BebeÄŸim online : Anne ve Bebek ile ilgili bilgiler
Duyurular: facebook kullanıcıları www.bebegimonline.net facebook grubumuza katılabilirler

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 31 Temmuz , 2010, 06:43:21

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Reklamlar
Sayfa: [1] 2
  Yazdır  
Gönderen Konu: TÜP BEBEK FİYATINI BİLEN VARSA BANA BİLGİ VEREBİLİRMİ  (Okunma Sayısı 1378 defa)
handan16
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« : 21 Ocak , 2009, 17:57:35 »

BURSADA OTURUYORUM VE DOKTORUM TÜP BEBEK  DENEMEMİ SÖYLEDİ.DAHA ÖNCE BU KONUDA DENEYİMİ OLAN BİLEN VARSA YAZARSA MEMNUN OLURUM.

benimde güzel kokan bir melegim olsun
gülay t.
Kıdemli Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 21 Ocak , 2009, 18:00:09 »

Handacım, tüp bebek denemedim ama bu konuyu internette bayağı araştırmıştım. Fiyatlar hastanenin kalitesine göre ilaçlarda dahil 7-10 milyar arsında değişiyor. İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın.

handan16
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 22 Ocak , 2009, 14:15:04 »

sagol canım ama 2 doktora gittim ve ikiside tüp bebek dedi benim fhs 16 18 olursa menapoz oluyormuş vakit kaybetmeden araştırım iyi bir merkez bulmam lazım

servem
Üye
**

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #3 : 22 Ocak , 2009, 22:02:29 »

handancım mrb ben denedim tüp bebeği istanbulda oturuyorum ünv hastanesinde yaptırdım transfere 3500 lira verdim ilaçlara da 3000 küsür yaklaşık 7000 lira tuttu ama negatif sonuc aldım dr um 2 ay sonra yani şubatta tekrar deniycez dedi ama bende para kalmadı.. benm sorunumda senle aynı fsh ım 12.27idi transfer zamanı da 9 küsüre düşmüştü ama olmadı işte...
gülay t.
Kıdemli Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 22 Ocak , 2009, 23:38:13 »

Rabbim yardımcınız olsun, tahmin edebiliyorum çok zordur ama inşallah inancınızı ve umudunu kaybetmezseniz herşey çok daha güzel olacaktır.

handan16
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 23 Ocak , 2009, 02:31:20 »

üzüldüm canım bende bundan korkuyorum işte ya tutmazsa.pskolejik olarak insan yıkılır ve parada yanında cabası az bir miktar degil yani ha deyincede olmuyor.

Ecrin57
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 29 Ocak , 2009, 03:21:56 »

merhaba   insallah hic bir tedaviye gerek kalmadan bebeginiz olur oyle cok tanidigim var amcamin kizi ve arkadasim

amca kizi 10 yillik evli yedi yil olmadi gormedigi tedavi kalmadi up bebekler tutmadi yikildi yani her seferinde ameliyatlar gecirdi cok yiprandii

en son tup bebek tutmayinca vaz gecti cunku cok aci cekti  asilama felan cok yiprandi  ve tutmayinca allah boyl euygun gordu diye pes etti

ve inanirmiasiniz 5 ay gecmeden kendiliginden hamile kaldi ve sok olduk su an ikincide dogdu kontrolsuz kendiliginden tam pes etmiskenn

arkadasimda yedi yillik evli yurt disinda turkiyede heryere gitti bas vurdu tedavi tup bebek

her seferinde husrana ugrani birde hormon bozuklugu yasayan bir arkadasimdi adetleri duzensizz her yonden horman bozuklugu yasiyordu

son istanbulda ankarada denediler tutmadi para yonundende coktuler acikcasi istesede tedaviyi surduremedilerr

oda umutlarini kaybetmiskenn hamile kaldi hic  dogru adet gormedigindende anlamamiss ve ustelik seker hastasi arkadasim genc yasinda unsilin kullaniyo kiloluda birisi hic anlamiyo hamile oldugunu unsilin kullanmayada devam eddiyoo bulanti fealnda yokk

ve suan  son iki haftasi kaldi heyecanla dogumunu bekliyoruzz insallah kendiliginden oludu hamiss

doktor sans eseri idrarini alinca hamile ooldugunu ogrendi cildirdi nerdeyse o mutlulugunu anlatamamam

sonra ir korku sardi hepimizi unsilin kullaniyordu cunkuu  cocuga zarar verdimi diyee cok korktukk ma suana kadar iyi dediler kontrol altinda ikiside son ana kadarr

iste bunlar allahin mucizesi

veren allah veriyor insallah size veriri
bunlari size moral olsun diye anlatiyorum insallah olmusturda ayni mucizeyi sizlerde yasarsinizzz

rahat olun sadece stresten uzak durun bu cok onemli en iyi tedavii bencee

dualarim sizinle uzun oldu amam sizi okuyunca mutlaka yazmak istedim amin
Angel
Süper Üye

anneniz size kurban olsun yavrularimm ....

