bursada tüp bebek tedavisi olan varmı

Başlatan handan16, 26 Aralık , 2008, 13:57:21

« önceki - sonraki »

kalinka

Alıntı yapılan: kalinka - 23 Aralık , 2009, 22:00:47
Alıntı yapılan: biricim_01 - 23 Aralık , 2009, 18:46:02
selam arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza:)çikolata kistinden 2 kez ameliyat oldum ve 2. ameliyatta da sol tüpümün birini aldılar.ve şuan tüp bebek tedavisini başladım:)))çok mutluyum bugün ilaç kullanımımın 2.günü umarım herşey güzel olucak ben inanıyorum nolur sizde inanın umutsuzluğa düşmeyin ve moralinizi yüksek tutun birgün bizde anne olacağızzzz :))
arkadaşlar hiç kimseler girmiyoromu bu topiğe biriciğin seni merak ettim canım tedavşin nasıl gidiyor hangi aşamadasın nasıl geçti canım çok merak ettim bende başlamıştım tüp bebek tedavisine senden iki gün sonra ama dr iğnelerin beşinci günü tedaviyi yarıda kesti kistlerden yumurtaları seçemediğini söyledi canım arkadaşım dr benden ikinci ameliyatı istedi yani ben tekrar ameliyat olucan daha önce laporoskopi olmuştum şimdi ise açık olmam lazımmış çok korkuyorum bizimde bebeğimiz olsun allaha dua ediyorum bu yolda olan herkeze yardım etsin.........biriciğim senden güzel haberlerini bekliyorum canım nolur yaz.sağlıcakla kal...

ozdemir

kızlar oncelikle hepinize kucak dolusu sevgiler..
ben normal yolla bıkac ay once hamile kaldım ancak dusuk yaptım sımdı de zamanın dolmasını beklıyorum.genelde ''dusuk yapıp zamanını bekleyenler'' sayfasında takılıyordum. bebek ozlemı cekmenın ne demek oldugunu en az sızın kadar ıyı bılıyorum. benım birinci dereceden yakınıma azosperm(hiç sperm yok) teshisi kondu. eside 34 yasındaydı. neyseki emin ellerle birlikte gecirdigi donemi kocaman bir pozitif sonucuyla atlatmış oldular. suan hamile ve ikiz olma ihtimalide cok yuksek. oyuzden umidinizi ASLA kesmeyin. en zor vakalar bile harika sonuclarla cıkıyor bu zorlu maratondan. ben hepinizin cok iyi bildigi bir hastanede calısıyorum. hicbirinizi simayen tanımasamda hepınız benım kader arkadasımsınız.. hepımız bebek hasretı cekıyoruz ve bu hasretın nedemek oldugunu cok ıyı bılıyoruz. herturlu sorusu olan varsa benim ozelime msj atsın.telefonumu yada maıl adresımı ancak ozelden verebilirim.indirim yapılmasını ve ılk gorusmenızın ucretsız olmasını saglarım.bırbırımıze yardımcı ve destek olmak ıcın bu sitede toplanıyoruz oyle degilmi..aramızdan birinin pozıtıf sonucla cıkması gerıde kalanlar ıcınde bır umut ısıgı olacak.. herkese seve seve sonuna kadar yardımcı olurum yeterki niyetlerimiz iyi olsun.

nisan rüzgar

bende bursa art merkezde basladım tedaviye inşalllah hayırlısı olurrr osman develioğlu doktorun ismi çok önerdilerr gititk görüştük pozitif elektirki aldım doktordan bu çok önemli :D çevremdende pozitif sonuc aalnıçok duydum inşalllah bnmde tedavimyolunda giderrr  :amin:

HASRET!M S@N@

inş pınarcım en kısa sürede sendende güzel haberler alırızı

ツgöçmen_54 ツ

pınarcım sendemi tüp bebek tedavisine başladın  :) hayırlı uğurlu olsun. inşallah  meleğin sana gelir sıkı sıkıyaya tutunur  :amin:

nisan rüzgar

Alıntı yapılan: ツgöçmen_54 ツ - 19 Mayıs , 2012, 12:07:21
pınarcım sendemi tüp bebek tedavisine başladın  :) hayırlı uğurlu olsun. inşallah  meleğin sana gelir sıkı sıkıyaya tutunur  :amin:
evet cnaımmm dün yummurtalarım toplandı hayırlısı artık 7 tane toplandı 6 sı iyimiş bugünde 6 sıınun döllendigini ögrendim yarında beli olucak kaçı iyi diye inşşş hayırlısı olsun

melek100lü

 :love9: :opucuk: :love9: Canım arkadaşım benim hayırlı olsun :amin: :nazar:

:amin: :amin: İnşallah emekleriniz boşa gitmez canım :amin: :amin:

Şu mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine

dualarımızı geri çevirme yarabbim arkadaşımında

diğer bekleyen bütün arkadaşlarımın yüzünü

güldür sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip

et güzel Allah ım  :amin: :amin: :amin: bütün kalbimle dua ediyorum inşallah budefa yüzün güler canım :amin: :amin:

suzannn

pınarım maşallah inşallah annesine gelince hiç bırakmaz annesini meleğin

nisan rüzgar

suzaanım meleğim sagolun kızlar amin inşallllah nasıl heyecanlıyıym hep aklımdalar gece uyuamamdım doğru dürüsüt ne alemlerdeler  diye :D

melek100lü

Canım inşallah bu defa olcak  :amin: :amin:

DUALARIMIZ SENİNLE  :opucuk: