Doğum Sonrası Fazla Kilolardan Nasıl Kurtuldunuz ??

Başlatan nagihan, 02 Mayıs , 2007, 19:01:33

« önceki - sonraki »

esra_yesiloz

ESER İLKOKULU ERENLERDE KALIYO SANIRIM CNM BEN ÇARŞI TARAFINDA OTURUYORUM OZANLAR DA DİYEBİLİRİM GELİRSEN BUYRUN BEKLERİMM   :hello2:

burcu-emir

yıllarca tatlı ye sütün olsun diye kandırılan eeyy türk anneleri,uyanın yok öyle bi şey  8)
su iç,sütün olsun,süt iç sütün olsun.yumurta,beyaz peynir,sebze,salata ye kaliteli sütün olsun.ey türk anneleri;birinci vazifen yavrunu beslemek,gırtlağından kesemezsin unutma yavrunu düşün.sana muhtaç yavrun için yemelisin.ammmaa tatlı yeme türk annesi sana pıt pıt yağ,löp löp et olarak geri dönerek bilesin.  :k06:

bu arada nassı zayıflıcaaaz biz yaaaa  :tongue3:



Almiş'inAnniş'i


burcu-emir

taylan kümeli hanfendüde öle dio ama ben 63 kiloda takıldım bacım.boyda yok,endamlı falanda gözükmüyom,direk bodur tombul tavuk gibi duruyom.hatta inek misali süt veriyom ama kilo veremiyom  :tongue3:
kültür ateşemiz,razimiz,sen bilirsin,bi diyiver bacım needek  ???



nagihan

razi senden bu konuda bilgi bekliyoz?
burcu sen bana yolladığın şu rejimi uygulamıyormusun?
adalet sende bence fazla tatlılara dalma.
bol bol su için arkadaşlar.meyvelerden komposta yapın içine şeker koymadan doğal şekeriyle tüketin. artık yaz geldi ve vücudumuzun dahada fazla suya ihtiyacı var


Almiş'inAnniş'i

tembeller yazıyı uzun buldunuz ve okumadınız dimiiiiiiiiiiiii  :caca:

Enerji ve besin öğeleri gereksinimi

Emziklilik döneminde, günlük alınması gereken enerji (kalori) ve besin öğeleri miktarlarında artışlar olur. Örneğin, ortalama 800 ml/gün süt üreten bir kadının, günde 700 kalorilik ilave bir enerjiye gereksinimi vardır. Bu enerjinin 500 kalorisinin günlük beslenmesi ile, 200 kalorisinin de hamilelikte kazanılan kilolardan (yağ depolarından) sağlanması istenir. Bu şekilde, emzirmenin ilk dönemlerinde, ayda yarım ile 1 kg arasında ağırlık kaybedilebilir. Bu endişe edilecek bir durum değildir.

dilek hira


burcu-emir

kardiiş okuduk bu yazıyı.hatta taylan teyzede aynısı sölüyo.emme ben daha hızlı aktif bi kilo verme istiyom.1 ayda 5 kilo veren bacım nerelisin nerde oturuyon bende geleyimde oraların havasından suyundan yararlanayım.
bak razi dilek 1 ayda 5 kilo vermiş buna ne diycen hıııı  :director:
nagiş yapmıyorum ben o rejimi.neden dersen depresyondayım,bunalımdayım.oğlan beni yerden yere vurdu  :k06: adı rejim ya bende antipati yaptı



nagihan

bende senin rejimi yapmıyorum. sadece yediklerime dikkat ediyorum bol bol su içiyorum meyve yemeğe dikkat ediyorum. falan filan. pazartesiyi iple çekiyorum bakalım kilo verecekmiyim  :dontknow:


Almiş'inAnniş'i

kızlar ben emzirdikçe deli gibi acıkıyorum ve içim yanıyo sürekli su içiyorum. bi de üşütmeyeyim diye soğuk su içmiyorum ya allaaaaaaahhhhhhhhhhh doyarmıyım ben daha hamam suyuna iç allah iç karnım daha çok şişiyo. nerdeyse hamileliğimdeki kadar wc ye gidiyorum  :ehi:

nagihan

soğuk komposto içtim dün bugun boğazlarım ağrıyoooo  :crybaby2:


Almiş'inAnniş'i


nagihan

saat 4 ten beri uyanıkım. malum sorun yine gaz. yavrum ağlamıyor ama kıvranıp duruyor. :y25:ağlamamak için kendimi sabahtan beri zor tutuyorum. 4te uyandım ki kıvranıyor. altını açtım ayaklarını hareket ettiriyorum zorla birkaç kere gaz çıkardı ama geçecek gibi değil. eşim gececi bu hafta evde yalnızım. ılık zeytinyağı aklıma geldi. hemen hazırladım. kasıklarına ve karnına sürdüm. saç kurutma makinesi ilede sürekli ayaklarını ve karnını ısıttım bir saat uyudu ama yine gaz sıkıştırması devam. ve hala kıvranıor. azıcık uyuyor sancı gelince uyanıyor. başka forumları araştırıyorum belki değişik birşey duyarım. yeterki kuzum iyi olsun herşeyi denemeye hazırım  :honk: :(


sibell&gökhan

Dövmemek için kendimi zor tutuyorum nagiş kızım dediklerimi uygulamadınmı gaz için alsana o ilaçları bak çok faydasını göreceksiniz.nazda sende rahat rahat uyuyacaksınız.

kızlar bünyeye göre değişiyor.su bazı bünyelere yarıyor.kendinizi kandırmayın.benim sizlere tavsiyem MAVİ- YEŞİL yiğin çok faydasını göreceksiniz hemde tok tutuyor  ;)


nagihan

sibelcim dr verdiklerine göre hareket ediyorum. eğer neo babyde fayda etmezse sab denicem. dr da öyle söyledi. ama bir hafta neo babyyi devam etmek istiyorum.