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 29 Ocak , 2009, 07:01:13 »

ayfercim  ne guzel anlattin oyle eminimki arkadaslarimiza  cok moral olucak  anlattiklarin   rabbim hepinizede  yardimci  olsun insallah  Allah sabirlar versin dayanma gucu versin insallah    amin

๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 29 Ocak , 2009, 10:02:52 »

ayfercim çok sagol canım benim gerçeketn bunları okudukça moreli düzeliyor insanın ama acaba diyorum içimden bende benımde böyle bir mucize olurmu işte ama rabbim bilir tabi biz ne desek boş ya hayırlısı allahdan ne diyelim biz şimdilik sadece beklıyoruz
Ecrin57
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : 30 Ocak , 2009, 02:49:43 »

canim icinizi rahatlata bilmissem ne mutlu bana bun lar bir hikaye degil yanliz en yakinlarimin yasadiklari o yuzden gerceklesme payi buyuk bence neden olmasinn

cok bilirimm goz yaslarini sel olduklarini cocuk ozleminden
ama allah buyuktur tulincim sabir canim gercekten sabir demekki insallah olur sizdede canim benim

sagol angelcim insallah arkadaslarimizin ici rahatlamistir
sonucta kafaya takma ve stresinde buyuk payi var cocuk olayinda rahatlik cok onemli kafaa takmamak ve cocuk icin beraberlik olmamasi lazim onu kafadan bir kenara birakmak lazimm borde regel gunlerini o kadar telasli bekliyoruz ki biz kadinlarr korkudan stresten zorla adet oluyoruzz

degilmi ya o rahatligi saglayin arkadaslar belkide is onda sogukkanli olmakta

opucuk opucuk dualarim sizinle insallah tulincim seninde oyle olur belkide sizin tedaviniz sizin elinizdedir ya ne  biliyim allah buyuk insallahh
(¯`°(F)(ShEkErKıZ)(F)°´¯)
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 30 Ocak , 2009, 02:57:42 »

ayfere katılıyorum tülincim sana özeldende yazmıştım daha önce aynısını eltimin kızı yaşadı tüp bebek tedavisi ne yazık ki sonuç vermedi çok morali bozulmuştu eşi alıp arkadaşlarıyla birlikte 10 gün kadar tatile götürdü orda eğlenirken başka şeylere yöneldiğinden sanırım hamile kalmış kendiliğinden. Döndüğünde ablası farklı bir şikayetle doktora gidiyor ve orda ablasının hamile olduğunu öğreniyorlar ablasının yanında ağlarken meğer kendiside hamileymiş haberi yok.bir hafta sonrada kendisi öğrendi hamile olduğunu rabbim sizlerede nasip etsin mucizesini inşallah.
Birde çok yakın bir arkadaşım 5 yıl bebek sahibi olamadı tam tüp bebeğe karar verdiği ay hamile olduğunu öğrendi hiçbir tedaviye gerek kalmadan.
Kızlar rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize.

Gelde Bizim Olsun Tüm Mutluluklar, Beklemeye Sabrım Gücüm Kalmadı!...

handan16
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : 30 Ocak , 2009, 09:20:30 »

sagolun arkadaÅŸlar bu yazdıklarınız okadar iyi geliyorki insana.terapi gibi geliyor inÅŸl rabbim büyüktür elbet bizim dualarımızıda duyacak ve bizede mucizeler yaratacak bazen kendi kendimi teselli etmeye calışıyorum belki zamanı var belki böylesi hayırlı diye.ama insanın içinde burkan bir acı hep var benim kardeÅŸim hamile 4 aylık çok mutluyum yegenim olacak diye ama bir yanımda hep  neden benimde yok diye üzülüyor insan ne diyeyim herÅŸeyin hayırlısı rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın eminim çok harika bir duygudur.ben eÅŸime hep hamileyim diyecegim günü belkiyorum.

pinar79
Kıdemli Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : 30 Ocak , 2009, 11:02:32 »

tüp bebek tedavisi kadında hiç problem yoksa sadece eşinde varsa mı yapılıyo. yoksa herikisindede varsamı yapılıyo.
sena
Kıdemli Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : 30 Ocak , 2009, 12:30:33 »

arkadaşlar umarım en kısa zamanda hamile kalabilirsiniz tüp bebekle yada kendiliğinden farketmez önemli olan rabbimin kısmet etmesi eğer kaderimizde varsa bir şekilde hamile kalacağız bence onun için çok fazla stres yapmamak lazım

pınarcım tüp bebek her halükarda yapılıyor yani ister kadında ister erkekte isterse her ikisinde sorun olsun yapılır her durumdada kadın tedavide en çok kullanılan öğe yani iÄŸnelerle yumurta oluÅŸumu saÄŸlanıyor takip yapılıyor ve transfer gerçekleÅŸiyor umarım sende tedavinde baÅŸarılı olur bebeÄŸini kucağına alırsın  opucuk

๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : 30 Ocak , 2009, 12:42:03 »

amin inş çok zor aşamalar kaydediliyor birde sonuç olumsuz olunca iinsan yıkıma ugruyor inş tüm tüp bebek deneyen arkadaşlarımın sonuçları olumlu olsun

senacım haber varmı anladın sen onu  suclu
Sayfa: [1] 2
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
Arsiv (Basit Gorunum)