BÖCEK-SİNEKSAVAR SPREYLER

Başlatan jbdun, 13 Mayıs , 2007, 23:56:26

« önceki - sonraki »

seyda


estim

akşam haberlerde dinledim. istanbulda. belediye ye başvurmuşlar ilaçlama yapsınlar diye,   :caca: oralı bile olmamışlar. bir tanesini yakalayıp kavanoza koymuşlar. kırk ayağa benziyor ama daha büyük  :honk: bide zehirli olduklarını söylediler 

Almiş'inAnniş'i

kızlar böyle fermuarlı cibinlikler var çadır gibi duruyo ama fileli. bulursam ondan alıcam kızıma. bafra ya gidiyoruz ve bizim orada çok sivrisinek oluyor  :sad1: alırsam fotosunu gönderirim size  :icon_thumright:



şerife Berat

 razıcım ellerıne saglık sınek savarın fıyatı nedır acaba?

aslı

Kızlar şu sinekler için şu spreyleri bende sordum bizim doktorda kullanmayın dedi ama çok fazla sinek varsa sizi bile anormal derecede rahtsız ederse ancak o zaman kullanın dedi onun haricinde bırakın ısırsın dedi. Kimyasal olduğu için önermiyor yani



Almiş'inAnniş'i

nasıl bırakalım da ısırsın  :honk: o sivri sinekler kimbilir hangi pisliğin üzerinden kalkıp bebişlerimizin üstüne konacaklar  :BangHead:

aslı

Razicim biliyorum insan okuyunca tuhaf oluyor ama demek ki o ilaçlar daha tehlikeli olabilecek uzun süreli kullanımlarda ki kullanmayın diyorlar. Esemmat falan kullanacağız imkanlar çerçevesinde korumaya çalışacağız minik melekleri ( benim ki ısıran melek ama  :k06: )



Almiş'inAnniş'i


balkiroral

Merhabalar :hello2:
bizimde 25 günlük bir bebeğimiz var.Sıcaklardan dolayı sivrisinek sıkıntısı var,esemmat tabletlerı kulanmayı dusunuyoruz.
Aynı odada Bebeğe zararı olurmu acaba :hello2:

jbdun

slm biz de esemmat tablet kullanıyoruz dr tavsiyesiyle , bi sakıncası yok  :icon_thumright: