29 Mart , 2024, 01:38:49

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Klomen Kullananlar Buraya Buyrun

Başlatan naz_pinar, 06 Kasım , 2008, 22:58:24

« önceki - sonraki »

βαlκιz

keşke devam etseydin ama miden bulanmış
bende onu 2 ay içmem gerekti
ama 1 hafta 10 gün falan zor içtim bende hap içemem hiç  :igrenc:
sonra moralim bozulmuştu bişeye aldım bütün hapları klozete attım sifonuda çektim
o ay hamile kaldım  :toothy10: :toothy10: :toothy10: 1 hafta içmem yetti
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

°•.ℓανιηуα.•°

yaaa ne güzel.. ben içemedim işte. günde 2 doz alıyodum. acaba 1 tane alsam yeterli gelir mi ki. 1 tane aldığımda midem bulanmıyodu.



βαlκιz

ben yarım yarım içtim doktora içemem ben bunu dedim
oda sabah akşam iç yarım yarım dedi
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

°•.ℓανιηуα.•°

ben de sorayım bakalım bi. ne dicek.. saol tatlım.. :love3:



βαlκιz

:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

dilara ışık

LAVİCİM...BEN SANA KLOMENİ KULLANMA DEMİYORUM.. SADECE TEDAVİNİ KONTROL ET..
MESELA TÜM KAN TESTLERİN OLDUMU...DR SENİN METOBOLİZMAN VE KİŞİLİĞİNLE İLGİLİ HERŞEYİ GÖRDÜMÜ...RAHİM FİLMİN VARMI..EN ÖNEMLİSİ..YANİ TÜPLERİNİN AÇIK OLUP OLMADIĞINI BİLİYOMUSUN..RAHİM TERSMİ DÜZMÜ...POLİKİSTİK OVERİN HANGİ DERECE..1 Mİ 2 Mİ 3 MÜ 4 MÜ...4 EVRE OLUYOMUŞ..BUNLARI İYİ TAKİP ET..HERŞEYİN NORMALDE YUMURTANDA İSE SADECE PROBLEM KULLAN DERİM..YİNE DİYORUM..İYİ TAKİP ET...

naz_deniz

mrb arkadaşlar ben de bu ay ilk kez klomen kullandım sonra da çatlatma iğnesi oldum.acaba hamiş olabilirmiyim ne zaman anlaşılır 28 nisanda oldum iğne.hemen belli olur mu veya belirtileri nedir hamileliğin.

**yeşim**

hemen belli olmaz canım ya bekleyeceksin bende kullandım geçen ay ama olmadı meğer tüplerim tıalıymış 2 gün önce rahim filmi çektridim sol taraf açıldı adet olunca yeniden klomene başlayacağım

''AşK MaSaLı''


**yeşim**

sol taraf açık sağ taraf kısmen açık doktorum bu bizim için yeteerli dedi inş. 2-3 aya sonuç alırız dedi ben aynı gün 2 defa rahim filmi çektirdim ilaçlar açmış tıkalı yerleri (bir tanesi az geldi 2 tane çektireyim başlamışken dedim :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:)

besteyil

merhabalar,

Pko illetiyle, 18 yaşımdayken tanıştım, adet düzensizliklerim hep vardı, hala da var. 2 yıllık evliyim ve son 3 aydır bebek istiyoruz ancak olmuyor. bu ay klomen+yumurta çatlatma iğnesi ile tedavi oldum, sonuç nedir bilmiyorum, pkolu olup da bu yöntemle gebelik sağlayan arkadaşları, benim gibi kalamayan arkadaşlara moral olsun diye buraya davet ediyorum.


^^MUCİZEMMM^^

canım ben 5.5 senelik evliyim.malesef aynı sorun bendede var.bende aylarca klomen tedavisi gördüm yumt.gelişip catlıyodu fakat hamilelik olmuyodu.ve malesef daha muradıma ermiş değilim.hamile kalmak için en önemli olan rahat olmak stres yapmamak.ama nerde.allah hepimizin yardımcısı olsun.allah bize boool sbırlar versin.allah hic bi kadını annelik duygusundan mahrum etmesin. :love9: :love9: :love9:

pelda

:love9:merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum benimde 3 ay önce 6 aylık bebegimi kanama sonucu kaybetim ve şuan tekrar tedavi görüyorum klomen ve çatlatma ignesi kulandım sizce şansım olurmu tekrar gebe kalmak için 2 yıllık evligim ve ilk bebegim oldugu için çok üzgünüm halende unutamıyorum oglumu klomen kulanıpta hamile kalan varmı rabim hepimize hayırlı hamilelikler nasip etsin. :nazar:
annesinin cigeri geldi sonunda.31 haftalık oldu bebegim

Anastasia_0950

Arkadaslar selam bende araniza yeni katildim bu ay klomen le tedavi gördüm,... iki günüm kaldi,... insallah olmustur,... suanda kassiklarimda sanci avr ama normal diyorlar olsada olmasada normalmis,... birde gögüslerim cok asiri dereecede sistii ve cok hassas adeta karincalaniyor gece sag dan sola dönerken bile cok acidi bugün,.... sizde de böyle olup da hamile kalan varmii,...