28 Mart , 2024, 21:50:13

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Klomen Kullananlar Buraya Buyrun

Başlatan naz_pinar, 06 Kasım , 2008, 22:58:24

« önceki - sonraki »

ยรlคภ๓คz göภlüm

inşallah adet olmamışsındır. soğan suyu çok faydalı  kullandığım ay pko geçmişti, doktor çok şaşırmıştı.

tabi ki destek olacağız. insanlar destek olunca daha rahat oluyorsun, stresin azalıyor


kikirik

Hala adet olmadım :occasion14: yarin sabah test yapicam sonucu bildiririm sizlerede :hello:

ยรlคภ๓คz göภlüm

inşallah güzel haberler verirsin


_inci_tanem_

hayırlı haberler olsun inşallah minnağının haberini verirsin  :love9:

Ateşin yakmadığı İBRAHİM'i Kuyunun boğmadığı YUSUF'u
Bıçağın kesmediği İSMAİL'i
Kruyn RABBİM
GÜL MUHAMMET aşkına
BENİM MELEĞİM VE TÜM MELEKLERİ KORU :amin:

kikirik

kızlar sabahın 08:00 kalkıp test yaptım negatifti  :icon_pale: hüsranla mutfağa girdim kahvaltı hazırladım bulaşıkları yıkarken detarjan kokusundan midem bulandı koşturarak lavaboya gittim veee gölge şeklinde ikinci bi çizgi gördüm  :-ooo eşime gösteriyorum ikna olmuyor bak sonra üzülüp ağlıcan dedi ben anneyim hissediyorum yanıma mendil alayımda sonucu görünce sen ağlıcan mutluluktan dedim ve zorla polikliniğe gittik kan testi istediğimi söyledim ve testi hemşireye gösterdim ve hamile olmasaydın bu çizgi çıkmazdı sonuç için biraz beklemek gerekli daha yeni olduğu için geç çıkmıştır dedi neyse ertesi gün tatil ve geç vakit gittiğimiz için kan testi uzun sürer sonuç sonraki güne kalır burda idrar testi yapalım dedi ve yapar yapmaz sonuç pozitif çıktı. Eşim bi gülüyor bu gözleri doluyor suratı renkten renge giriyordu  :toothy10: tabi yanıma aldığım mendili ben kullandım  :ehi: çıkıştada aramadığı kimse kalmadı  :toothy10: meğer kasık ağrılarım baş dönmem mide bulantılarım psikolojik değil mercimeğim yüzündenmiş  :hieyt: hemen doktorumdan randevumu aldım sonucu bildirdim haftaya çarşamba bekliyor inşallah meleğimizi görebiliriz kızlar yine uzuunn uzuunn yazdım ama duygularımı hislerimi paylaşmak istedim  :k06:

_inci_tanem_

:hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2:

Çoooook sevindim canımm tebrik ederim...RABBİM sağlıklı bir gebelik geçiriim sağ salim kucağın almayı nasip etsin inşallah  :amin:
Demiştim sana benim gibi oldu bakk  :love9: :love9: Meleğin önce korkuttu sonra sürpriz yaptı sana  :flowers
:

Ateşin yakmadığı İBRAHİM'i Kuyunun boğmadığı YUSUF'u
Bıçağın kesmediği İSMAİL'i
Kruyn RABBİM
GÜL MUHAMMET aşkına
BENİM MELEĞİM VE TÜM MELEKLERİ KORU :amin:

kikirik

aminnn canımmm çok teşekkür ederimm :k06: inanilmaz heyecanli ve mutluyum Cok guzel bi duyguymus Rabbim isteyen herkese nasip etsin :amin: :amin: :amin: :amin:

_inci_tanem_


Ateşin yakmadığı İBRAHİM'i Kuyunun boğmadığı YUSUF'u
Bıçağın kesmediği İSMAİL'i
Kruyn RABBİM
GÜL MUHAMMET aşkına
BENİM MELEĞİM VE TÜM MELEKLERİ KORU :amin:

ยรlคภ๓คz göภlüm

canım tebrikler. ben hissetmiştim ama belki yanılıyorumdur diye yazmamıştım


kikirik

Kızlar yumurtam çatladığından beri agrım hic geçmemişti dün gecede kahverengi lekelenmem olmaya basladı bu sabah hemen doktoruma gittim ultrasyonlarda göremedi keseyi idrar testi yapti bizim yaptigimiz test daha belirgindi hemen kan testi yapti 5 haftalikken bebegimi kaybediyorum su an düşük yaptığımı söyledi biz buna kimyasal gebelik diyoruz dedi kahverengi akinti daha yoğun ve ağrım şiddetli ve bütün dünya üstüme yıkıldı

ยรlคภ๓คz göภlüm

canım çok geçmiş olsun. üzülme burda kimyasaldan çok kısa süre sonra tekrar hamile kalan çok bayan var. hatta nerdeyse hepsi hamile kaldı diyebilirim


kikirik

çok saol canım. bu gün biraz daha iyiyim beta hcg düşmesini bekliyoruz düşük tam gerçekleşmemiş bu gün tekrar kan verdim değerlerim tamamen düştükten sonra 1 ay dinlen tekrar tedaviye başlayalım dedi doktorum. Yalnız bu gün sağlık ocağında kan verirken düşükten sonra 72 saat içinde iğne yapılması gerekiyordu aksi halde bir sonraki hamilelikte bebeğinde sakatlık oluşur dedi doktor bu arada eşim b+ ben b- kan gurubuyuz bilgim yok dedim ve kendi doktorumu aradım bilgi için. Kimyasal gebelik olduğunu bebekte kan dolaşımı başlamış olsaydı evet yapılması gerekiyordu fakat sende henüz kese bile oluşmamıştı ama yapmak isterlerse iğneyi bi sakıncası olmaz dedi çelişkide kaldım  :dontknow: :dontknow: :dontknow: ne yapmam gerekiyor ki şimdi ben düşüğü 3 kasımda yaptım yardımcı olursanız sevinirim.

ebos

kikirik çok geçmiş olsun..en azından hamile kalabiliyorsun demekki..her şeyin hayırlısı..en kısa surede sağlıkla bebişlere kavuşmak dileğiyle..

ยรlคภ๓คz göภlüm

canım o iğneyi hiç duymadım. düşük yapan hatta kürtaj olan arkadaşlarım da  yaptırdıklarını hiç duymadım. hepsinin de bebekleri sağlıklı.  doktorun gerekli olsaydı yaptırırdı, rahat ol. inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsın


kikirik