Klomen Kullananlar Buraya Buyrun

Başlatan naz_pinar, 06 Kasım , 2008, 22:58:24

« önceki - sonraki »

kikirik

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Ben de pkoluyum belirtisi olan kıllanma, sivilcelenme şükür ki yok bende sadece kilo artışı oldu ve ilaçsız 9 ayda 1 adet olabiliyordum 13 yaşımdan beri doğum kontrol ilaçları ile regli olabiliyordum şu an yaşım 27 ve  4.5 yıllık evliyim. Evliliğim boyunca diana 35 kullandım geçen sene çocuk tedavisi için başvurduğumuz doktor ne yazık ki bizi hayal kırıklığına uğrattıktan sonra benimde bütün psikolojim çökmüştü  :crybaby2: Araştırma ve tavsiyelerle 2 ay önce başka bir doktor bulduk. Öncelikle hormon testlerim yapıldı ve tabi ki yüksek değerler çıktı. Ve doktorum sabırlı olmamı doğum kontrol hapının yumurtalıklarına sağladığı faydadan yararlanalım dedi ve doğum kontrol hapı bittikten sonra adet olmamı bekledik bu arada pkonun sebep olduğu hipoglisemim için matofin xr 500 verdi bu sayede 76 kilodan 70 kiloya düştüm birde folikasit kullanmaya başladım. Daha sonra adetimin 5. günü klomen tek doz kullanmaya başladım tabi biraz sabır isteyen bi dönem yumurta takibine alındım, kontrollerden zaman zaman ağlayarak bazen gülerek çıkıyordum. Her ne kadar yumurtam gelişmekte nazlansada ( bu arada hiç yumurtlayamıyordum, yumurtanın oluşmasına bile sevinmiştim  :occasion5: ) sonunda hedefimize ulaştık  yumurtam sol yumurtalıkta bir tane 22. 57 mm oluşmuştu ve çatlamak üzere olduğunu eşimle 2 gün çalışmamızı söyledi o gece öyle bir ağrım oldu ki ayağa kalkacak durumda değildim o gece yumurtam çatlamış ve doktorum ayın 26sında adet görmem gerektiğini olmazsa hamile olmuş olacağımı belirtti  :hieyt: tabi o an eşimle bakışmamızı ve yüzümüzde ki o şaşkın ifadeyi ömür boyu unutmam imkansız  :toothy10: şimdi sabırsızlıkla ve heyecanlı bi şekilde o günü iple çekiyorum  :amin: İnşallah biz de meleğimize bir an evvel kavuşuruz  :amin: Biraz uzun olmuş yazdıklarım ama o kadar zor zamanlar geçirdim ki anlatma ihtiyacı duydum kusura bakmayın lütfen  :y25:

_inci_tanem_

öncelikle aramıza hoş geldin inşallah uğur getirir bu site sana..
RABBİM hayırlısıyla sağlıkla tez vakitte emeğinin karşılığını almayı nasip etsin inşallah hamişsindir güzel haberlerinide alırız  :amin: :amin: :amin:

Ateşin yakmadığı İBRAHİM'i Kuyunun boğmadığı YUSUF'u
Bıçağın kesmediği İSMAİL'i
Kruyn RABBİM
GÜL MUHAMMET aşkına
BENİM MELEĞİM VE TÜM MELEKLERİ KORU :amin:

ยรlคภ๓คz göภlüm

aramıza hoşgeldin, inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.  bu umudunu hiç yitirme, tedavini ihmal etme


kikirik

hoşbuldum desteğiniz için teşekkür ederim iyiki böyle siteler var ki bizlerde bilgileniyoruz

ยรlคภ๓คz göภlüm

beklediğin gün de az kalmış inşallah hamilesindir


kikirik

inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinn  :amin: az önce eczaneden hamilelik testi aldım ama yapmaya cesaret edemedim sizce de daha erken mi yoksa yarın yapsam çıkar mı ki?

ยรlคภ๓คz göภlüm

daha çok erken. adet gününün geçmesini bekle. hamileysen bile gecikme olmadan yaptığında negatif  sonuç alabilirsin


kikirik

Evet dayanamadım testi yaptım tabiki sonuç negatif :-\ bu gün inanılmaz derecede bulantım var ve kasıklarımda batma oluyor pko tekrarlıyor olabilir mi ki Allahım herşey yolunda gitsin inşallah  :amin:

ยรlคภ๓คz göภlüm

sende pko'nun bu şekilde belirtileri oluyor muydu? ben hiç pko belirtileri yaşamadım.  kasık ağrısının birçok nedeni olabilir biri de hamilelik.
hakkında hayırlısı olsun.


kikirik

 :amin:  :amin:  :amin: inş hamileyimdir. Hayal kırıklığına uğramamak için diğer boyutunu da düşündüm evet ağrı oluyor hatta midemde taş gibi bi his ve bulantı afedersin hatta istifra bile ettiğim olurdu  :y25:

ยรlคภ๓คz göภlüm

sonuç ne olursa olsun sağlam  ve umutlu ol. bak artık yumurtan oluşuyor, bu ay olmasa bile önümüzdeki aylarda olma şansı artık var. matofin şeker hapı dimi onu kullanmayı ihmal etme pkolular için o önemli yumurtlamayı sağlıyor


_inci_tanem_

ama daha var adetine doktor 26 sında test yap demiş sana sen biraz erken davranmışsın seni gereksiz ümitlendirmek istemem ama benim dr.da klomen çatlama iğnesi sonrası bana 11 yada 12sinde test yap demişti bende dayanamayarak 9'da yapmıştlım ve sonuç negatifti fakat 11'de yaptırdığım kan testinde RABBİMe şükürler olsun kuzumun varlığını öğrendim darısıı hayırlısıyla sağlıkla sana olsun inşallah  :amin: :amin: :amin:

Ateşin yakmadığı İBRAHİM'i Kuyunun boğmadığı YUSUF'u
Bıçağın kesmediği İSMAİL'i
Kruyn RABBİM
GÜL MUHAMMET aşkına
BENİM MELEĞİM VE TÜM MELEKLERİ KORU :amin:

kikirik

İnci tanem Allah bağışlasın meleğini uslanmaz gönlüm desteğiniz için teşekkür ederim son bi kac gün kaldı hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sanki  günler geçmek bilmiyor  :dontknow: dün gece sağ yumurtalığımda şiddetli batarlar vardı göğüslerimde şişmeye başladı regli belirtileri var gibi birde o kadar ağrım olunca şeffaf pet bardakta idrarıma baktım sabahki ilk idrarla irili ufaklı beyaz tortular vardı sanırım üşüttüm  :'(

_inci_tanem_

aminnn canım ALLAH razı olsun..RABBİM sanada nasip etsins ağlıkla tez vakitte inşallah  :amin: :amin: idrardaki durum için bir şey diyemeyeceğim eğer adet olursan 7.günü soğan suyuna başla hem pko'ya iyi geliyor hemde enfeksiyona  :icon_thumright:

Ateşin yakmadığı İBRAHİM'i Kuyunun boğmadığı YUSUF'u
Bıçağın kesmediği İSMAİL'i
Kruyn RABBİM
GÜL MUHAMMET aşkına
BENİM MELEĞİM VE TÜM MELEKLERİ KORU :amin:

kikirik

Canım soğan suyunu daha önce denedim ama malesef içemiyorum :igrenc: kasıklarımdaki ağrı biraz arttı regli olcam gibi sanki ama