19 Mart , 2024, 07:44:28

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Meme Ucu Sorunları!!!

Başlatan Almiş'inAnniş'i, 23 Nisan , 2007, 12:49:01

« önceki - sonraki »

duru boncuk

tubişcim meme başı emzirmeden çatlamıyo canım o yzden şimdiden kullanmana gerek yok yani senin dediğin galiba göğüs derisindeki çatlaklar  ???badem yağı çok yaygın evet ama bende tüylenme yapmıştı o yüzden hemen kestim ben ama bak size süper bir krem tavsiye edim hamilelikten doğuma kadar mutlaka hergün karın bacak göğüs derisi hatta poponuza (buralar çok çatlayan yerler çünkü)sürün ben çok faydasını gördüm karnımda hiç çatlağım yok ama salaklığım bacaklarıma sürmedim ve oralar mahvoldu resmen  :sad1:
kremin ismi mustela 9 eczaneden alınıyo bence deneyin derim  ;)

tubis

hımmm benimkisi deri çatlağı o zaman. demek ki emirirken oluşan çatlak başka. ben bunun devamı gibi sanıordum özgül aydınlattığın iyi oldu canım.

ismini biyere not edeyimde daha sonra alabirim . tşklr canım.


vedanur

garmastan krem tavsiye edebilirim, arkadaşların dediği gibi emzirmeye başlayınca ilk günler çatlıyor meme başı bu kremi sürüyorsun fakat bebeği emzirmedin önce ılık suyla yıkaman gerekiyor

mavili

yıkamadan kullanılan kremler var arkadaşlar aventin memeucu kremi emzirmeden önce temizlemeye gerek yok çünkü su ile temizlemekde memebaşında çatlaga neden oluyormuş kurutup aventin kremi temizlenmeden bebek emzirilebiliyor birde havuç yagını duydum buda bitkisel oldugu için temizlemeye gerek yok ve çok faydalıymış



duru boncuk

öyledir seninki tubişcim çünkü meme ucu emierken çatlıyo ve acısına dayanmak inan her babayiğidin harcı değil inanki ben resmen ağlıyodum emzirirken ve aptallık ettim nasıl olsa çatlamadı deyip sürmedim halbuki çatlamadan sürülüyomuş canım cahillik işte benimki ama sana tavsiyem mutlaka çatlamadan önce sür ve o acıyı yaşama bide lansinoh var göğüs ucu için onuda yıkamadan emzirebiliyosunuz  ;) ;)

handan

Alıntı yapılan: tubis - 08 Ağustos , 2008, 21:25:54
ya ıslar benim göğsüm çatlıyo yaaa. yavaş yavaşş.şimdi batım birden sızladı da. araları açıılmış kızarık gibi duruyo. ya sölemesi ayı benim göğüs ucum biraz büyükte ondan mı acaba erken mi çatlıcak yaaaa.

tubacım benimde hamileliğimin ilk 4 ayında çok çatlamıştı göğüslerim kırmızıydı yol yol. şidmi ise beyazladı
o gördüklerin çatlak evet. karnımda 1 tane çatlak yok ama göğüsler çok fena.
malesef aslında yapacak bişeyin yok.
çatlayacağı varsa çatlıcak :(

mavili

ben zayıftım eskiden ama gögüslerin maşallahı vardı o bedene büyük duruyordu yani o yüzden sanırım çatlamadı hiç çok şükür fazlada büyümediler onlar zaten iyiler



handan

canım çatlağın kiloyla alakası yok. hele göğüs çatlaklarının. inanırmısın.
hala sadece anne sütü veriyorum ve 80 göğüslerim. hamile kalmadan önce de 80 di. ben aynı sütyenlerimi kullanıyorum hiç büyümedi çoka z büyüdü ama sütyen değiştirmeme gerek kalmadı düşün. harita gibi  :BangHead:

mavili

bende eskileri kullanabiliyorum hala degiştirmedim bedenimi demek yapıyla alakalı ya benim çok şükür iyi gidiyorlar  :nazar:  esnek bir yapımmı var ne :ehi:



handan

asıl süt üretimi doğumdan 1-2 bazen 3 gün sonra oluşuyor. o zaman anlarsın büyüklüğünü.
eğer göğüslerinde 3-4 gün sonra süt üretimi çok olur ağrısına dayanamazsan görüşelim.

mavili

 :caca: :caca: :caca: :caca:


handan canım çok sagol ya bir özgül birde sen içimi rahatlatıyorsunuz :cildir: :cildir: :cildir:


ozaman soru sormaktan başınızı agrıtırım kesin  :k06:



handan

inşallah bi sıkıntın olmaz da güzelliklerden bahsederiz  :-[

mavili

bak bunu sevdim  ;D



inşallah ben aslında çok korkuyorum hazır degilmiydim ne  :y25:





duru boncuk

kız selmaa sen neden korkuyon yine bakim ne korkması kaç gün kaldı şunun şurasında daha dönüşün yok malesefff eloş geliyoorrrrrrr :k06: :k06:

benim göğüsler 75 ti şimdi yine çok büyük değil ama böyle bir ilginç oldu o yüzden 80 takıyorum ama oda büyük oluyo 75 takıyorum o zamanda üstten fırlıyoo ilginç yani bu göğüs işi beee :ehi: :ehi: :ehi:

mavili

benimki şuan 80 beden ama dolgun yani süte hazırlanıyr galiba birde sarımtırak bir akıntısı oluyor süt mü bu