|
TURKUAZ
|
 |
« : 24 Ocak , 2009, 22:32:18 » |
|
Arkadaşlar 5 senelik evliyim,3 aşılama ve 2 tüp bebek tedavisi gördüm,Bunun yanında içmediğin bitki ,yemediğim ot kalmadı ve sonuç negatif.Sebebi bulunamıyor bizimnkinin.Aynı durumda olup tüp bebekle sonuç alan rakadaşlarla iletişime geçmeye ihtiyacım var,yaza 3.şansımı deneyeceğim,lütfen deneyimlerinizi paylaşın bu benim son şansım olabilir.Güvenebileceğim bir merkez bulmak istiyorum.İzmir yda istanbul ,ankara olabilir.devlet yardımı hakkımızı bitirdik.cevaplarnızı beklyorummmmm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
(¯`°(F)(ShEkErKıZ)(F)°´¯)
|
 |
« Yanıtla #1 : 25 Ocak , 2009, 02:24:37 » |
|
off canım benim hiç bilgim yok ama allah yardımcın olsun tatlım.
|
|
|
|
|
|
Gelde Bizim Olsun Tüm Mutluluklar, Beklemeye Sabrım Gücüm Kalmadı!... 
|
|
|
|
çikolatalı
|
 |
« Yanıtla #2 : 25 Ocak , 2009, 22:46:53 » |
|
slm turkuaz
durmuna hem çok üzüldüm hem çok şaşırdım neden yok iken çocuk sahibi olamaman çok üzücü allah sabır versin
sana yardımcı olabilecek bişey bilmeyi çok isterdim ama bilmiyorum nerde yaşadığını yazmamışsın istanbulda süleymaniye kadın doğum hastanesi hem devlet hastanesi hemde tüp bebek bölümü var araştır istersen ama çok yoğun bir hastane 3 aya falan randevu verdikleirni duydum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TURKUAZ
|
 |
« Yanıtla #3 : 26 Ocak , 2009, 17:15:59 » |
|
sağolun arkadaşlar ,sabr edyorum ne yapayım elimden hiçbişey gelmiyo,umarım güvenebileceğim bi yer bulurum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sude
|
 |
« Yanıtla #4 : 29 Ocak , 2009, 21:46:24 » |
|
canım arkadasım ıyı kalplı arkadasım benım rabım senın gonlunun temızlıgını bılıyor sanada gonlunun muradını verıcek ınsallah sabret canım arkadasım bılıyorsun bızımde nedensız ınfertılıte ıdı 2asılama oldum sonuc negatıf ılk tup denememde tuttu sukur bılıyorsun arkadasım.ama neler duydum 5.6.denemede tutanlar var yılmadan yorulmadan 5.6 7 deneyenler var sabret arkadasım ben ıstanbulda amerıkan hastanesınde bulent urman var onun methını cok ıyı duydum ankarada eurofertıl hastanesı hakan ozornek bu drda cok ıyı netten arastır ıstersen bı.yavruna kavusmaya cokazkaldı guzelım sabret
|
|
|
|
|
|
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ
|
|
|
|
TURKUAZ
|
 |
« Yanıtla #5 : 30 Ocak , 2009, 22:57:30 » |
|
Sudemm sağol canım.Ben sizinde nedensiz infertelite olduğunu bilmiyodum,sağol canımm moral oldu.Not aldım cnım araştıracağım,sanırım istanbul a gideceğim.Maya Tüp bebek ile ilgili bilgisi olan vamı,bilgilendirirseniz sevinirim kızlarrrr.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elaa
|
 |
« Yanıtla #6 : 31 Ocak , 2009, 13:22:03 » |
|
cnm merhaba benim sorunumda aynı sebebi bilinemeyen interfilite denildi 4 ayrı hastanede bu teşhis konuldu ama bana aşılama yada tüp bebekten önce yumurta çatlatma olunabileceğini söyleyen doktor sebepsiz interfilite de bu olayın çok yanıt verdiğini söyledi ben şuan klomen kullanıyorum salı günü gidicem ayrıca bunu denediysen bildiğim bi tüp bebek merkezi var dr la konuşup muayene olmuştum tv de basında çıkan bi dr gayet ilgili ve başarı yazılarını okumuştum eğer benim çatlatma sonuç vermezse ben onu düşünüyorum canım allah yardımcısı olsun hepimizin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TURKUAZ
