28 Mart , 2024, 13:54:14

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


İzlediğiniz Diziler

Başlatan Emine, 12 Ocak , 2007, 13:41:33

« önceki - sonraki »

tweety0555

vallah1 EN COK BEN DIIZ IZLIYORUM GALIBA
YALANCI YARIM, IKI AILE ,DOKTORLAR ,GENIS ZAMNLAR BUNA BAYILDIM...,YABANCI DAMAT(GERCI UZUN ZAMNDIR DENK GELMEDIM) BINBIR GECE DAHA VARDIR SIMDILIK AKLIMA GELENLER BU HA YAPRAK DOKUMU..



ÖZLEM

CEREN BENİ DELİ EDİYO...  (BEYAZ GELİNCİK)

İYİ Kİ VARSIN BİRİCİK KIZIM

bebitom

özlem hemen arkandada ben varım heralde binbirgece, yaprak dökümü,ıhlamurlar altında ve gümüş
zeynep_berat

ღ°cerenay.♥.

beyaz gelincik ve binbir gece....bu arada ceren benide deli ediyo :D

pınar

Bir Demet Tiyatro,Avrupa yakası,Ihlamurlar Altında ve Binbir gece kaçırmadan izlediğim diziler.. Hayatım sana feda ve bebeğimi de denk gelince izliyorum.

fatma

bende beyaz gelinciği izliyordum ama mustafa öldükten sonra pek takip edemedim :crybaby2: meryemceyede çok üzüldüm bi ara kafayı tırlatmıştı sanırım..uzun zamandır izlemedim ama güzel bir diziydii  :suclu:

ilknur

BİNBİR GECE :DBEBEĞİM :DDOKTORLAR :DIHLAMURLAR ALTINDA :DGÜMÜŞ ŞU AN İÇİN AKLIMA BUNLAR GELDI

ilknur

AY UNUTTUM YAPRAK DÖKÜMÜ VAR BİRDE ODA ÇOK GÜZEL

ღ°cerenay.♥.

26 Ocak , 2007, 00:15:43 #38 Son düzenlenme: 27 Ocak , 2007, 23:00:52 cerenay
fatmacım beyaz gelincik çok iyi gidiyor ama son bölümlerde biraz saçmalamaya başladılar... :crybaby2: mesela o kibar ömeri ne hale soktular,cereni kaçırmalar,tokatlamalar.... :cussing:

ÖZLEM

cerenay sana katılıyorum.şimdi neler olacak acaba gelincikte

İYİ Kİ VARSIN BİRİCİK KIZIM

ღ°cerenay.♥.

nihayet hamileler furyasına ceren de katıldı... :wav: sıla,filiz(ıhlamurlar altında) veeee ceren...ne tesadüf,hepsindede babaların haberi yok bebekten :binkybaby:  :tongue3:

fatma

28 Ocak , 2007, 19:45:23 #41 Son düzenlenme: 28 Ocak , 2007, 19:47:07 fatma
ay inanmıyorummm ceren hamilemiii :o çok şaşırdım ömer o kibar adam kaçırdı ve tokatladı mı ben bayağıdır izlememişim ne zaman oldu ay o iş ömerle ceren yalnız kalabildi mi peki cerenin avusturalyadan arkadaşı ne olduu??? kısaca özetlermisiniz bende devam edeyim .. ilknurcum bende yaprak dökümünü çok beğenerek izliyordum fakat nişanlım geldikten sonra izleyemedim  :laughing7: oradaki leylaydı sanırım oda mı hamile kaldı herdizide muhakkak bir hamile var ya istediler mi babasından kızı  :binkybaby: ama ne olur avrupa yakasını izleyin geçen bölümü süperdii bence burhan makbule yi bu bölümde tenhalarda kıstıracak :laughing7:  :laughing7:

ÖZLEM

AVUSTURALYALI İLE EVLENMEDİ CEREN O ÇOCUK AVUSTURALYA'YA GİTTİ.CERENDE GİDECEKTİ VAZGEÇTİ.ÖMER ONUN VE KARDEŞİNİN GİTTİĞİNİ ZANNEDİYOR.AMA ONLAR ŞEHİRDEN UZAKATA Bİ EV TUTMUŞLAR ORDA YAŞIYACAKLARDI.MERYEMCE ÇOCUĞUNU ALAMK İÇİN AZİZDEN YARDIM İSTEDİ.AZİZ GETİRECEM DİYOR AMA MERYEMCEYİ ALDATIYOR GALİBA.YADA YARDIM EDECEK.BENDE TAM İZLEYEMİYORUM.

İYİ Kİ VARSIN BİRİCİK KIZIM

ÖZLEM

AYYYYY GEÇEN AKŞAM HATIRLA SEVGİLEDEKİ KIZ ADI NEYDİ ONUN O DA HAMİLEYMİŞ AHMET'TEN AMA ÇOK SEVİNDİ NORMALDE KIZLAR BU DURUMDA AĞLAR AMA O ÇOK SEVİNMİŞTİ.AİLELERİN HABERİ YOK YA ONUN İÇİN DEDİM. :tongue3:

İYİ Kİ VARSIN BİRİCİK KIZIM

mia

Dead Like Me, Law & Order: SUV, Grey's Anatomy (Doktorlar isimli Türk dizisinin orijinali.. karakteri, konuyu geçtim, replikleri bile burdan çalmış yapanlar...), Medium, Monk, Ed, Lost. Alias da iyiydi ama bitti ne yazık ki. :-\ Bir de şu insanı paranoyaklaştıran diziyi merak ettim :) Nasıl bir dizi o nelerden bahsediyor?