Doğum Sonrası Fazla Kilolardan Nasıl Kurtuldunuz ??

Başlatan nagihan, 02 Mayıs , 2007, 19:01:33

« önceki - sonraki »

nagihan

hala iç dikişlerim acıyor. doktoruma sorudm. bende iki tane aerobik cdsi var. birde pilates sayfasındaki linklerden blgisayarıma videoları indirdim. bunları yapacağım ama şu dikişler iyileşse öyle daha güzel olacak.  :laughing7:
ama yavaş yavaş başlasam iyi olur. korse ile yaparsam daha az acı hissederim  :icon_thumright:


ღ°cerenay.♥.

benim doktorda 6 aya kadar mekik gibi hareketler yapmamamı ,şimdilik hafif hareketler yapabileceğimi söyledi

nagihan

haklılar. çünkü insan karnı 7 kat deriden oluyor. bizim o 7 kat deri dikişli  :'(
bence bol bol yürüyüş apmalıyız ama nerde. eve yürüyüş bandı istiyorum ama koyacak yer yok.  :honk:


Almiş'inAnniş'i

bence step yap nagiş maden niyetlisin, insan yeter ki spor yapmak istesin bence öyle pahalı malzemelere gerek yok. evde kendine bi yükseklik oluştur üzerine çık-in hepsi bu  :icon_thumright:

adalet

benim gobekte yerinde duruyor esim gelip gidip birsey bagla ben dogum yapmadan once soylemistim bisey baglicam diye bugun cok kizdim sanami kalmis dedim :ehi:ister baglarim ister baglamam dikislerin acisi yetmiyormus gibi birde baglamaklami ugrasacaktim

nagihan



burcu-emir

geçenlerde yazlıkları çıkardım (sanki bu yaz onalrı giyebilcecekmişim gibi) yaa ben ne zayıfmışım,t-shirtlerim resmen mendil gibi  :laughing7: kolumun dirseğe kadar kısmı giriyo eh gerisini siz düşünün  :ehi:
korseyi hiç çıkarmadan takıyorum.fenalık geldi ama yapacak bişey yok.
bide annemdeydim ,bi güzel yedim,misler gibi yemekler yapmış kadın,yenilmeyecek gibi değildi.evde karpuza talim ediicciiiz artık.



nagihan

geçen murat topoğlunu seyrettim tv de. karpuz peynir diyeti asla zayıflatmaz dedi. bilgine burcucum  :-\


burcu-emir

biliyorum canım.sadece 1 dilim yenilecek.çünkü içindeki şeker miktarı fazla..eee malum peynirlerde yağlı...o şişmanlatma dieti oluyo birazcık ben almiiim  :k06: bol bol su ve komposto içiyorum (şekersiz) enginarı çok severim zeytinyağlı (az) enginar yiyorum,sebze yemekleri ( 2kaşık zeytinyağı ile) yapıyorum kendime.ama tık yooookkk  :icon_pale:
kociş karpuz -peynir yiyo,çok severde kendisi.



nagihan



jbdun


Almiş'inAnniş'i


esra_yesiloz

nagişşş kilo bildirimi için acil siteye bekleniyorsunn  :director:  :director:

aslı

Nagihancım mümkünatı varsa bir diyetisyenle görüşsen. En azından yürüme bandına vereceğin parayı diyetisyene verirsin. Daha doğrusu ben öyle yaptım. Benim acil kilolarımdan kurtulmam gerekiyordu çünkü bel problemim var. Veremediğim her kilo belime zarar veriyor. 15 günde 1800 gr verdim. 6 ay sürecek bir diyetle 15 kilo gibi vermeyi hedefliyoruz. 



nagihan

kızlar tartılma faslı yarın sabaha kaldı. size şöyle anlatayım. ben dün gece photo builder programını indirdim. ama keylerini br türlü kabul ettiremedim. saat 2 ye kadar nette onu araştırdım. sonra yattım. ve naz saat 4.30da uyandı. onun altını değiştir. emzir  ve uyut derken saati 6.30 yaptım ve yattım. sonra benim cadı kızım saat 7de tekrar uyandı. tekrar emzirdim. ve yatırdım. bu sefer uyanırsa babası sen bakacaksın dedim. zavallım oda saat 10 a kadar benim yatmama müsade etti ama ikibir ağlamasına uyandım. falan filan derken en sonunda eşimin zoru ile kalktım kahvaltıyı bile hazırlamış. hemen oturdum kahvaltıya tabi ben tartılmayı falan unuttum.  :'(