katiyen güvenirlilik saglamışlar yardimci olanlar için ÅŸimdiden tÅŸkler love7 flowers
« Son Düzenleme: 07 Åžubat , 2009, 21:02:17 Gönderen: dera3383 » Logged
melisnaz
Üye
**

23.02.2007

meliselvi@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 30 Mart , 2009, 22:10:17 »

merhaba bende cerrahpaÅŸada yaptırdım tüp bebek 1 tane kızım var  nazar

utku_nagis
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : 06 Mayıs , 2009, 22:02:28 »

Ankara'da olmuş olsaydınız tavsiye edebileceğim çok yer vardı ama değilmişsiniz.

Ankara'da GEN-ART merkezini öneririrm.
ozdemir
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 21 Åžubat , 2010, 19:55:36 »

kızlar oncelikle hepinize kucak dolusu sevgiler..
ben normal yolla bıkac ay once hamile kaldım ancak dusuk yaptım sımdı de zamanın dolmasını beklıyorum.genelde ''dusuk yapıp zamanını bekleyenler'' sayfasında takılıyordum. bebek ozlemı cekmenın ne demek oldugunu en az sızın kadar ıyı bılıyorum. benım birinci dereceden yakınıma azosperm(hiç sperm yok) teshisi kondu. eside 34 yasındaydı. neyseki emin ellerle birlikte gecirdigi donemi kocaman bir pozitif sonucuyla atlatmış oldular. suan hamile ve ikiz olma ihtimalide cok yuksek. oyuzden umidinizi ASLA kesmeyin. en zor vakalar bile harika sonuclarla cıkıyor bu zorlu maratondan. ben hepinizin cok iyi bildigi bir hastanede calısıyorum. hicbirinizi simayen tanımasamda hepınız benım kader arkadasımsınız.. hepımız bebek hasretı cekıyoruz ve bu hasretın nedemek oldugunu cok ıyı bılıyoruz. herturlu sorusu olan varsa benim ozelime msj atsın.telefonumu yada maıl adresımı ancak ozelden verebilirim.indirim yapılmasını ve ılk gorusmenızın ucretsız olmasını saglarım.bırbırımıze yardımcı ve destek olmak ıcın bu sitede toplanıyoruz oyle degilmi..aramızdan birinin pozıtıf sonucla cıkması gerıde kalanlar ıcınde bır umut ısıgı olacak.. herkese seve seve sonuna kadar yardımcı olurum yeterki niyetlerimiz iyi olsun.
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
Arsiv (Basit Gorunum)