HAMİLE KALMAK İSTİYORUMMMMMMMMMMM

Başlatan ŞERİFE_83, 20 Eylül , 2008, 17:17:27

« önceki - sonraki »

siz dktora gitmek içn nekadar beklediniz

6 ay
0 (0%)
1 sene yi geçince
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 0

sudem

merhaba duyguseli senin  mesajlarına  özelikle  takip  ediyorum. beni  gerilere  götürüyosun.rahat  olmaya  çalış  dicem  ama  imkansız  biliyorum.inşallah bu  kez  emeklerinin  karşılığını  alırsın.allah  gönlüne  göre  verir  sen  umutsuzluğa  kapılma  yeter.görüşelim  bende  isterim   sen şu an benim  geçeceğim  yollarda ilerliyosun bay

๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑

çok sagol sudem ben sana özelden msn adresımı gönderıyorum canım benı ekle konuşuruz senden alıcagım çok bilgi vardır emınım ne güzel sen emeline ulaşmış ve mutlulukların en büyügünü yaşamışsın inş bende yaşarım tek dilegim bu
HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑

sudem eger ki profilindeki msn adresınse ben senı ekledım degılse habere et özelden msj atayım
HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

sudem

msn adresim  yazılı  olan  seni  eklicem

๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑

ben senı ekledım canım msn acınca büyük ihtimal davet gelıcekdır özelden de msj gönderdım umarım görüşebiliriz valla senınle konuşmaya çok ihtiyacım var
HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

YAMAN

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bizde yaklaşık 6/7 aydır. bekliyoruz. doktorum yumurtalıklarında bir problem yok dedi.
geçen ay klemen diye bir hap kullandıım ve ardından .çatlatma iğnesi ve başarısız oldu . Bu ayda gomafen diye bir hap kullanıyorum kimseye belli etmek istemiyorum ama psikolojim çok bozuldu......... :dontknow:

๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑

canım merhaba hoşgeldin aramıza rabbim inş en kısa sürede sana da bir melek gönderir hayırlısı ama sen morelini yüksek tutman lazım biliyorsun konularda psikoloji çok önemli sen her zaman rahat ol o zaman gör bak melegin sana hemen gelicek canım benim adım tülin çok memnun oldum senı tanıdıgıma
HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

kara kız

duyguseli bende bişey sorabilirmiyim...
bende yeni rahim filmi çektirdim , doktor daha önce film iyi çıkarsa 4-5 ay beklicez olmazsa aşılama yaparız demişti...,
sanırım sen bu safhaları aştın biraz yardımcı olurmusun...
şimdiden teşekkür ederim :love8:

pinar79

merhaba arkadaşlar 5 aydır denememe rağmen bebiş olmadı bende 2gün önce tekrar doktora gittim ve hayal kırıklığına uğradım. rahmimde küçük 1tane myom bulundu.önce bi rahim filimi çekelim ardından ameliyatla myomu alırız dedi.oysa 7ay önce gittiğimde hiç bir problem yok demişti.acaba o zaman myomu görmedimi merakediyorum.yarın başka bi doktora gideceğim.yumurtalıklarımda hiç problem yokmuş.myom ameliyatı zor mu bunu merak ediyorum 2 gündür araştırıyorum ancak tatmin olmadım.moralim çok bozuk.

pinar79

MERHABA KARAKIZ rahim filimi nasıl çekiliyor doktor bendende istedi merak ediyorum ağrılı bi yöntem mi nekadar sürüyor.ne işe yarıyor lütfen ayrıntılarıyla yazar mısın çok ihtiyacım var.moralim berbat.

yagmurr

22 Kasım , 2008, 00:10:59 #70 Son düzenlenme: 22 Kasım , 2008, 00:12:31 yagmurr
bende yeni evliyim ama hamile olmak istıyorum.idrar tahlilinde negatif çıktı.belim ağrıyor midem bulanıyor.5kasımda adet oldum 1gün sürdü.acaba kan tahlilimi yaptırsam mı.bilgisi olan bilgilendirebilirmi lütfennnnnnnnnnnnn :flowers:

tubis

bence yaptır ne kaybedersin.

üstüne görmüş olabilrsin, hamile olabilirsin yani

sevgiyildizi

merhaba arkadaslar ben de artık bebek sahibi olmak istiyenlerdeyim :) bu ay denemeye basladık, umarım hamileyimdir, adet gecikmesini beklemek istemiyorum, meraktan catlıcam valla :k06: erken ogrenme icin tiyoları olan varmı  :y25:

destina

canım aramıza hhoşgeldin kaç yıllık evlisin ve nekadardır  çocuk istiyorsun canım
anne olmak istiyorum

BEYAZGÜL

Alıntı yapılan: pinar79 - 17 Kasım , 2008, 17:18:41
MERHABA KARAKIZ rahim filimi nasıl çekiliyor doktor bendende istedi merak ediyorum ağrılı bi yöntem mi nekadar sürüyor.ne işe yarıyor lütfen ayrıntılarıyla yazar mısın çok ihtiyacım var.moralim berbat.
pınar merhaba ben sende sorun yok diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam.galiba eşinden sperm testi istemişlerdi.problem nedir peki.ne kadar zamandır bebek düşünüyosunuz.
benim alt komşum rahim filmi çektirdi.biraz ağrılı gözünü korkutmak istemem ama bu kişinin rahmine göre ağrı veriyo.eğer rahmin dar değilse,daha önce düşük yaptıysan falan rahim açılma yaptıysa acıyı daha az hissediyosun. bazıları hiç acı çekmiyor.o yüzden ne desek yalan olur.