BebeÄŸim online : Anne ve Bebek ile ilgili bilgiler
Duyurular: facebook kullanıcıları www.bebegimonline.net facebook grubumuza katılabilirler

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 31 Temmuz , 2010, 06:41:49

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Reklamlar
Sayfa: 1 2 3 [4] 5
  Yazdır  
Gönderen Konu: Tüp BebeÄŸe BaÅŸlayan ArkadaÅŸlarla AÅŸamalarımızı PaylaÅŸalım  (Okunma Sayısı 2287 defa)
neslihan
Süper Üye

Canım Duru Ecem.Allah ım seni korusun

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #45 : 13 Aralık , 2008, 11:27:48 »

Çok geçmiş olsun güzelim.Üzülmemenin mümkün olamayacağını tahmin edebiliyorum.Allah sabır versin inşallah en kısa sürede toparlanırsın.

๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑
Süper Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #46 : 13 Aralık , 2008, 21:49:30 »

sevimli çok üzüldüm canım ya gerçekten sankı eskı anımı yaşadım ama üzülme ne yapcan elden birşey gelmıyor demesi kolay diycen ama öyle bende çok yıkıldım ilkinde inan ama birşekilde toplanıyoruz rabbim inş ikincisinde nasip etsin canım ne yapcan ama şunu bilki özele gittiysen özeller böyle malesef para yemek için bir şekilde tutturmuyorlar valla ben çok duydum inan gereklı takipleri yapmıyorlar ben de çok şikayetçiyim aslında bu konudan üstelik benım ssk düşün yanı ama gene ilkinde tutmadı işde ne yapcan rabbimbilir o ol demedıkce olmaz canım sen dualarını eksık etme genede olucak bir gün gör bak
sevim_li
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #47 : 14 Aralık , 2008, 15:08:11 »

saolun kızlar ama ben üzüntümü yaşayamadan geçirmek zorunda kaldım eşimde düşük yaptığım gün kolunu kırdı kendimi unutup onla ilgilendi tülincim evet özel hastaneydi tuttuğu halde bi kere bile muayeneye çağırmadı okadar çok kanamam vardıkı ama düşük tehlikem yoktu daha sonra çok kötü bi ağrıyla düşükte başladı bizde hemen başka bi doktora gittik dr. size nasıl iğne vermez bu doktor diye şaşırdı ama artık düşük başladığı için bişey yapamadı ben o o doktora bişey demiyorum allahım verdiğimiz emekleri kursağından rahatca geçiremesin bu kadar insanın umutlarını yıkıyorr

4 senedir tek eksimiğiz sensinn herşey senin için ama yoksun
güldeste
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #48 : 29 Ocak , 2009, 22:35:13 »

selam ben gul sey bende tedavi gormek ıstıyorum acaba ssk ne kadarını karsışıyo bır bılgısı olan varmı
MELODI
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #49 : 29 Ocak , 2009, 22:47:31 »

güldeste hosgeldin aramiza  flowers canim insallah tüp bebek tedavisi görmeden sürpriz bir sekilde hamile kalirsin ssk ne kadarini karsiliyor bilemiyorum ama bu linke bak istersen http://www.bebegimonline.com/forum/index.php/topic,5451.0.html belki yardimci olur 

ceremi
Üye
**

BebeÄŸimle 18+5

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #50 : 05 Mart , 2010, 15:42:50 »

hu huuuuuuuuuuu kımse yok muu ??
**yeÅŸim**
Üye
**

Rabbim bana da hayırlı bir evlat nasip et

ygenc33@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #51 : 05 Mart , 2010, 19:17:14 »

slm arkadaşlar ben 30 yaşındayım ve 1,5 yıllık evliyim yaşım çok geçmeden anne olmak istiyorum bende aşlama ve tüp bebek yöntemlerini araştırıyorum ama hiç bir bilgim yok ssk nın tedavi desteği yaşlamı ilgili acaba ?
sevim_li
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #52 : 08 Mart , 2010, 18:09:44 »

ne güzel konu güncel kalmış ben bayadır girmiyorum bu arada 2. tüp bebeğe başladım şuan lucrinle başladım merak edenler için çok araştırmadan sonra brüksel tüp bebek merkezinde yücel bey ve hüsamettin beyle tedavideyim fiyat olarak biraz tuzlu ama ilgi alaka çok güzel ve boşuna para harcatma gibi bi dertleri yok ben çok memnunum

