hoppala 5 aylık bebeğe zarar verir mi?

Başlatan bebekkolik, 15 Nisan , 2007, 00:54:11

« önceki - sonraki »

bebekkolik

arkadaşlar, 5 aylık bebeğimi şu hoppala denen oyuncağa oturtmam sakıncalı mı? bilen varsa lütfen söylesin...hani kapıya asılıyor, isminden emin değilim hoppalaydı sanırım

Emine

Evet sakıncalı.Ben de merak edip www.doktorumonline.com a sormuştum 8. aya kadar kesinlikle önermiyorum demişti doktor.Linki aşağıda.
http://www.doktorumonline.net/default.asp?mid=53&catid=5&qid=3684&action=Show

mumkule

Bizim doktorumuz da önermedi hoppala'yı. Oysa ben de çok özeniyordum  :'(



rannac


:hello2:BİZ KULLANYORUZ 0ĞLUM 8 AYLIK AMA HAFTADA 2 YADA 3 DAFA KULLANYORUZ GÖRÜNCE SEVNYOR VE ÇOK ÇABUK SIKILIYOR..DEVAMLI  OLMASI  ZARAR VERİR MUHAKKAK... :violent1:
"ÇOCUKLARINIZI ÇOK ÖPÜN,ZİRA HER  ÖPÜŞTE CENNETTEKİ DERECENİZ YÜKSELİR"

popart

merhaba 8. aydan sonra günde en fazla yarım saat kullanılabilinirmiş ama pek tavsiye edilen bir oyuncak değil bilgilrinize
:nazar:

sevda

Merhaba canım ben sevda yenilerdenim bencede sakıncalı hem doktorumun tavsiyesiyle hemde kullanan arkadaşlarımın, onun yerine kendin hoplatsan  ;) daha iyi olmazmı hem zararsız hem parasız nedersin :-*.
Ben yürüteçi'de çok fazla kullanmadım erkek olduğu için dr. günde en fazla yarım saat önermişti zaten ama yinede sen bilirsin çocuklarımız herşeyin en iyisine binsin en iyiysinde oynasın diyoruz ama gelecek için milli bir yaramaz herşeyi yaptıracak bir çocuk yetiştiriyoruz farkında olmadan bazen bence herşeyleride olmamalı sen ne düşünüyorsun bukonuda? :opucuk: