Sperm Hareketliliği ve Sperm Sayısı Hakkında

Başlatan nil, 26 Kasım , 2008, 16:56:05

« önceki - sonraki »

bebişim06

hoşgeldin oğluşum biriciğim  29+4

ツgöçmen_54 ツ

mrb bebişim senle ilk konuşuyoruz galiba nasılsın?

bebişim06

sağol canım iyiyim sen nasılsın evet ilk defa konuşuyoruz sanırım çalıştığım için çok fazla giremiyorum forma
hoşgeldin oğluşum biriciğim  29+4

beren naz

Alıntı yapılan: ceren1 - 05 Mart , 2010, 23:54:36
berencim benimde eşimde sperm hareketliligi düşüktü.eşim e vitamini ve keçiboynuzu kürü kullandı faydasını gördük şimdi hamileyim.keçiboynuzu kürü 3 ay yapılıyo biz ikinci ayda başarılı olduk yani daha kür bitmeden.gerçekten tavsiye ederim hem sayısını hemde hareketliligi artırıyormuş internette yaziyo kür.hareketlilik çok önemliymiş zaten onlardan bitanesi gitse yeter.inşallah seninde olur bizde bir yıldır istiyorduk çok şükür hamileyim.

cerencim benim de aynı zaman da sanırım hareketliliği de düşük doktor öyle demişti keçi  boynuzu kuru şu günde üç defa öğünlerden içilen kürden bahsediyorsun dimi iki gündür yapıyorum ama eşim zorla içiyor herhalde içmicek bir kaç gün sonra üç ay nasıl içti senin eşin b aşka bir yöntemin var mı

ceren1

berencim 1 hafta sabah ve akşam yatarken bir haftadan sonra gece yatarken içicek.kür 6,7 tane keçiboynuzunu kırıp kaynayn yarım litre suya atıyosun.3 dk kaynatıp 20 dk sonra keçibynuzlarını çıkarıyorsun.soguyunca içicek.ayrıca eşim e vitamini kullandı.biz daha kürün 2. ayında oldu 3 ay yapmadık bile yani.bizde 1 yıldır istiyoruz.şimdi hamileyim çok şükür.

ruhnaz

ya kızlar eşimde oligoteratozoospermi yani(sperm sayısı ve hareketliliğinin normalin alt sınırda olması )problemi çıktı doktor bunun için ilaç yok dedi kızlar napmam lazım aşılama istemiyorum.eşime ne uygulamam gerek şu keçiboynuzu kurları var denesemmi onlarada inanmıyorum ama  :occasion14:

βαlκιz

geçmiş olsun canım burda konuşanlar olmuştu
ilaç kullanan oluyo diye biliyorum
ama ver keçiboynuzu falan canım bişey olmazz ne varsa doğal ilaçlarda varr  :occasion5: :occasion5:
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

tuba_hkn

Alıntı yapılan: ruhnaz - 12 Haziran , 2010, 10:38:00
ya kızlar eşimde oligoteratozoospermi yani(sperm sayısı ve hareketliliğinin normalin alt sınırda olması )problemi çıktı doktor bunun için ilaç yok dedi kızlar napmam lazım aşılama istemiyorum.eşime ne uygulamam gerek şu keçiboynuzu kurları var denesemmi onlarada inanmıyorum ama  :occasion14:

cnm bıze de dr. sınırda dedı kac cıktı esını sonucu normalı kacmıs? elımde bı suru tahlıl hangısıne bakıyorz. ıns. sorun cıkmz bız ve bızım gıbı olanlara için :amin:


Herkezin mutlu olmak için başka bir yolu varmış.Kendi yolumu çizdiğimde anladım....

sibel28

canım bizdede aynı sorun var 3 yıldır savaşıyoruz..Bizde ve arkadaşımın eşinde varikosel ameliyatı hiçbir işe yaramadı..ameliyat sonrası 3 ay yalancı bir yükselme oldu sonra tekrar düştü..Biz şimdi doktordan aldığımız bir uygulamaya başladık..1 kg bala tarçın,keçi boynuzu pekmezi 300 gram.50 gram çakşır tozu,30 gram zencefil,arı sütü,bol polen,50 gram keçi boynuzu tozu karıştırıp 2 ay kullanılcak sonucu göreceğiz..biz daha yeni başladık..sana tavsiyem çakşır suyu var aktarda ondan alın.üremede birebir..bende polistik over var..2 aydır adetin üçüncü günleri 1 kahve fincanı içiyorum 5-6 gün.. adetin 13-14.günü ovulasyon akıntılarım başlıyor az içiyorum çünkü çoğul gebeliğe sebeb oluyor..çakşır suyu kullandığım ay 28 günde adet oluyorum..eğer kullanmazsam 40-45 günde..

tuba_hkn

Aysuncum çakısır tozu ve suyu nu ılk kez duydum. suyu ve tozu ayrı mı yoksa  taozumu kaynatacagız?


Herkezin mutlu olmak için başka bir yolu varmış.Kendi yolumu çizdiğimde anladım....

ツgöçmen_54 ツ

aynı sorun benim eşimdede var sperm sayısı 1 milyon altında  :crybaby2: :crybaby2:
gittiğimiz bütün doktorlar ilaçla tedavisi yok olsa bile tedavi uzunnnnnnn senelerinizi alır dedi..
ben şuan 20 yaşındayım 23 yaşını dolduduktan sonra dr tüp bebek yapmamı tavsiye etti yani anlıcağınız durum vahim..

gülfer

kızlar eşleriniz bol bol domates yesin bir doktordan duymuştum ve bizdenedik faydasını gördük

sperm sayısını çoğaltıyo ve sperm kalitesini yükseltiyo



beren naz

benim eşimdede sperm hareketliliği az çıktı altı aydır tedavi görüyoruz ben o tedavinin yanın da bir de keçiboynuzu kürünü uyfuluyorum üç aydır bizim milyon sayımımız otuz beş milyon ona rağmen kalmıyor ama bu kür bir milyon olsa dahi hareketli spern sayısını yükseltip yumurtaya ulaşmasını sağlıyormuş hattta bu sitede bu kürü uygulayan bir arkadaşımız daha ikinci ayında hamile kalmış bende duydum onun üzerine uyuguluyorum allah yardımcın olsun canım

bulut84

keçiboynuzu kürü nasıl oluyo anlamadım bende yapsam anlatırsanız

beren naz

ibrahim saraçoğlunun sitesine gir kürler bölümünde keçiboynuszu künrü  ordan okudum uyguluyorum milyon sayısı için ve hareketlilik için olanını uygulaladım