BebeÄŸim online : Anne ve Bebek ile ilgili bilgiler
Duyurular: www.doktorumonline.net hastalık ile ilgili konuları danışma hattından doktorlarımıza ücretsiz danışabilirsiniz.

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 31 Temmuz , 2010, 06:41:31

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Reklamlar
Sayfa: [1] 2
  Yazdır  
Gönderen Konu: Nedensiz İnfertelite!  (Okunma Sayısı 1451 defa)
TURKUAZ
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« : 24 Ocak , 2009, 22:32:18 »

ArkadaÅŸlar 5 senelik evliyim,3 aşılama ve 2 tüp bebek tedavisi gördüm,Bunun yanında içmediÄŸin bitki ,yemediÄŸim ot kalmadı ve sonuç negatif.Sebebi bulunamıyor bizimnkinin.Aynı durumda olup tüp bebekle sonuç alan rakadaÅŸlarla iletiÅŸime geçmeye ihtiyacım var,yaza 3.ÅŸansımı deneyeceÄŸim,lütfen deneyimlerinizi paylaşın bu benim son ÅŸansım olabilir.GüvenebileceÄŸim bir merkez bulmak istiyorum.İzmir yda  istanbul ,ankara olabilir.devlet yardımı hakkımızı bitirdik.cevaplarnızı beklyorummmmm

(¯`°(F)(ShEkErKıZ)(F)°´¯)
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 25 Ocak , 2009, 02:24:37 »

off canım benim hiç bilgim yok ama allah yardımcın olsun tatlım.

Gelde Bizim Olsun Tüm Mutluluklar, Beklemeye Sabrım Gücüm Kalmadı!...

çikolatalı
Aktif Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 25 Ocak , 2009, 22:46:53 »

slm turkuaz

durmuna hem çok üzüldüm hem çok şaşırdım neden yok iken çocuk sahibi olamaman çok üzücü allah sabır versin

sana yardımcı olabilecek biÅŸey bilmeyi çok isterdim ama bilmiyorum nerde yaÅŸadığını yazmamışsın istanbulda süleymaniye kadın doÄŸum hastanesi hem devlet hastanesi hemde tüp bebek bölümü var  araÅŸtır istersen ama çok yoÄŸun bir hastane 3 aya falan randevu verdikleirni duydum
TURKUAZ
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 26 Ocak , 2009, 17:15:59 »

sağolun arkadaşlar ,sabr edyorum ne yapayım elimden hiçbişey gelmiyo,umarım güvenebileceğim bi yer bulurum

sude
Aktif Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 29 Ocak , 2009, 21:46:24 »

canım arkadasım ıyı kalplı arkadasım benım rabım senın gonlunun temızlıgını bılıyor sanada gonlunun muradını verıcek ınsallah sabret canım arkadasım bılıyorsun bızımde nedensız ınfertılıte ıdı 2asılama oldum sonuc negatıf ılk tup denememde tuttu sukur bılıyorsun arkadasım.ama neler duydum 5.6.denemede tutanlar var yılmadan yorulmadan 5.6 7 deneyenler var sabret arkadasım
ben ıstanbulda amerıkan hastanesınde bulent urman var onun methını cok ıyı duydum ankarada eurofertıl hastanesı hakan ozornek bu drda cok ıyı netten arastır ıstersen bı.yavruna kavusmaya cokazkaldı guzelım sabret

PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ
TURKUAZ
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 30 Ocak , 2009, 22:57:30 »

Sudemm saÄŸol canım.Ben sizinde nedensiz infertelite olduÄŸunu bilmiyodum,saÄŸol canımm moral oldu.Not aldım cnım araÅŸtıracağım,sanırım istanbul a gideceÄŸim.Maya Tüp bebek ile ilgili bilgisi olan vamı,bilgilendirirseniz sevinirim kızlarrrr.

elaa
Üye
**

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #6 : 31 Ocak , 2009, 13:22:03 »

cnm merhaba benim sorunumda aynı sebebi bilinemeyen interfilite denildi 4 ayrı hastanede bu teşhis konuldu ama bana aşılama yada tüp bebekten önce yumurta çatlatma olunabileceğini söyleyen doktor sebepsiz interfilite de bu olayın çok yanıt verdiğini söyledi ben şuan klomen kullanıyorum salı günü gidicem ayrıca bunu denediysen bildiğim bi tüp bebek merkezi var dr la konuşup muayene olmuştum tv de basında çıkan bi dr gayet ilgili ve başarı yazılarını okumuştum eğer benim çatlatma sonuç vermezse ben onu düşünüyorum canım allah yardımcısı olsun hepimizin