*ℂ⋆ ece su ℂ⋆*
Üye
**

allah(cc)ım ne olur mucizem benimle kalsın...02.07

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #53 : 08 Mart , 2010, 21:40:03 »

ne güzel konu güncel kalmış ben bayadır girmiyorum bu arada 2. tüp bebeğe başladım şuan lucrinle başladım merak edenler için çok araştırmadan sonra brüksel tüp bebek merkezinde yücel bey ve hüsamettin beyle tedavideyim fiyat olarak biraz tuzlu ama ilgi alaka çok güzel ve boşuna para harcatma gibi bi dertleri yok ben çok memnunum

arkadaşım inş bu kez kucağına almayı nasip eder rabbim.
geçen gün okumuştum yazdıklarını merak etmiştim seni.
bana da aşılama ya da tüp bebek dediler.bu ay aşılama yaptırmayı düşünüyoruz kısmetse.adet olmayı bekliyorum.
pko hastasıyım ben.umarım olumlu sonuç alırız.

http://lbdm.lilypie.com/TpDsp3.png

tabiatta ortaya çıkan hiçbir olay şer olarak nitelendirilemez,
her olayda mutlaka hayır hedeflenmiştir...
sevim_li
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #54 : 11 Mart , 2010, 15:18:40 »

inşallah canım bende bugün adet oldun lucrin kullanıyorum 3. günü baskılayıcı tedavime başlıyacam inşallah eğer tüp bebek yaptıracaksan sana merkezimi önerebilrim canım ben çok memnunum

*ℂ⋆ ece su ℂ⋆*
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #55 : 11 Mart , 2010, 23:31:26 »

inşallah canım bende bugün adet oldun lucrin kullanıyorum 3. günü baskılayıcı tedavime başlıyacam inşallah eğer tüp bebek yaptıracaksan sana merkezimi önerebilrim canım ben çok memnunum

lucrin ne ilacı?
bende bugün olurum diyordum ama hala bişe yok.olsaydım bi aşılama için gidicem doktora ama olmuyo ya.hayırlısı artık.
senin gittiÄŸin yer hangi ÅŸehirde

sevim_li
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #56 : 15 Mart , 2010, 12:45:31 »

canım istanbulda brüksel tüp bebek merkezi lucrin tüp bebeğin başında kullanılan bi aşı aslında rahmi hazırlayan

ebuÅŸ
Aktif Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #57 : 15 Mart , 2010, 12:56:37 »

arkadaşlar selam ben 21 aydır evliyim ve hiç korunmadım bende de eşimde de bazı sorunlar ama büyük ölçüde eşimdeki sorun yuzunden eylül ekim gibi bizde tüp bebek düşünüyoz eşimin sperm sayısı hareketliliği ve yapısallıgı normalin altında acaba ist anadolu yakasında bildiğiniz iyi tüp bebek merkezleri var mı honk
sevim_li
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #58 : 15 Mart , 2010, 17:03:50 »

umut tüp bebek var oranında doktorları çok iyidir üroloji doktoruda öyle kadıköy koşuyolunda

*ℂ⋆ ece su ℂ⋆*
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #59 : 15 Mart , 2010, 19:05:12 »

canım istanbulda brüksel tüp bebek merkezi lucrin tüp bebeğin başında kullanılan bi aşı aslında rahmi hazırlayan

tşk ederim canım,ben maraşta oturuyorum.malatya da doğu fertil tüp bebek merkezine gidiyorum.adetimin 37. günü ve halen olmadım.kan testim negatif çıktı.progestana başladım bugün.adet olayım da hayırlısıyla aşılmaya başlicaaaz.inş en kısa zamanda tedavilerimiz sonuç verir canım.

Sayfa: 1 2 3 [4] 5
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
Arsiv (Basit Gorunum)