|
 |
« Yanıtla #7 : 01 Åžubat , 2009, 21:36:36 » |
|
elifcim ilk aşamada oda uygulanmıştı bize,nedensizde her yöntem sırasıyla deneniyo olmazsa tüp bebek yapılıyo canım,biz hepsni denedik pes etmiyorum ben ,en iyisni bulup gidecğim.o merkezin adını banada verirsen sevinirim,Allah yardımcmız olsun canım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elaa
|
 |
« Yanıtla #8 : 03 Åžubat , 2009, 23:47:41 » |
|
ankara kavaklıdere özel nisa tüp bebek merkezi netten bakıp bilgi alabilirsin doktor un tv çekimleri hastane tanıtımı falan hepsi var allah yardımcımız olsun inşallah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aysun25
|
 |
« Yanıtla #9 : 04 Åžubat , 2009, 00:22:20 » |
|
Arkadaşlar 5 senelik evliyim,3 aşılama ve 2 tüp bebek tedavisi gördüm,Bunun yanında içmediğin bitki ,yemediğim ot kalmadı ve sonuç negatif.Sebebi bulunamıyor bizimnkinin.Aynı durumda olup tüp bebekle sonuç alan rakadaşlarla iletişime geçmeye ihtiyacım var,yaza 3.şansımı deneyeceğim,lütfen deneyimlerinizi paylaşın bu benim son şansım olabilir.Güvenebileceğim bir merkez bulmak istiyorum.İzmir yda istanbul ,ankara olabilir.devlet yardımı hakkımızı bitirdik.cevaplarnızı beklyorummmmm
canım benim kayınım kadın dogum uzmanı bizim için araştırmıştı .izmirde smrna tüp bebek merkezi var..geçtigimiz yaz gittik ve çok güzel bir merkez..tavsiye ederim..bayandan muayne ücreti almıyor..erkekden ise 80 ytl karşılıgı sperm tahlili...sonra tüp bebek için bize 5 milyar fiyat çıkarmışlardı..ama çok titiz bir merkez..izmir irem tüp bebek merkezinede gittik içimize sinmedi..merkez olarak ilgi yok ve içimize sinmedi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TURKUAZ
|
 |
« Yanıtla #10 : 06 Åžubat , 2009, 19:39:26 » |
|
doğanelif teşekkürler canım. Aysuncum sağolasın,bende duydum symirnayı araştıracağm,irenbe yi duydun mu nasıl bi yer.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
(¯`°(F)(ShEkErKıZ)(F)°´¯)
|
 |
« Yanıtla #11 : 06 Åžubat , 2009, 19:59:04 » |
|
turkuazcım bu arada istanbulda op. dr. suzan gençsoyu çok tavsiye ediyorlar çevremde bu konuda daha önce duydunmu bilmiyorum. Görüşmek istersen irtibat bilgilerini veririm canım.
|
|
|
|
|
|
Gelde Bizim Olsun Tüm Mutluluklar, Beklemeye Sabrım Gücüm Kalmadı!... 
|
|
|
hilal hfaf
Yeni Üye
ALLAHIM SEN OL DERSEN HERÅžEY OLUR.
|
 |
« Yanıtla #12 : 16 Mayıs , 2009, 22:49:52 » |
|
vakti gelmemişlik nedeni canım baska bir şey değil..sabret insallah neden yoksa eger vakit değil ve yaklastın demektır bekle..olur ınsallah.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sedaÅŸ
|
 |
« Yanıtla #13 : 10 Temmuz , 2009, 15:51:10 » |
|
turkuaz benimde 2 tane düşüğüm oldu ve sebebini bulamadılar şu anda banada 1.aşilamamı yaptılar şu anda sonucu bekliyorum buğün 11.günüm işanlah allah rappim tüm anne olmak istiyenlere verir sen sadece duva et zamanı gilince olur canım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sedaÅŸ
|