TURKUAZ
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 01 Åžubat , 2009, 21:36:36 »

elifcim ilk aşamada oda uygulanmıştı bize,nedensizde her yöntem sırasıyla deneniyo olmazsa tüp bebek yapılıyo canım,biz hepsni denedik pes etmiyorum ben ,en iyisni bulup gidecğim.o merkezin adını banada verirsen sevinirim,Allah yardımcmız olsun canım

elaa
Üye
**

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #8 : 03 Åžubat , 2009, 23:47:41 »

ankara kavaklıdere özel nisa tüp bebek merkezi
netten bakıp bilgi alabilirsin doktor un tv çekimleri hastane tanıtımı falan hepsi var allah yardımcımız olsun inşallah

aysun25
Kıdemli Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : 04 Åžubat , 2009, 00:22:20 »

ArkadaÅŸlar 5 senelik evliyim,3 aşılama ve 2 tüp bebek tedavisi gördüm,Bunun yanında içmediÄŸin bitki ,yemediÄŸim ot kalmadı ve sonuç negatif.Sebebi bulunamıyor bizimnkinin.Aynı durumda olup tüp bebekle sonuç alan rakadaÅŸlarla iletiÅŸime geçmeye ihtiyacım var,yaza 3.ÅŸansımı deneyeceÄŸim,lütfen deneyimlerinizi paylaşın bu benim son ÅŸansım olabilir.GüvenebileceÄŸim bir merkez bulmak istiyorum.İzmir yda  istanbul ,ankara olabilir.devlet yardımı hakkımızı bitirdik.cevaplarnızı beklyorummmmm
  canım benim kayınım kadın dogum uzmanı bizim için araÅŸtırmıştı .izmirde smrna tüp bebek merkezi var..geçtigimiz yaz gittik ve çok güzel bir merkez..tavsiye ederim..bayandan muayne ücreti almıyor..erkekden ise 80 ytl karşılıgı sperm tahlili...sonra tüp bebek için bize 5 milyar fiyat çıkarmışlardı..ama çok titiz bir merkez..izmir irem tüp bebek merkezinede gittik içimize sinmedi..merkez olarak ilgi yok ve içimize sinmedi...
TURKUAZ
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 06 Åžubat , 2009, 19:39:26 »

doğanelif teşekkürler canım.
Aysuncum sağolasın,bende duydum symirnayı araştıracağm,irenbe yi duydun mu nasıl bi yer.

(¯`°(F)(ShEkErKıZ)(F)°´¯)
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : 06 Åžubat , 2009, 19:59:04 »

turkuazcım bu arada istanbulda op. dr. suzan gençsoyu çok tavsiye ediyorlar çevremde bu konuda daha önce duydunmu bilmiyorum. Görüşmek istersen irtibat bilgilerini veririm canım.

Gelde Bizim Olsun Tüm Mutluluklar, Beklemeye Sabrım Gücüm Kalmadı!...

hilal hfaf
Yeni Üye
*

ALLAHIM SEN OL DERSEN HERÅžEY OLUR.

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #12 : 16 Mayıs , 2009, 22:49:52 »

vakti gelmemişlik nedeni canım baska bir şey değil..sabret insallah neden yoksa eger vakit değil ve yaklastın demektır bekle..olur ınsallah.
sedaÅŸ
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : 10 Temmuz , 2009, 15:51:10 »

turkuaz benimde 2 tane düşüğüm oldu ve sebebini bulamadılar şu anda banada 1.aşilamamı yaptılar şu anda sonucu bekliyorum buğün 11.günüm işanlah allah rappim tüm anne olmak istiyenlere verir sen sadece duva et zamanı gilince olur canım
sedaÅŸ
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : 11 AÄŸustos , 2009, 18:15:03 »

bade inÅŸllah olur cnm
Sayfa: [1] 2
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
Arsiv (Basit Gorunum)